UltiMaker S szériás 3D nyomtatók

Korlátlan alkalmazási lehetőség.

 

Az UltiMaker S sorozat ereje a sokoldalúságában rejlik. Fedezze fel az új 3D nyomtatási alkalmazásokat a piacon elérhető legszélesebb alapanyag-választék segítségével! Az UltiMaker S széria gépei tökéletes választásnak bizonyulnak minden méretű prototípus és gyártóeszköz nyomtatási feladathoz. Az UltiMaker S nyomtatók 2,85 mm-es filamentet használnak és az UltiMaker Cura szeletelő szoftver teljes funkcionalitását nyújták, hogy leegyszerűsítsék a munkafolyamatot.

A világ vezető márkái által választott additív gyártómegoldás

24/7 terhelhető 3D nyomtatók

Az UltiMaker többszörös díjnyertes nyomtatói strapabírók, megbízhatók és kifejezetten könnyen kezelhetők. Ismételhető eredményeket és kiemelkedő minőségű nyomtatásokat várhat el az UltiMaker gépeitől, amelyek 24/7 üzemre lettek hitelesítve.

A világ legnépszerűbb előkészítő szoftvere

A 14 nyelven elérhető, többmillió felhasználóval büszkélkedő UltiMaker Cura az egyik legfejlettebb szeletelő szoftver. Számos CAD formátumot is támogat, távoli megfigyelést és flotta menedzsmentet tesz lehetővé, számtalan alapanyagprofilt tartalmaz és a legrészletesebb beállításokba is hozzáférést enged a profi felhasználók számára.

Utánozhatatlan alapanyagválaszték

Az UltiMaker FDM nyomtatói teszik elérhetővé a legszélesebb alapanyagválasztékot a piacon. Az UltiMaker a legnagyobb műanyagipari gyártókkal együttműködve fejleszti gépeit, és kísérletezik ki a letölthető nyomtatási profilokat, hogy mindig az adott alkalmazásnak leginkább megfelelő, fejlett anyagokkal dolgozhassanak a felhasználók.

Technikai támogatás

Nemzetközi garancia – akármerre is sodorja az élet, az UltiMaker támogatására számíthat. A technikai támogatás, üzembe helyezés, tréning és szerviz szolgáltatások világszerte elérhetők a FreeDee-hez hasonló, a gyártó által képzett márkaképviseleteknél.

ultimaker s7 pro bundle 3d nyomtató vásárlás freedee budapest

UltiMaker S7 Pro Bundle

24/7 nyomtatás a legújabb UltiMaker nyomtatóval

Az UltiMaker S7 Pro Bundle az S7 3D nyomtató Material Station alapanyag-állomással szerelt változata, amely így egyszerre 6 tekercs alapanyagot képes önállóan kezelni, miközben a tekercsek minőségének megőrzéséről is gondoskodik. Kerülje el az alapanyag-kifogyásból adódó leállásokat és az alapanyagok ki-be töltésével elvesztegethető munkaidő pazarlást a legújabb UltiMaker nyomtató Pro Bundle változatával!

UltiMaker S7 Pro Bundle
Ultimaker S7 3D nyomtató vásárlás budapest freedee

UltiMaker S7

Megbízható, terhelhető és sokoldalú kétfejes 3D nyomtató

Az UltiMaker S7 a díjnyertes, ipari felhasználásban piacvezető UltiMaker S5 továbbfejlesztett változata. A gyártó tovább finomította a bevált konstrukciót olyan műszaki megoldásokkal, amelyek még egyszerűbbé és megbízhatóbbá teszik a gyártást a legújabb UltiMaker 3D nyomtatón.

UltiMaker S7

UltiMaker S5 Pro Bundle

Ipari gyártókapacitás az asztalon

Automatizálja szinte a teljes munkafolyamatot gépi alapanyagfelismeréssel és -kezeléssel, pára szabályozással és levegő szűréssel! Ez az egyedülálló gyártóállomás minimalizálja a manuális feladatokat, megadja azt a nyugalmat és szabadságot, amely lehetővé teszi, hogy a mérnökök és tervezők bízva a nyomtatójukban csak a saját munkájukra összpontosíthassanak. Az S5 Pro Bundle a legnagyobb termelékenységet, rugalmasságot és legszélesebb alapanyagkezelést biztosítja.

UltiMaker S5 Pro Bundle
Nézze meg termékbemutató videónkat!

UltiMaker S5

Megbízható, terhelhető és sokoldalú kétfejes 3D nyomtató

A márka legkeresettebb 3D nyomtatója az S5, amely megbízható kétfejes 3D nyomtatást tesz lehetővé nagy munkatérben. Az előre tesztelt nyomtatási profilokkal a legfejlettebb polimerek, kompozit alapanyagok felhasználásával gyárthat funckionális prototípusokat, gyártóeszközöket és erős, végfelhasználásra alkalmas alkatrészeket. Az S5 többek között fejlett kétfejes kialakításával, aktív tálcaszintezéssel, filament szenzorral és intuitív kezelőfelületével is gördülékennyé teszi a nyomtatási folyamatot.

