Ultimaker logo
Ultimaker S5 Pro Bundle
Ultimaker S5 Pro Bundle
Ultimaker S5
Ultimaker S5
Ultimaker S3
Ultimaker S3
Ultimaker 2+ Connect
Ultimaker 2+ Connect

Ultimaker – Megbízható 3D nyomtatók, amelyek Önért dolgoznak

Pontos, ismételhető eredmények elérhető árú és megbízható asztali FDM 3D nyomtatókkal a legnépszerűbb gyártótól – az első lépés az üzleti siker felé. Az Ultimaker gépei az egész világon ismertek kiemelkedő nyomtatási minőségükről, ipari terhelhetőségükről és egyszerű kezelhetőségükről. Mint az iparban legnépszerűbb asztali 3D nyomtatógyártó, termékei képességeit elképesztő pontosság, a PLA/ABS megoldásokon túl ipari alapanyaghasználat és 24/7 terhelhetőség jellemzi. Az egyfejes Ultimaker 2+ és 2+ Extended modellek ezt a minőséget kifejezetten alacsony áron teszik elérhetővé, míg az S3 és S5 modellek műszaki megoldásai a professzionális és utánozhatatlanul megbízható kétfejes 3D nyomtatási képességet hozták el a mérnökök és fejlesztők asztalára.

Ha már elege van a kiszervezett feladatok lassú adminisztrációjából, felesleges idő- és pénzköltségeiből, akkor egy könnyen használható, megbízható 3D nyomtató rengeteget spórolhat Önnek. Ismerje meg nálunk az Ultimaker 3D nyomtatóit, amelyek valóban egyszerűsítik a munkafolyamatok és biztosítják a kívánt minőségi elvárásoknak megfelelő eredmények.

24/7 terhelhető 3D nyomtatók

Az Ultimaker többszörös díjnyertes nyomtatói strapabírók, megbízhatók és kifejezetten könnyen kezelhetők. Ismételhető eredményeket és kiemelkedő minőségű nyomtatásokat várhat el az Utlimaker gépeitől, amelyek 24/7 üzemre lettek hitelesítve.

A világ legnépszerűbb előkészítő szoftvere

A 14 nyelven elérhető, többmillió felhasználóval büszkélkedő Ultimaker Cura az egyik legfejlettebb szeletelő szoftver. Számos CAD formátumot is támogat, távoli megfigyelést és flotta menedzsmentet tesz lehetővé, számtalan alapanyagprofilt tartalmaz és a legrészletesebb beállításokba is hozzáférést enged aprofi felhasználók számára.

Utánozhatatlan alapanyagválaszték

Az Ultimaker FDM nyomtatói teszik elérhetővé a legszélesebb alapanyagválasztékot a piacon. Az Ultimaker a legnagyobb műanyagipari gyártókkal együttműködve fejleszti gépeit, és kísérletezik ki a letölthető nyomtatási profilokat, hogy mindig az adott alkalmazásnak leginkább megfelelő, fejlett anyagokkal dolgozhassanak a felhasználók.

Technikai támogatás

Nemzetközi garancia – akármerre is sodorja az élet, az Ultimaker támogatására számíthat. A technikai támogatás, üzembe helyezés, tréning és szerviz szolgáltatások világszerte elérhetők a FreeDee-hez hasonló, a gyártó által képzett márkaképviseleteknél.

Töltse le az Ultimaker 3D nyomtatók technikai specifikációit és kérje aktuális ajánlatunkat!

  Név


  E-mail cím


  Telefonszám


  Cégnév

  Ultimaker S5 Pro Bundle

  Ipari gyártókapacitás az asztalon

  Automatizálja szinte a teljes munkafolyamatot gépi alapanyagfelismeréssel és -kezeléssel, pára szabályozással és levegő szűréssel! Ez az egyedülálló gyártóállomás minimalizálja a manuális feladatokat, megadja azt a nyugalmat és szabadságot, amely lehetővé teszi, hogy a mérnökök és tervezők bízva a nyomtatójukban csak a saját munkájukra összpontosíthassanak. Az S5 Pro Bundle a legnagyobb termelékenységet, rugalmasságot és legszélesebb alapanyagkezelést biztosítja.

  Ismerje meg!
  Nézze meg termékbemutató videónkat!

  Ultimaker S5

  Megbízható, terhelhető és sokoldalú kétfejes 3D nyomtató

  A márka legkeresettebb 3D nyomtatója az S5, amely megbízható kétfejes 3D nyomtatást tesz lehetővé nagy munkatérben. Az előre tesztelt nyomtatási profilokkal a legfejlettebb polimerek, kompozit alapanyagok felhasználásával gyárthat funckionális prototípusokat, gyártóeszközöket és erős, végfelhasználásra alkalmas alkatrészeket. Az S5 többek között fejlett kétfejes kialakításával, aktív tálcaszintezéssel, filament szenzorral és intuitív kezelőfelületével is gördülékennyé teszi a nyomtatási folyamatot.

