Geomagic Design X piacvezető reverse engineering szoftver

A Geomagic Design X egy egyedülállóan fejlett és átfogó funkcionalitású reverse engineering szoftver, amelynek célja a mérnöki visszafejtés megkönnyítése. A CAD programhoz hasonló 3D modellezési funkciókat ötvözi a 3D szkennelés során nyert adatok értelmezésével és feldolgozásával. A 3D szkennerekkel kapott adatokra építve a Design X felhasználó teljesen parametrikus és szerkeszthető 3D modellt készíthet CAD szoftverekkel kompatibilis formátumban. A Geomagic Control X éa Design X 3D szkennereinkkel csomagban kedvezményesen megvásárolható. Érdeklődjön a lehetőségről az [email protected] email címen!

Tervezési folyamatok a Geomagic Design X szoftverben

Üres képernyő helyett, induljon el az alkatrészről rögzített adatok szerkesztésével – integrálja a 3D szkennelést a tervezési folyamatba, és modellezzen újra tárgyakat vagy tervezzen illeszkedő alkatrészeket hatékonyabban! A Geomagic Design X segít mesh modell vagy pontfelhő alapján teljesen szerkeszthető és funkcionális CAD modellek létrehozásában.

Egy 3D szkennerrel és a Geomagic Design X szoftverrel a prototípusok, meglévő alkatrészek, szerszámok és egyéb objektumok beolvasása és az adatok CAD modellé alakítása többször gyorsabb, mint manuális mérésekkel és 3D modellezéssel a semmiből. Készítsen CAD dokumentációt olyan tárgyakhoz, amelyekhez korábben nem létezett, rendkívül rövid idő alatt!

A Design X szoftverrel alaksajátosság alapú, szerkeszthető CAD modelleket készíthet, amely kompatibilis valamennyi, népszerű CAD szoftverrel: Autodesk Inventor, SolidWorks, Siemens NX®, Solid Edge, Creo® PTC és Pro / ENGINEER, stb.

Érdeklődik a Geomagic Control X szoftver iránt?

Tegye fel kérdéseit és kérje árajánlatunkat az [email protected] email címen vagy ezen az aloldalon az űrlap kitöltésével!