UltiMaker S5

UltiMaker S3

Nagy teljesítmény kis területen

Az UltiMaker S3 az S5 összes képességével rendelkezik, mindössze azokat egy hatékony, kompakt méretben hozza el a tervezői íróasztalokra. A piacvezető  gyártó legfejlettebb technikai megoldásaival felvértezve az S3 költséghatékony, könnyen kezelhető és mégis nagy teljesítményű megoldást biztosít a házon belüli 3D  nyomtatás adaptálásához a kisebb vállalkozások számára is.

UltiMaker S3
Ultimaker 2+ Connect

UltiMaker 2+ Connect

Megbízható első lépés a könnyed 3D nyomtatás világába

Ismerkedjen meg az UltiMaker 2+ Connect berendezéssel. A zökkenőmentes munkafolyamat itt kezdődik. Az érintő kijelzővel és hálózati kapacitásával a távoli 3D nyomtatás megbízható első lépését jelenti.

 

UltiMaker 2+ Connect

A piac legszélesebb alapanyag választékára optimalizálva

Használja széleskörűen, előre tesztelve az UltiMaker nyomtatószálaival és más gyártók alapanyagaival is!

A nyílt alapanyagrendszernek és a műanyagipari együttműködéseknek köszönhetően az UltiMaker gépei kínálják a legszélesebb felhasználási lehetőséget a világon. Kísérletezés nélkül. Természetesen a már tesztelt és nyomtatási profillal rendelkező alapanyagokon túl más filamenteket is tölthetünk a gépekbe, amelyek nyomtatási paramétereit magunk optimalizálhatjuk, a beállításokhoz a fejlett szoftver teljes hozzáférést biztosít. Ennek köszönhetően is egy UltiMaker 3D nyomtató biztos, kifizetődő, sokoldalú és hosszú élettartamú befektetés.  Néhány alapanyag a felhasználási cél szerint rendszerezve:

Vizuális megjelenítés

Vizuális megjelenítés

Amikor a design fontos, koncepció modelleket vagy építészeti maketteket nyomtatunk, az esztétika kiemelt szerepet kap. Ezek az alapanyagok mérettartóak és könnyen nyomtathatók:

Kompozit anyagok

Kompozit anyagok

A legfeljebb 30%-ban abrazív anyagot tartalmazó polimer nyomtatószálak megfizethető megoldást jelentenek erős, ellenálló, mégis könnyű alkatrészek nyomtatására.

Kopásállóság

Kopásállóság

A kopásálló polimerek ideális megoldást jelentenek olyan alkalmazásokhoz, ahol fontos az alacsony súrlódás. Ezek az önkenő anyagok növelhetik az alkatrész élettartamát, egyidejűleg csökkentvea karbantartási munkákat:

Rugalmasság

Rugalmasság

A gumiszerű, rugalmas nyomtatószálak újabb alkalmazási területeket nyitnak meg akár a robot megfogók, burkolatok, ergonómiai részletek, tömítések terén.

Hőállóság

Hőállóság

A motorháztető alatti alkalmazásokhoz, mint motorvédő pajzsok, burkolatok és tömítések nyomtatása, hőálló és lángálló anyagok állnak rendelkezésre.

 • Polymaker CoPA 6-6.6
 • Ultimaker CPE+
 • DSM Arnitel ID 2060 HT
 • Clariant PA6/66 GF 20 FR
 • Smart materials 3D ABS Fireproof
Kémiai ellenállóság

Kémiai ellenállóság

Sok polimer kiválóan ellenáll a különböző vegyszereknek és a korróziónak. Egyedi autóipari, tisztítóipari, olaj és gáz ipari alkalmazások valósíthatók meg a következő nyomtatószálakkal:

Támaszanyagok

Támaszanyagok

A vízoldható vagy könnyen eltávolítható támaszanyagok használata rendkívüli tervezési szabadságot eredményez. Az Ultimaker kétfejes nyomtatóói verhetetlenek a PVA kezelésében.

ESD védelem

ESD védelem

Az elektronikai eszközök és alkatrészek rendkívül érzékenyek az elektrosztatikus kisülésre, így a gyártásuk, szállításuk és javításuk során fontos az antisztatikus anyagok és az ESD védett környezet biztosítása. Ehhez a legjobb minőségű nyomtatószálakat az amerikai 3DXTECH gyártja:

UltiMaker Metal Expansion Kit

 

UltiMaker S5 nyomtatóját fémnyomtatási képességekkel is fejlesztheti az UltiMaker Metal Expansion Kitnek köszönhetően. Fedezzen fel még több alkalmazási lehetőséget! Az egyszerű folyamat és alapos útmutató könnyű, hatékony és megfizethető fémnyomtatási megoldást tesz elérhetővé bárki számára.

Amennyiben még bizonytalan, hogy melyik 3D nyomtatót válassza, díjmentes konzultációt biztosítunk a megfelelő berendezés kiválasztásához!

Vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk megtalálni a megfelelő 3D nyomtatót, alapanyagokat és alkalmazási lehetőségeket!

ultimaker 3d nyomtatók

  Érdekelne: *

  Név *

  Email cím *

  Telefonszám *

  Cégnév *

  Üzenet