  Ismerje meg!

  Ultimaker S3

  Nagy teljesítmény kis területen

  Az Ultimaker S3 az S5 összes képességével rendelkezik, mindössze azokat egy hatékony, kompakt méretben hozza el a tervezői íróasztalokra. A piacvezető  gyártó legfejlettebb technikai megoldásaival felvértezve az S3 költséghatékony, könnyen kezelhető és mégis nagy teljesítményű megoldást biztosít a házon belüli 3D  nyomtatás adaptálásához a kisebb vállalkozások számára is.

  Ismerje meg!
  Ultimaker 2+ Connect

  Ultimaker 2+ Connect

  Megbízható első lépés a könnyed 3D nyomtatás világába

  Ismerkedjen meg az Ultimaker 2+ következő szintjével, az Ultimaker 2+ Connect berendezéssel. A zökkenőmentes munkafolyamat itt kezdődik. Az új érintő kijelzővel és hálózati kapacitásával a távoli 3D nyomtatás megbízható első lépését jelenti.

   

  Ismerje meg!

  A piac legszélesebb alapanyag választékára optimalizálva

  Használja széleskörűen, előre tesztelve az Ultimaker nyomtatószálaival és más gyártók alapanyagaival is!

  A nyílt alapanyagrendszernek és a műanyagipari együttműködéseknek köszönhetően az Ultimaker gépei kínálják a legszélesebb felhasználási lehetőséget a világon. Kísérletezés nélkül. Természetesen a már tesztelt és nyomtatási profillal rendelkező alapanyagokon túl más filamenteket is tölthetünk a gépekbe, amelyek nyomtatási paramétereit magunk optimalizálhatjuk, a beállításokhoz a fejlett szoftver teljes hozzáférést biztosít. Ennek köszönhetően is egy Ultimaker 3D nyomtató biztos, kifizetődő, sokoldalú és hosszú élettartamú befektetés.  Néhány alapanyag a felhasználási cél szerint rendszerezve:

  Vizuális megjelenítés

  Vizuális megjelenítés

  Amikor a design fontos, koncepció modelleket vagy építészeti maketteket nyomtatunk, az esztétika kiemelt szerepet kap. Ezek az alapanyagok mérettartóak és könnyen nyomtathatók:

  Kompozit anyagok

  Kompozit anyagok

  A legfeljebb 30%-ban abrazív anyagot tartalmazó polimer nyomtatószálak megfizethető megoldást jelentenek erős, ellenálló, mégis könnyű alkatrészek nyomtatására.

  Kopásállóság

  Kopásállóság

  A kopásálló polimerek ideális megoldást jelentenek olyan alkalmazásokhoz, ahol fontos az alacsony súrlódás. Ezek az önkenő anyagok növelhetik az alkatrész élettartamát, egyidejűleg csökkentvea karbantartási munkákat:

  Rugalmasság

  Rugalmasság

  A gumiszerű, rugalmas nyomtatószálak újabb alkalmazási területeket nyitnak meg akár a robot megfogók, burkolatok, ergonómiai részletek, tömítések terén.

  Hőállóság

  Hőállóság

  A motorháztető alatti alkalmazásokhoz, mint motorvédő pajzsok, burkolatok és tömítések nyomtatása, hőálló és lángálló anyagok állnak rendelkezésre.

  • Polymaker CoPA 6-6.6
  • Ultimaker CPE+
  • DSM Arnitel ID 2060 HT
  • Clariant PA6/66 GF 20 FR
  • Smart materials 3D ABS Fireproof
  Kémiai ellenállóság

  Kémiai ellenállóság

  Sok polimer kiválóan ellenáll a különböző vegyszereknek és a korróziónak. Egyedi autóipari, tisztítóipari, olaj és gáz ipari alkalmazások valósíthatók meg a következő nyomtatószálakkal:

  Támaszanyagok

  Támaszanyagok

  A vízoldható vagy könnyen eltávolítható támaszanyagok használata rendkívüli tervezési szabadságot eredményez. Az Ultimaker kétfejes nyomtatóói verhetetlenek a PVA kezelésében.

  ESD védelem

  ESD védelem

  Az elektronikai eszközök és alkatrészek rendkívül érzékenyek az elektrosztatikus kisülésre, így a gyártásuk, szállításuk és javításuk során fontos az antisztatikus anyagok és az ESD védett környezet biztosítása. Ehhez a legjobb minőségű nyomtatószálakat az amerikai 3DXTECH gyártja:

  A világ vezető márkái által választott additív gyártómegoldás

  3D nyomtatók és kiegészítők rendelése a shop.freedee.hu-n