Asztali és ipari 3D nyomtatók

Márkafüggetlen 3D nyomtató szaküzlet Budapesten széles, megbízható választékkal: FFF, CFF, SLA, SLS és fém 3D nyomtatók

 

Vállalatunk 2012. óta foglalkozik 3D nyomtatással és 3D nyomtató értékesítéssel, amelynek mára piacvezető szereplője lettünk. Az általunk forgalmazott 3D nyomtatóknak nemcsak forgalmazója vagyunk, de napi szintű, aktív felhasználója és képzett szervizközpontja is. A 3D nyomtatóink mellé így üzembe helyezést, kezelési tréningeket és képzéseket is ajánlunk, örömmel osztjuk meg tudásunkat és tapasztalatunkat, hogy az általunk átadott gépeken már az első napon megindulhasson a termelés.

3D nyomtató választási tanácsadás és tesztmunkák

 

Amennyiben még keresi a munkafolyamataiba leginkább illeszkedő 3D nyomtató berendezést, vegye fel a kapcsolatot csapatunkkal! Minden érdeklődő rendelkezésére állunk műszaki konzultációval és tanácsadással, emellett további alkalmazási területek feltárásával, megtérülés számítással és tesztnyomtatásokkal támogatjuk a legmegfelelőbb 3D nyomtató kiválasztását.

Amennyiben még bizonytalan, hogy melyik 3D nyomtatót válassza, díjmentes konzultációt biztosítunk a megfelelő berendezés kiválasztásához!

Vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk megtalálni a megfelelő 3D nyomtatót, alapanyagokat és alkalmazási lehetőségeket!

  Név *

  Email cím *

  Telefonszám *

  Cégnév


  Tárgy*


  Üzenet*


  Fájl csatolása

  (maximum 5 Mb, stl, obj, stp, step, thing, makerbot)
  Nagyobb/ részletesebb fájl küldése esetén kérjük emailben csatolja azokat: arajanlat@freedee.hu  Szeretnék értesülni a 3D nyomtatás és a FreeDee híreiről, akcióiról.  FFF 3D nyomtató – sokféle alapanyag széleskörű alkalmazásához

   

  Az FFF, azaz a műanyagszál-olvasztásos 3D nyomtatók dobra tekercselt műanyagszálat olvasztanak még és ebből építkeznek rétegről-rétegre a nyomtató tálcájára. Széles alapanyagkínálat, valamint alacsony bekerülési és fenntartási költség jellemzi ezt a legelterjedtebb 3D nyomtatási technológiát.

  Ultimaker S5 Pro Bundle

  A legnépszerűbb FFF 3D nyomtatónk a vállalkozások körében. Ez az egyedülálló gyártóállomás automatizálja az FFF nyomtatás legtöbb lépését, ezáltal minimalizálja a manuális feladatokat. A kétfejes Ultimaker S5 Pro Bundle a legnagyobb termelékenységet, rugalmasságot és legszélesebb alapanyagkezelést biztosítja a kategóriában.

  Ismerje meg az Ultimaker S5 Pro Bundle 3D nyomtató rendszert!

  Ultimaker 3D nyomtatók

  24/7 terhelhető, professzionális asztali FFF 3D nyomtatók.

  A kétfejes Ultimaker S3 és S5 3D nyomtatók közismerten az FFF gépek piacán az ipar elsődleges választásai, kiemelkedően sokoldalú, alapanyagok széles körével szépen dolgozó és megbízható gépek. A holland gyártó legújabb fejlesztése, a nagy munkaterű, kétfejes Ultimaker S5 Pro Bundle nyomtató csomag automatizált megoldásaival lehetővé teszi a folyamatos termelést manuális beavatkozás nélkül ipari alapanyagok széles választékából.

   

  Tovább az Ultimaker 3D nyomtatókhoz

  Makerbot 3D nyomtatók

  Magas minőségű asztali 3D nyomtatók a Stratasys-tól. A kétfejes, fűtött munkaterű Method és Method X ipari anyagok nyomtatására tervezett asztali FFF gépek. A Makerbot az egyik legrégebbi és legelterjedtebb piacvezető 3D nyomtatómárka, amely az ipari printereket gyártó Stratasys, mint anyavállalat támogatását és tudását is maga mögött tudhatja.

