UltiMaker – Megbízható 3D nyomtatók, amelyek Önért dolgoznak

Pontos, ismételhető eredmények elérhető árú és megbízható asztali FDM 3D nyomtatókkal a legnépszerűbb gyártótól – az első lépés az üzleti siker felé. Az UltiMaker gépei az egész világon ismertek kiemelkedő nyomtatási minőségükről, ipari terhelhetőségükről és egyszerű kezelhetőségükről. Mint az iparban legnépszerűbb asztali FDM 3D nyomtatógyártó, termékeit elképesztő pontosság, a PLA/ABS megoldásokon túl ipari alapanyaghasználat és 24/7 terhelhetőség jellemzi.

 

Az Ultimaker és a Makerbot márkák összeolvadásával két termékkategória jött létre az UltiMaker márka alatt: a korábbi Ultimaker és Makerbot Method 3D nyomtatók szolgálják ki a professzionális felhasználók igényeit, míg a Makerbot Sketch és Replicator+ 3D nyomtatókat oktatási célra ajánljuk.

Ha már elege van a kiszervezett feladatok lassú adminisztrációjából, felesleges idő- és pénzköltségeiből, akkor egy könnyen használható, megbízható 3D nyomtató rengeteget spórolhat Önnek. Ismerje meg nálunk az UltiMaker 3D nyomtatóit, amelyek valóban egyszerűsítik a munkafolyamatok és biztosítják a kívánt minőségi elvárásoknak megfelelő eredmények.

premier-ultimaker-partner-freedee

A FreeDee az ország egyetlen UltiMaker Premier Reseller partnere, ahol a márka teljes kínálata teljeskörű támogatással elérhető.

2016 óta az UltiMaker hazai márkaképviselete

FreeDee – Az Ön 3D technológiai szakértője

A FreeDee Kft. már több mint egy évtizednyi tapasztalattal áll az Ön rendelkezésére az additív gyártás és az optikai 3D szkennelés területén. A Makerbot márkát 2013, az Ultimaker márkát 2016 óta képviseljük. Többezer óra 3D nyomtatási, kezelési tréning és szerviz tapasztalattal, több mint 600 db átadott UltiMaker 3D nyomtatóval a hátunk mögött immár kiemelt, UltiMaker Premier Reseller partnerekként állunk rendelkezésére bármilyen felmerülő kérdésben:
 • Teljes UltiMaker kínálat
 • UltiMaker 3D nyomtatók személyes vagy online bemutatója
 • Műszaki konzultáció, alkalmazási területek feltárása, alapanyag tanácsadás
 • Tesztnyomtatások
 • Technológiai és kezelési tréningek a felhasználók számára
 • Helyszíni üzembe helyezés
 • Alapanyag tanácsadás
 • Szakmai támogatás
 • Garanciális és garancián túli szerviz 
freedee ultimaker márkaképviselet
Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Az UltiMaker zászlóshajója: UltiMaker Factor 4

Ipari teljesítmény, ismétlőképesség és megbízhatóság.

Újdonság:

UltiMaker Factor 4

Robusztus 3D nyomtató rendszer kifejezetten gyártóüzemek számára

Az UltiMaker Factor 4 ipari 3D nyomtatót kifejezetten gyártóüzemi felhasználásra, a gyártósorok működési hatékonyságának és megbízhatóságának növelésére fejlesztette a gyártó. A mérnöki anyagok még teljeskörűbb támogatása, a közvetlen meghajtású kettős extrudálás, az automata nyomtatási minőség riportok, a hőmérséklet-szabályozott, 330 x 240 x 300 mm-es, triplán szigetelt munkatér és más innovatív funkciók magas szintű kiszámíthatóságot és ismétlőképességet biztosítanak minden helyzetben.

UltiMaker Factor 4 kizárólag a FreeDee-nél

Két nyomtatócsalád.

Minden ipari alkalmazásra.

 

Fedezze fel az UltiMaker márka megoldásait:
Professzionális asztali 3D nyomtatók, szoftver és alapanyagok
a hatékony termeléstámogatás és a korlátlan innováció szolgálatában.

 

UltiMaker S szériás 3D nyomtatók

Korlátlan alkalmazási lehetőség.

 

Az UltiMaker S sorozat ereje a sokoldalúságában rejlik. Fedezze fel az új 3D nyomtatási alkalmazásokat a piacon elérhető legszélesebb alapanyag-választék segítségével! Az UltiMaker S széria gépei tökéletes választásnak bizonyulnak minden méretű prototípus és gyártóeszköz nyomtatási feladathoz. Az UltiMaker S nyomtatók 2,85 mm-es filamentet használnak és az UltiMaker Cura szeletelő szoftver teljes funkcionalitását nyújták, hogy leegyszerűsítsék a munkafolyamatot.

Kiemelt termék:

ultimaker s7 pro bundle 3d nyomtató vásárlás freedee budapest

UltiMaker S7 Pro Bundle

24/7 nyomtatás az S széria legjobbjával

Az UltiMaker S7 Pro Bundle az S7 3D nyomtató Material Station alapanyag-állomással szerelt változata, amely így egyszerre 6 tekercs alapanyagot képes önállóan kezelni, miközben a tekercsek minőségének megőrzéséről is gondoskodik. Kerülje el az alapanyag-kifogyásból adódó leállásokat és az alapanyagok ki-be töltésével elvesztegethető munkaidő pazarlást a legújabb UltiMaker nyomtató Pro Bundle változatával!

UltiMaker S7 Pro Bundle

UltiMaker Method szériás 3D nyomtatók

Mérnöki alkalmazásokra specializált

 

A Method sorozatot gyártóeszközök, szerszámok és végfelhasználói alkatrészek magas színvonalú gyártására tervezték. Aktívan fűtött építőkamráik, közvetlen meghajtásuk és merev fémvázuk megkönnyíti a mérnöki minőségű anyagok meghatározott tartományának 3D nyomtatását, nagy megismételhetőség és méretpontosság mellett 1,75 mm-es filament használatával.

Kiemelt termék:

ultimaker method xl

UltiMaker Method XL

Nagyméretű projektek 3D nyomtatása ipari minőségű anyagokkal

Szélesítse 3D nyomtatási képességeit a Method XL segítségével! Nagyobb alkatrészek, megnövelt teljesítmény és versenyképes árak. Tapasztalja meg az ipari gyártás pontosságát egy asztali 3D nyomtató rugalmassága mellett!

 

UltiMaker Method XL

Oktatási célra keres profi 3D nyomtató megoldásokat?

Tovább a MakerBot 3D nyomtatókhoz

Amennyiben még bizonytalan, hogy melyik 3D nyomtatót válassza, díjmentes konzultációt biztosítunk a megfelelő berendezés kiválasztásához!

Vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk megtalálni a megfelelő 3D nyomtatót, alapanyagokat és alkalmazási lehetőségeket!

ultimaker 3d nyomtatók

  Érdekelne: *

  Név *

  Email cím *

  Telefonszám *

  Cégnév *

  Üzenet