A CraftUnique által fejlesztett gépek nagyszerűen vannak megtervezve és megépítve. Erős mechanikájuknak és könnyű kezelhetőségüknek köszönhetően a legnagyobb márkák 3D nyomtatóival is felveszik a versenyt. Precíz, stabil működésükkel és fűtött tálcájukkal a szálhúzásos 3D nyomtatás legtöbb alapanyagát képesek kezelni. Mivel a gépek fejlesztése és gyártása Magyarországon történik, ezért egyedülálló előnyeik közé tartozik még a hazai, gyártói szervíz és a magyarnyelvű menü is. Saját műhelyünkben 3 db CraftBot gép teljesít szolgálatot, melyeket bármikor meg lehet tekinteni működés közben nálunk. A CraftUnique nyomtatógyártó hivatalos viszonteladó partnereként a gyártói szerviztréningeknek, illetve a Craftbot nyomtatók folyamatos üzemeltetése során szerzett tapasztalatainknak köszönhetően széleskörű szakmai támogatást tudunk nyújtani a gépek kezelését illetően.

A CraftBot 3D nyomtatói ebben az árkategóriában minőségben és teljesítményben is kiemelkedők, könnyű megbízni bennük és megszeretni őket. Nincs szükség szerelgetésre: egy CraftBot kicsomagolás után azonnal működőképes. Megfizethető és minőségi termékekről van szó, amelyeket mind kezdő, mind haladó felhasználóknak ajánlunk. Oktatási területen épp kezelhetőségük és remek ár-értékarányok miatt rendkívül elterjedt gépek, de hobbisták, kis- és középvállalkozások terhelhető alkotó- és gyártóeszközeként is keresettek.

Craftbot FLOW széria a CraftUnique 2019. novemberben bemutatott új termékcsaládja egy teljesen megújult, a legújabb trendeknek megfelelő 3D nyomtatócsalád, amely a legnagyobb világmárkákkal veszi fel a verseny. A magyar fejlesztésű Craftbot plug-n-play 3D nyomtatók megbízhatósága és széles kínálata lehetővé teszi, hogy a Craftbot nyomtatók tökéletes választást jelentsenek oktatási vagy hobbi célra, de kis- és nagyvállalkozások számára is.

Rendkívül termelékeny, két független fejes Craftbot modellek

CraftBot FLOW IDEX 3D nyomtató

CraftBot FLOW IDEX 3D nyomtató

A Craftbot FLOW IDEX modell a vadonatúj termékcsalád “kisebbik” kétfejes 3D nyomtatója, mégis nagy munkatérrel rendelkezik, a FLOW IDEX XL modellt csak Z irányban múlja alul.
Rendelés a webshopon
CraftBot FLOW IDEX XL nagyformátumú 3D nyomtató

CraftBot FLOW IDEX XL nagyformátumú 3D nyomtató

A Craftbot FLOW IDEX XL modell a vadonatúj termékcsalád nagyobbik kétfejes 3D nyomtatója impresszív, 425 x 250 x 500 mm-es munkatérrel.
Rendelés a webshopon

Egyfejes Craftbot 3D nyomtatók

CraftBot PLUS Pro 3D nyomtató

CraftBot PLUS Pro 3D nyomtató

A világszerte népszerű Craftbot PLUS 3D nyomtatót a CraftUnique gyártó all metal hotenddel látta el, és az új Flow generációhoz hasonlóan üveg nyomtatótálcával is fejlesztette. A belépő szintet kínáló Craftbot PLUS már eddig is egy terhelhető, megbízható gép volt és most pár finomításnak köszönhetően csak még jobb lett.
Rendelés a webshopon
CraftBot FLOW 3D nyomtató

CraftBot FLOW 3D nyomtató

A FLOW modell a vadonatúj termékcsalád legkompaktabb, egyfejes 3D nyomtatója, amely mégis nagy munkatérrel rendelkezik.
Rendelés a webshopon
CraftBot FLOW XL 3D nyomtató

CraftBot FLOW XL 3D nyomtató

A FLOW XL modell a vadonatúj termékcsalád kiemelkedően nagy munkatérrel rendelkező egyfejes tagja.
Rendelés a webshopon
CraftBot FLOW Wide XL 3D nyomtató

CraftBot FLOW Wide XL 3D nyomtató

A FLOW Wide XL modell a FLOW termékcsalád legnagyobb munkatérrel rendelkező és legújabb egyfejes tagja.
Rendelés a webshopon

Amennyiben még bizonytalan, hogy melyik 3D nyomtatót válassza, díjmentes konzultációt biztosítunk a megfelelő berendezés kiválasztásához!

Vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk megtalálni a megfelelő 3D nyomtatót, alapanyagokat és alkalmazási lehetőségeket

  Érdekelne: *

  Név *

  Email cím *

  Telefonszám *

  Cégnév *

  Üzenet