   

  Tovább a Makerbot 3D nyomtatókhoz

  Craftbot 3D nyomtatók

  Világhírű, magyar fejlesztésű asztali FFF 3D nyomtatók. Erős mechanikával és kiemelkedő ár-érték aránnyal rendelkező magyar fejlesztésű 3D printerek, amelyek a nemzetközi porondon is rettentően népszerűek. A CraftUnique Kft. legnépszerűbb, belépő nyomtatója a Craftbot Plus Pro, legújabb, ipari felhasználásra tervezett szériájuk pedig a Craftbot Flow termékcsalád, amelynek IDEX gépei nagy munkateret és termelékenységet biztosítanak.

   

  Tovább a Craftbot 3D nyomtatókhoz

  Dremel 3D nyomtatók

  A Dremel, a Robert Bosch GmbH leányvállalata, 88 éve gyárt megbízható, világszerte keresett termékeket. Arról viszont egyelőre kevesen ismerik a márkát, hogy már több mint 5 éve 3D nyomtatókat is gyártanak. Könnyen kezelhető, biztonságos, zárt építési területtel rendelkező gépek, amelyek kezdőknek, iskoláknak, hobbi és profi célra is egyaránt alkalmasak.

   

  Tovább a Dremel 3D nyomtatókhoz

  FFF+CFF 3D nyomtató – nagy szilárdságú alkatrészekhez

   

  Az FFF+CFF nyomtatás a Markforged fejlesztése. Az elsődleges FFF fej hőre lágyuló műanyagot nyomtat, míg a második fel az épülő alkatrész belsejébe folyamatos kompozit szálerősítést ágyaz, amely rendkívül erős, ellenálló eredményt biztosít.

  Markforged Mark Two asztali kompozit nyomtató

  A Mark Two 3D nyomtató a Markforged egyedülálló, folyamatos szálerősítésre képes technológiájának teljes funkcionalitását biztosítja. A folyamatos kompozit szálerősítésnek köszönhetően a Mark Two az alumínium szilárdságát is 1,5x meghaladó alkatrészek gyártására képes.

  Ismerje meg a Mark Two 3D nyomtatót!

  Markforged folyamatos szálerősítésre képes kompozit 3D nyomtatók

  Az alumínium mechanikai szilárdsága a 3D nyomtatás könnyedségével.

  A Markforged 3D nyomtatógyártó felismerte, hogy a kompozitok 3D printelése megoldást nyújthat azok számára, akiknek nem maga a fém alapanyag, hanem inkább a fém tulajdonságai, szilárdsága, ellenállósága a fontos. A világon elsőként olyan nyomtatókat fejlesztettek, amelyek folyamatos karbon, kevlár vagy üvegszálerősítést alkalmazva erős anyagokból gyártanak valóban funkcionális, 3D nyomtatott, kompozit alkatrészeket. A Markforged gépekkel nyomtatott alkatrészek nemcsak erősek, de pontosak és esztétikusak is, elsődleges felhazsnálásuk korábban marással készülő alumínium és műanyag beépülő és gyártóalkatrészek leváltása.

  Asztali 3D nyomtatóikhoz képest az X ipari széria nagyobb munkateret és termelékenységet, többféle alapanyagot, automatizáltabb működést és akár munkaközi minőségellenőrzést is lehetővé tesz.

   

  Tovább a Markforged 3D nyomtatókhoz

  FFF High-temp 3D nyomtató – magas hőmérsékletű alkalmazásokhoz

  Intamsys Funmat Pro 410

  A Funmat Pro 410 kétfejes 3D nyomtató 305 x 305 x 406 mm-es munkatérben képes ipari, nagy hőállóságú műanyagok, például PEKK, PEEK és ULTEM nyomtatására.

  Ismerje meg az Intamsys Funmat Pro 410 nyomtatót!

  Intamsys high-temp nyomtatók

  Nyílt rendszerű FFF nyomtatók ipari, nagy hőállóságú anyagok nyomtatásához.

  Az Intamsys nyomtatói fűtött munkatérrel és akár 500 °C-ig fűthető extruderrel kifejezetten olyan, magas hőmérsékleten extrudálható, ipari anyagok nyomtatására lettek fejlesztve, mint az ABS, PEKK, PC, PA, ULTEM vagy PPSU.

   

  Tovább az Intamsys 3D nyomtatókhoz

  Minifactory Ultra ipari high-temp nyomtató

  Nyílt rendszerű, ipari FFF nyomtató nagy hőállóságú anyagok nyomtatásához.

