VARBadge_Horizontal_BW

Markforged X7 Field Edition kompozit 3D nyomtató

A Markforged elsőrangú ipari kompozit 3D nyomtatója terepre tervezve

Az X7 Field Edition (X7 FE) egy robosztus, terepen telepíthető, ipari kompozit 3D nyomtató, amelyet kifejezetten a honvédelem számára fejlesztettek. Megoldást nyújt a távoli helyszíneken felmerülő ellátási kihívásokra.

 

Legyen szó honvédelmi fegyveres erőkről, helyszíni szolgálatról vagy gyártási műveletekről – az X7 FE áthidalja az ötlet és a kész alkatrész közötti árkot ott is, ahol eddig nem járt 3D nyomtató. Az X7 FE a legrugalmasabb 3D nyomtató megoldás szívós, robosztus alkatrészek gyártására pontosan ott, ahol szükség van rá. A kompaktabb X7 FE nyomtatási képességei megegyeznek a gyártó zászlóshajójá, a Markforged X7 ipari kompozit 3D nyomtató kvalitásaival.

Kérje ajánlatunkat!

A hadiipar számára fejlesztett X7 FE könnyű, alumínium unibody felépítése, a precíziós megmunkálású állvány, a fejlett szoftver és a lézerrel támogatott kalibráció biztosítják a mindig magas színvonalú teljesítményt a környezeti körülményektől függetlenül.

Nagy kompozit nyomtatások nagy felbontással

 

A Markforged kompozit 3D nyomtatói az additív technológia élvonalát képviselik, valódi kihívások megoldására lettek tervezve. Az X7 FE a folyamatos szálerősítés lehetőségének köszönhetően a 6061-es alumíniumnál is szilárdabb, nagyméretű alkatrészek gyártására képes kiemelkedő precizitással, miközben a berendezés súlya, mérete és egyszerű telepítése lehetővé teszi a rugalmas bevetést változó helyszíneken.

Nyomtatási térfogat:

 

 • Szélesség: 330 mm
 • Mélység: 250 mm
 • Magasság: 200 mm

 

 

Rétegfelbontás:

 

 • 50 mikron

Masszív

A Pelican AL3232 tároló egyedi habszivacs modulokkal és a mozgó komponensek lezárásával felel a szállítás közbeni sérülések elkerüléséért. Az X7 FE hadászati megoldás MIL-STD-810 tesztelésre került az amerikai honvédelem programja keretében.

x7-fe_3d nyomtato terepen

Megbízható

Nincs még egy olyan terület, ahol az ellátás biztosítása annyira élet-halál kérdés, mint a honvédelem esetében. Növelje ellátási láncai ellenálló képességét eszközök, adapterek és cserealkatrészek 3D nyomtatásával a szükséges helyen és időben! A beépített lézeres kalibráció és az adaptív tálcaszintezés biztosítja a méretpontosságot a legkritikusabb tűrések mellett is.

Felkészített

Az egyszerű felhasználói felület, valamint a nyomtató kalibrálását és karbantartását biztosító beépített segédprogramok bárki számára könnyen elsajátíthatóvá teszik az X7 FE kezelését. A kompakt láda a gép mellett több mint 100 órányi nyomtatáshoz elegendő alapanyag, pótalkatrészek, laptop és egyéb eszközök tárolására is szolgál.

A folyamatos szálerősítéses kompozit nyomtatás

markforged x7 kompozit 3d nyomtatás folyamata

A Markforged X7 Field Edition kompozit 3D nyomtató alapanyagai

Onyx / mátrix anyag

Darabolt karbinszállal erősített PA6 nylon kiváló hőállósággal, felületi minőséggel és vegyszerállósággal. Lángálló Onyx FR és ESD minősítésű Onyx ESD változatai is elérhetők.

 

nyomtatott onyx alkatrész

Nylon / mátrix anyag

Sima, fehér, önkenő, nem koptató hatású és könnyen festhető PA6 nylon alapanyag, ahol erős mégis puha tapintású, roncsolásmentes munkadarabokra van szükség.

 

Smooth TPU 95A / mátrix anyag

Gumiszerű, rugalmas alapanyag, amelyet flexibilis, ergonomikus vagy ütéscsillapító alkatrészek gyártásához ajánlunk.

 

markforged tpu alkatrész

Precise PLA / mátrix anyag

Kedvező árú prototípus alapanyag 8 különböző színben koncepciómodellekhez, méret- ás illeszkedés tesztekhez.

