PRODWAYS ipari SLS 3D nyomtatók nyílt alapanyagrendszerrel

Prodways professzionális ipari SLS 3D nyomtatók, valamint prototípus-készítéshez és ipari sorozatgyártáshoz szükséges alapanyagok.

Prodways professzionális ipari sls 3D nyomtatók

A Prodways prémium minőségű ipari SLS (szelektív lézerszinterezés) 3D nyomtatókat fejleszt és gyárt, amelyet kiterjedt technológiai K+F partneri kapcsolataik és jelentős belső kutatási és fejlesztési képességeik tettek lehetővé.

 

A ProMaker P sorozatú ipari műanyag 3D nyomtatók a legkorszerűbb képességeket kínálják a gyors prototípus-készítéshez és tömeggyártáshoz is. Megoldásaik népszerűek az iparágak széleskörében, mint például a repülőgépipar, az autóipar, az egészségügy, a tervezés és az építészet, a fogyasztói termékek és a tudományos fejlesztés és kutatás.

 

A Prodways ipair SLS technológiája a következő előnyöket kínálja Önnek:

 • Ipari termelékenység
 • A működési költségek csökkentése
 • Nagy pontosság
 • Fejlett hőkontroll az optimális mechanikai tulajdonságokért
 • Prémium minőségű alapanyagok széles portfóliója magas újrahasznosíthatósági aránnyal
 • Az ipari SLS gépek között egyedülálló nyílt alapanyagrendszer stratégia, amely alacsonyabb költségeket és az alkalmazási célnak mindig a legjobban megfelelő alapanyagok választását teszi lehetővé

ProMaker P1000

Prodways professzionális ipari sls 3D nyomtatók

ProMaker P1000X

ProMaker P1000S

Feltöltés alatt.

Amennyiben még bizonytalan, hogy milyen 3D nyomtatót válasszon, díjmentes konzultációt biztosítunk a megfelelő berendezés kiválasztásához!

Vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk megtalálni a megfelelő 3D nyomtatót, alapanyagokat, sőt akár további értékteremtő alkalmazási lehetőségeket!

  Érdekelne: *

  Név *

  Email cím *

  Telefonszám *

  Cégnév *


  Üzenet