Form 3B+

A biokompatibilis alapanyagok szakértője

 

A Form 3B+ egy megbízható, fogászati laborok számára kifejlesztett 3D nyomtató, amely könnyed használatával egyszerűbbé tesz minden munkafolyamatot.

Vásárolja meg a Form 3B+-t a FreeDee-nél!

 

A FreeDee indulása még cégünk 2012-es alapítása előtt kezdődött azzal, amikor az alapítók a Kickstarteren támogatták az első Formlabs SLA nyomtató megvalósulását. A FreeDee ennek is köszönhetően lett a legrégebbi hazai Formlabs márkaképviselet, ahol garantáljuk a piac legjobb árait, valamint a széleskörű szakmai támogatást és szerviz hátteret. A nálunk megvásárolt Formlabs nyomtatók támogatása nem szűnik meg az átadáshoz tartozó alapos kezelési tréninggel – a tőlünk vásárol Formlabs nyomtatók használatát egész élettartamuk alatt támogatjuk. A használat során felmerülő bármely kérdés megválaszolásával, tapasztalataink megosztásával segítjük a Formlabs 3D nyomtatók hosszútávú és eredményes használatát.

Az első választás digitális adat feldolgozáshoz

 

Spórolja meg idejét és gyártson olyan modelleket, amelyekre büszke lehet, felmerülő problémák és plusz költségek nélkül. A Form 3B+ példátlanul megbízható, minőségi és felhasználóbarát berendezés, amely szakértő fogorvosok csapata által lett tesztelve hivatalosan érvényesített munkafolyamatokon keresztül.

1. Szkennelés

1. Szkennelés

Intraorális szkenner segítségével digitalizálja a páciens anatómiáját. Küldje el a szkennelt állományt a labor számára az igények megadásával vagy tervező irodának.
2.Tervezés

2.Tervezés

Importálja szkennelt adatait a CAd szoftver felületére, ahol a virtuális tervezés veszi át a főszerepet.

 

3. Nyomtatás

3. Nyomtatás

Importálja a megtervezett CAD fájlokat a PreForm szoftver felületére a nyomtatás előkészítéséhez, beállítások elvégzéséhez, majd küldje könnyedén nyomtatásra.
4. Utókezelés

4. Utókezelés

Mossa, szárítsa és utókezelje nyomtatott modelljeit könnyedén. Ezek az elemek intraorálisan  használhatóak vagy jelölőeszközök gyártására szolgálhatnak.

A 3D nyomtatás új generációja a fogászati felhasználásban

 

XY felbontás:
25 mikron

Az Advanced Low Force Stereolithography (LFS)™ technológia rugalmas műgyantát használ valamint egy egyénre szabott, felhasználó által is cserélhető Fény Feldolgozó Egységet (LPU) a pontos nyomatok folyamatos előállítása érdekében.

Form 3B+, gyártásra tervezve

 

Munkaterület:
14.5 × 14.5 × 18.5 cm

Nyomtasson kétszer-háromszor több elemet a Form 3B+ munkaterületén egy kis munkaterű DLP nyomtatóhoz viszonyítva. Szánjon kevesebb időt a nyomtató kezelésére és többet az értékes feladatokra. A Form 3B+ gyártási környezetben 55%-al csökkenhet a labormunka és annak költségei a DLP technológiához hasonlítva. A moduláris rendszer lehetővé teszi a méretmódosítást, a konzisztenciát és megkíméli Önt a felesleges munkafolyamatoktól.

25 – 300 μm

rétegmagasság

25  μm

rétegfelbontás

14,5 x 14,5 x 18,5 cm

munkatér

250 mW

lézer teljesítmény

Fogászati alapanyagaink

 

A fogászati célokra szánt Form 3B+ nyomtató biokompatibilis alapanyagai megfelelnek a laborok magas elvárásainak, különböző speciális célra szánt modell válik így nyomtathatóvá, a prototípustól a végfelhasználásig.