 

pla nyomat

Karbonszál / szálerősítés

Merev, erős és extrémkönnyű. A karbonszállal erősített nyomatokkal helyettesíthetők korábban marással készült fémalkatrészek. Lángálló, FR és légiipari minősítésű FR-A változata is elérhető.

 

cff kompozit nyomat karbonszállal

Kevlárszál (aramid) / szálerősítés

Kiemelkedően tartós és ellenálló folyamatos szál, amely extrém ütésállóságával a legkeményebb körülmények között is helytáll.

 

folyamatos kevlárszál aramid

Üvegszál / szálerősítés

Költséghatékony szálerősítés, amely kedvező áron az ABS-nél akár 11x jobb merevséget biztosít. HSHT változata kiemelkedő ütésállóságot és a legnagyobb hőállóságot biztosító Markforged szálerősítés.

 

folyamatos üvegszál

Engedje meg, hogy a Markforged kompozit nyomtatóival készült alkatrész minősége győzze meg helyettünk!

IGÉNYELJEN INGYENES KOMPOZIT MINTÁT EZEN A LINKEN!

Gyártás fókuszú kompozit 3D nyomtató szoftver

 

A Markforged Eiger előkészítő szoftverben teljeskörűen menedzselhető a bevetés szempontjából kritikus alkatrészek digitális raktára, ezáltal megkerülheti a költséges és lassú ellátási láncok magas kockázatát. Azonnali alkatrészpótlás, új ötletek fejlesztése és tesztelése a szükség felmerülésének helyszínén.

Az Eiger feladatkör szerinti hozzáféréssel, digitális raktározással, csapatmunkát támogató funkciókkal, teljesen személyre szabható szálerősítéssel, de automata javaslatokkal és végeselem számítással is támogatja a sikeres, hatékony kompozit 3D nyomtatást. Az X7 FE offline szoftverrel is rendelhető.

Próbálja ki a szoftvert díjmentesen!

Markforged X7 Field Edition beépített lézeres kalibráció

 

Az X7 Field Edition példanélküli 3D nyomtatási minőséget és precizitást képvisel. Az Eiger szoftver, a firmware és a nyomtatófejre szerelt 1 mikron pontosságú szenzornak köszönhetően mindig biztos lehet a gép pontos kalibrációjában és a legjobb nyomtatási eredményben.

Markforged X7 Field Edition a terepen

Az amerikai hadsereg 3D nyomtatással győzi le az ellátási lánc kockázatait

Az additív gyártás (AM) alkalmazásának egyik vezető szereplője az amerikai hadsereg. Példák az amerikai tengerészgyalogságtól, az elosztott gyártás legjobb gyakorlatai.

tovább >>

Kompozit 3D nyomtatás a légiiparban és a honvédelemben

Az amerikai honvédelmi légierő mérnökének beszámolója az additív gyártási alkalmazásairól és a 3D nyomtatás növekvő befolyásáról a hadiiparban.

tovább >>

Legyen szó honvédelmi fegyveres erőkről, külső helyszíni szolgálatról vagy gyártási műveletekről – az X7 FE áthidalja az ötlet és a kész alkatrész közötti árkot ott is, ahol eddig nem járt 3D nyomtató.

Technikai specifikációk

markforged x7 field edition

Nyomtatási térfogat: 330 mm x 250 mm x 200 mm

Z irányú felbontás: 50-250 mikron

Nyomatok belső szerkezete: zártcellás kitöltés folyamatos szálerősítéssel

Nyomtatótálca: Precíziós köszörült kompozit

A teljes, szállítható egység mérete: 914x914x1220 mm, 86 kg

Nyomtatott műanyagok:

 • Onyx, Onyx FR/FR-A, Onyx ESD
 • White Nylon

Szálerősítés:

 • Üvegszál
 • Szénszál
 • Kevlár
 • Hőálló üvegszál

Technikai adatlap letöltése

Kérje ajánlatunkat!

Amennyiben még bizonytalan, hogy melyik 3D nyomtatót válassza, díjmentes konzultációt biztosítunk a megfelelő berendezés kiválasztásához!

Vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk megtalálni a megfelelő 3D nyomtatót, alapanyagokat és alkalmazási lehetőségeket

  Érdekelne: *

  Név *

  Email cím *

  Telefonszám *

  Cégnév *

  Üzenet