Form 3L+

Apró részletek, óriási méretek

A Form 3+ nagytestvére, a Form 3L+ egy példátlanul elérhető árú, nagyformátumú SLA 3D nyomtató ipari minőségű, nagyfelbontású és nagyméretű additív gyártásra tervezve. Gyártsa le prototípusait funkcionális alapanyagokból valós méretben az additív technológiák által elérhető legjobb felbontásban!

Vásárolja meg a FreeDee-nél!

 

A FreeDee indulása még cégünk 2012-es alapítása előtt kezdődött azzal, amikor az alapítók a Kickstarteren támogatták az első Formlabs SLA nyomtató megvalósulását. A FreeDee ennek is köszönhetően lett a legrégebbi hazai Formlabs márkaképviselet, ahol garantáljuk a piac legjobb árait, valamint a széleskörű szakmai támogatást és szerviz hátteret. A nálunk megvásárolt Formlabs nyomtatók támogatása nem szűnik meg az átadáshoz tartozó alapos kezelési tréninggel – a tőlünk vásárol Formlabs nyomtatók használatát egész élettartamuk alatt támogatjuk. A használat során felmerülő bármely kérdés megválaszolásával, tapasztalataink megosztásával segítjük a Formlabs 3D nyomtatók hosszútávú és eredményes használatát.

Nézze meg termékbemutató videónkat!

Nagy alkatrészek, nagy sebesség

 

A Form 3L+ munkatere ötször nagyobb, a lézer teljesítménye pedig kétszer meghaladja a Form 3+ képességeit.

30 x 20 x 33,5 cm

 

Nyomtatási térfogat

30 x 20 x 33,5 cm

nyomtatási térfogat

25 – 300 μm

rétegmagasság

2 x 250 mW

lézerteljesítmény

A Low Force Stereolithography (LFS)™ egy olyan sztereolitográfia alapú 3D nyomtatási technológia, amely rugalmas nyomtatótartállyal és lineáris levilágítási megoldással kiemelkedő nyomtatási minőséget és rendkívül megbízható működést tesz lehetővé.

Dupla lézerteljesítmény

A Form 3L hasában kettő levilágító egység (Light Processing Units, LPUs) dolgozik a minél hatékonyabb gyártás érdekében. Lencsék és tükrök összetett rendszerére építve garantálnak precíz és ismételhető eredményeket.

 

Parabola alakú tükör biztosítja, hogy a lézernyaláb mindig merőlegesen érkezzen meg a nyomtatótartályba, szűrő felel a tökéletesen éles lézerfoltért, és nagyfrekvenciájú galvanométer teszi még gyorsabbá a nyomtatási folyamatot.

Non-stop 3D nyomtatás

A Form 3L egyszerre két alapanyagkazettát fogad be, hogy a legnagyobb nyomtatásokat se kelljen megszakítani. A gép szenzorai felügyelik a nyomtató teljesítményét, fenntartják az ideális nyomtatási környezetet és értesítik a felhasználót az aktuális státuszról.

 

Kalibráció: A port is kiszűrő optikai szenzorok biztosítják a lézer pontos és akadálytalan útját. Könnyű alapanyagkezelés: Az alapanyagok cseréje az egyszerű kazettás rendszernek hála mindössze néhány másodperc. Egyszerű karbantartás: Az LPU, a műgyanta tartály, a hengerek és az optikai ablak is a felhasználó által cserélhető alkatrészek, amely hosszú élettertamot és probléma esetén gyors megoldást tesz lehetővé.

Tervezés

Tervezze meg a modelleket bármely CAD szoftverben és importálja .stl vagy .obj formátumban a Formlabs Preform nyomtatás előkészítő szoftverébe.

3D nyomtatás

Az előkészített fájlokat USB kapcsolattal vagy WiFi-n is átküldheti a Form 3L nyomtatóra. A berendezés érintőképernyőjén egyszerűen menedzselhető a nyomtatási sor.

Utómunka

Egyszerűen csak mossa le a műgyantát az alkatrészekrőla Form 3L Finish kit segítségével, törje le a könnyedén eltávolítható támaszokat, és szükség esetén UV utókezeléssel fejezze be az utómunkát.

Form 3L automatizált utómunka állomások

Form Wash L mosó

 

Minden SLA technológiával nyomtatott alkatrész felületéről szükséges nyomtatás után lemosni a maradék, folyékony műgyantát. A Form Wash L mosó ezt a munkafolyamatot automatizálja, hogy tökéletesen tiszta, sima felületű alkatrészeket kapjunk mindenféle ragacsos érzet nélkül.

Form Wash L vásárlás
form wash L vásárlás

Form Cure L UV kamra

 

Az SLA nyomatok UV utókezelése biztosítja, hogy mechanikai tulajdonságaik elérjék a műszaki adatlapjukban is leírt adatok és méretbeli pontosságuk maximumát.

A Form Cure L két darab 500 Wattos fűtőegységgel, nagy teljesítményű UV fényekkel, tükrös belső felülettel és forgóasztallal biztosítja a konzisztens és alapos UV utókezelést.

Form Wash L vásárlás

Egy 3D nyomtató, 20+ professzionális alapanyag

Számos általános felhasználású és speciális tulajdonságokkal bíró alapanyag között válogathat. A Formlabs SLA gépek közös kazettarendszerének köszönhetően a különböző alapanyagok mindegyik nyomtatóval kompatibilisek.

Böngészés az elérhető alapanyagok között

Tegye hatékonnyá a prototípusgyártást és termelést fejlett és skálázható 3D nyomtatókkal!

 

Kérjen ajánlatot vagy kérdezzen minket a Form 3L nyomtatóról!

  Érdekelne: *

  Név *

  Email cím *

  Telefonszám *

  Cégnév *

  Üzenet  form 3l