Artec professzionális 3D szkennerek

Gyors, kalibrációmentes, metrológiai 3D szkennelés rugalmasan, bárhol, bármikor

Artec3d-GoldCertifiedPartner@2x0
Artec Space Spider

Artec Space Spider

Az Artec Space Spider egy metrológiai 3D szkenner, ami tökéletes azoknak, akik kis tárgyakat szeretnének nagy pontossággal digitalizálni és CAD programokban dolgozni tovább a modellel.
Bővebben itt!
Artec Leo

Artec Leo

Az Artec legújabb fejlesztése az első, okos, AI alapú 3D szkenner automata fedélzeti adatfeldolgozással professzionális felhasználóknak.
Bővebben itt!
Artec Eva

Artec Eva

Az Artec Group zászlóshajója, az Eva a legváltozatosabb szkennerük, ami tökéletes közepes méretű objektumok textúrázott szkenneléséhez, úgy mint az emberi arc, egy lámpa vagy akár egy kipufogórendszer.
Bővebben itt!
Artec Micro

Artec Micro

Az Artec Microt professzionális ipari felhasználásra fejlesztették ki első sorban kisebb gépi alkatrészek, fogászati  és ékszerész elemek gyártására. Szkennelés közben a felhasználó előben nyomon követheti, hogy hogyan áll össze a 3D modell.
Bővebben itt!
Artec Ray

Artec Ray

Az Artec Ray térszkenner eltér az Artec család többi szkennerétől, hiszen rendkívül nagy ható-távolsága lehetővé teszi nagyméretű tárgyak digitalizálását egy adott, fix pontról.
Bővebben itt!

Kezdő és középkategórás szkennerek

Gyors, megbízható, sokoldalú digitalizálás

Scan in a Box 3D szkenner

Scan in a Box 3D szkenner

Az első Scan in a Box modell egy megbízható, jól használható, telepített 3D szkenner. Kialakítása lehetővé teszi, hogy az egészen kicsi tárgyaktól a nagyobb objektumok digitalizálására is képes legyen. Textúrát és geometriát rögzít.

Bővebben itt!

Az Ön munkáját is hatékonyabbá tehetné a 3D szkennelés?

Töltse le a különböző 3D szkennereket összevető technikai adatlapunkat, listaáraikat és gyakorlati, alkalmazási példáinkat!

    Név*:

    Email cím*:

    Telefonszám*:

    Cégnév:*