VARBadge_Horizontal_BW

MARK TWO – PROFESSZIONÁLIS KOMPOZIT 3D NYOMTATÓ

A Mark Two a Markforged zászlóshajója, amellyel az összes Markforged alapanyag és szálerősítés kombinálható.

A Mark Two-ban találkozik egy igásló terhelhetősége a Markforged egyedülálló, folyamatos szénszál, kevlár vagy üveggyapot szálerősítést alkalmazó technológiájával. A CAD tervekből ezzel a géppel néhány óra leforgása alatt olyan pontos, erős és könnyű alkatrész készül, amely a nyomtatótálcáról levéve azonnal és kiemelkedően helyt tud állni az elképzelt felhasználási helyén.

 

A Mark Two nyomtatóval bármely erősítés (karbon, kevlár, üveggyapot, hőálló üveggyapot) kombinálható bármely Markforged 3D nyomtató alapanyaggal (Nylon, Onyx), így minden feladat gyorsan és könnyen, célirányos anyagválasztással oldható meg.

Kérje ajánlatunkat!

Folyamatos szálerősítés + kiemelkedő pontosság és felületi minőség

Engedje meg, hogy a Markforged kompozit nyomtatóival készült alkatrész minősége győzze meg helyettünk!

A Mark Two kompozit 3D nyomtatóval bérmunkák és tesztmodellek nyomtatását is vállaljuk. Napi szinten dolgozunk ezzel a profi géppel, amelyet igény szerint örömmel bemutatunk élőben is az érdeklődőknek.

IGÉNYELJEN INGYENES KOMPOZIT MINTÁT EZEN A LINKEN!
csavarkulcs

Extraerős 3D nyomtatás

 

A kompozit szálerősítésnek köszönhetően a Mark Two által nyomtatott tárgyak az alumíniummal is felveszik a versenyt: páratlanul erősek, kemények, ellenállók és mégis könnyűek.

anyagtudomany

Alapanyagválaszték

 

A Mark Two olyan anyagokkal képes dolgozni, amelyekkel egyetlen más 3D nyomtató sem: folyamatos szénszállal, üveggyapottal vagy kevlárral is extra strapabírást adhatunk az Onyx vagy Nylon filamentből készült nyomtatásainknak.

pipa

Felhasználóbarát működés

 

A Markforged nyomtatókhoz járó szoftver is gyártói fejlesztés. Az Eiger kezelése nagyon intuitív, nem bonyolultabb az előkészítés és a gépekkel való munka sem, mint egy átlagos FDM 3D nyomtatóval.

Érintőképernyő

A Mark Two beépített érintőképernyője kényelmessé teszi a 3D nyomtatóhoz való vezetéknélküli kapcsolódást, a gép kezelését, a nyomtatások előkészítését és menedzselését.

mark two erintokepernyo

Egyszerű kezelés, fejlett előkészítő szoftver

A kompozit anyagokkal való 3D nyomtatás minősége legalább annyira függ a nyomtató egyedi, technológiai megoldásaitól, mint az előkészítő szoftver fejlettségétől. A felhő alapú Markforged Eiger szoftver egyszerre sokoldalú, rugalmas és könnyen kezelhető. A szoftvert a termékcsomag tartalmazza.

Precíz termékdesign

A Mark Two nyomtatótálcája 10 mikron pontossággal pattan vissza a helyére. Ez lehetővé teszi, hogy akár nyomtatás közben szünetet tartva kivegyük a tálcát és szerelvényeket helyezzünk el az alkatrészben, majd a tálcát visszahelyezve a gép ugyanonnan folytassa a munkát, ahol abbahagyta.

3D nyomtatott kompozit gyártószerszám

Markforged Mark Two technikai specifikációk

Építési térfogat: 320 mm x 132 mm x 154 mm

 

Z irányú rétegfelbontás: 100 micron

 

Nyomtatott műanyagok:

 • Onyx
 • Nylon

 

Szálerősítés:

 • szénszál
 • üveggyapot
 • kevlár
 • HSHT (High-Strength High-Temperature Fiberglass) üveggyapot

A termékcsomag tartalma:

 • Mark Two 3D nyomtató
 • Eiger szoftver felhő alapú hozzáférés
 • 3+3 fúvóka
 • Szerszámcsomag
 • 1 TrueBed nyomtatótálca

Amennyiben még bizonytalan, hogy melyik 3D nyomtatót válassza, díjmentes konzultációt biztosítunk a megfelelő berendezés kiválasztásához!

Vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk megtalálni a megfelelő 3D nyomtatót, alapanyagokat és alkalmazási lehetőségeket!

  Érdekelne: *

  Név *

  Email cím *

  Telefonszám *

  Cégnév *

  Üzenet