  A MiniFactory Ulra nyomtató 250°C-ra fűthető munkatérrel és akár 470 °C-os extruderrel kifejezetten olyan, magas hőmérsékleten extrudálható, ipari anyagok nagy megbízhatóságú nyomtatására lett fejlesztve, mint az ULTEM, PEEK, PEKK, PC, PA, PA-CARBON, ABS vagy PPSU. A magasabb kamrahőmérséklet, a fejlett szoftveres megoldások és a robosztusabb kialakítás az Intamsys gépekhez képest szélesebb és megbízhatóbb alapanyagkezelést biztosítanak.

   

  Tovább a Minifactory Ultra 3D nyomtatókhoz

  SLA 3D nyomtató – nagy precizitás, apró részletek

   

  Az SLA eljárás során lézerrel szilárdítjuk meg UV fényre térhálósodó műgyanta leheletvékony rétegeit. A legpontosabb és legapróbb részletek gyártására képes 3D nyomtató eljárás.

  Form 3 nyomtato

  Form 3 és Form 3B asztali SLA nyomtatók

  A Formlabs sztereolitográfiás 3D nyomtatói elhozzák az ipari szintű, professzionális, nagyfelbontású 3D nyomtatást a mérnökök, fogtechnikai szakemberek és digitális ékszerészek asztalára is. A Form 3 mérnöki alapanyagokkal, míg a B jelölésű gépeik fogtechnikai felhasználású, biokompatibilis anyagokkal is dolgoznak.

  Ismerje meg az ipari célú Form 3 SLA nyomtatót!

  Ismerje meg a fogászati célú Form 3B biokompatibilis SLA nyomtatót!

  Formlabs SLA nyomtatók

  A Form 3 és a nagyméretű Form 3L sztereolitográfiás 3D nyomtatókkal kiemelkedő részletességű modelleket nyomtathatunk fröccsöntött simaságú felületekkel. A Formlabs széles mérnöki alapanyag palettája biztosítja a sokoldalú felhasználás lehetőségét. A Form 3B és 3LB nyomtatók a fogtechnikák, fogorvosok számára biztosítanak elérhető árú házon belüli 3D nyomtató megoldást biokompatibilis alapanyagokkal szélesítva az alap műgyanta kínálatot.

   

  Tovább a Formlabs 3D nyomtatókhoz

  DWS Systems nagyfelbontású, pontos SLA nyomtatók

  Kiemelkedő precizitású, ipari SLA 3D nyomtatók. A DWS ipari SLA nyomtatóinak termékportfoliója a kisebb, asztali gépektől a termelékeny, állványos modelleken át a négy lézerrel szerelt. A DWS évtizedek óta az SLA technológia szakértője, berendezéseik a legprecízebb, akár 10 mikron felbontású SLA technológiát teszik elérhetővé, amellyel legkisebb részletek és az élek is a lehető legprecízebben leképezhetők.  Hőálló, rugalmas, víztiszta és nagyszilárdságú anyagaik a legkülönbözőbb területeken tesznek szolgálatot: a gyártósorok mellett kis szériában végfelhasználású alkatrészekhez, a minőségügyi részleg számára ellenőrző sablonok gyártásához, flexibilis anyagaikból tömítések, rezgéscsillapítók előállítására vagy akár a kiégethető anyagaikból precíziós öntéshez közvetlen viaszminták is gyárthatók.

   

  Tovább a DWS 3D nyomtatókhoz

  SLS 3D nyomtató – termelékenység és teljes formai szabadság

   

  SLS nyomtatás, azaz szelektív lézerszinterezés során egy precíz lézer olvasztja össze a nyomtatókamra tálcájára felhordott nylon por finom rétegeit a gyártandó alkatrészek keresztmetszetében. A technológia különlegessége, hogy a teljes munkatér kihasználható és nincs szükség támasz szerkezetekre, mivel a fel nem használt por kitölti a tárgyak közötti teret és elvégzi az alátámasztást is.

  Fuse 1 SLS nyomtató és Fuse Sift utómunka állomás

  Form Fuse 1 SLS 3D nyomtató

  A Form Fuse 1 előnyei közé tartozik a nagy munkatér, a kompakt, intuitív kialakítás, az átgondolt rendszernek és a galvo lézernek köszönhető termelékenység, valamint az ellenálló poliamid alapanyagok.

  Ismerje meg a Form Fuse 1 SLS 3D nyomtatót!

  Formlabs Fuse 1 SLS 3D nyomtató

  A Formlabs első SLS gépe, a Form Fuse 1 nyomtató kisebb műhelyek, mérnöki szolgáltatók, gyártó vállalatok, termékfejlesztő KKV-k számára is elérhetővé teszi az ipari, termelékeny SLS nyomtatás házon belüli alkalmazását, azaz az ellenálló nylon anyagokból való gyors, beépítésre kész és minden geometriai kötöttségtől mentes egyedi és kisszériás gyártást.

   

  Tovább a Form Fuse 1 3D nyomtatóhoz

  Sinterit SLS 3D nyomtatók

  A Sinterit 2014. óta fejleszti SLS 3D nyomtatóit, így elsőként tették ezt az ipari technológiát szélesebb körben elérhetővé. Lisa és Lisa Pro SLS 3D nyomtató rendszereik a Fuse 1-nél is alacsonyabb áron elérhetők. A Fuse  1-hez képest lassabb gyártást és kisebb munkateret nyílt alapanyag-rendszerrel, figyelmes szerviztámogatással és nagyon egyszerű, gyors alapanyagcserével kompenzálják.

   

  Tovább a Sinterit SLS 3D nyomtatókhoz

  Fémnyomtatók – önálló munkaállomások és integrélható rendszerek

   

  Porral, huzallal és kötött porral dolgozó fémnyomtató megoldások. Olvassa el blogcikkünket a különböző fémnyomtatási eljárások áttekintéséhez!

  Markforged Metal X fémnyomtató

  Metal X fémnyomtató rendszer alacsony bekerülési és fenntartási költségeivel elérhető közelségbe hozza a fémnyomtatást. Az eljárás az FDM nyomtatás és a fémfröccsöntés technológiájára épít. Elsődleges előnyei a sokféle alapanyag (rozsdamentes acél, szerszámacélok, tiszta réz, inkonel, hamarosan titán, stb.), az irodai környezetbe telepíthetőség, biztonságos alapanyag, az egyszerű támasz eltávolítás, és az egyszerű kezelés.

  Ismerje meg a Metal X fémnyomtatót!

  meltio

  Meltio fémnyomtató megoldások

  A Meltio 3D fémnyomtatói a felrakó hegesztő gépekhez hasonló elven képesek porral vagy huzallal nyomtatni fémalkatrészeket. A technológia előnye például a kedvező árú alapanyag, a gyorsaság, és robotkarra szerelve a méretkorlát hiánya, a többtengelyes gyártás vagy a létező alkatrészre nyomtatás lehetősége.

  Ismerje meg a Meltio fémnyomtatókat!

  3D nyomtató utómunka automatizálás

  PostProcess utómunka állomások

  A támaszeltávolítást automatizáló, illetve vegyi és fizikai felületkezelést biztosító utómunka állomások a mindig tökéletes, egyenletes minőségű végeredményért. Főként nagy, termelékeny 3D nyomtató parkkal rendelkező gyártók és szolgáltatók számára ajánlott berendezések a manuális utómunka feladatok minimalizálása céljából.

  Tovább a PostProcess berendezésekhez

  Alapanyagok és kiegészítők 3D nyomtatókhoz a shop.freedee.hu-n

   

  A FreeDee-re a 3D nyomtató átvétele után is számíthat. A legtöbb általunk forgalmazott 3D nyomtatónak nemcsak az értékesítéséért, de szervizeléséért is felelünk, kiterjsztett garanciát is kínálunk, valamint örömmel segítjük partnereinket a használat során felmerülő összes technikai kérdésben, például a céloknak megfelelő alapanyagok kiválasztásában is. A szakmai támogatás mellett 3D nyomtató alapanyagok és alkatrészek, kiegészítő berendezések beszerzésében is számíthat ránk. Az alapanyagok és kiegészítők webshopunkon is rendelhetők, de partnereinknek gyakran segítünk ott nem megtalálható termékek beszerzésében is.

  Böngéssze a 3D nyomtató filamenteket, műgyanta és por alapanyagokat a shop.freedee.hu-n!

  3D szkennerek digitalizálási, mérési feladatokhoz

   

  Fussa át 3D szkenner kínálatunkat is ezen a linken!