3D nyomtató értékesítés és tanácsadás

Márkafüggetlen 3D nyomtató szaküzlet Budapesten széles, megbízható választékkal: FFF, CFF, SLA, SLS és fém 3D nyomtatók

 

Vállalatunk 2012. óta foglalkozik 3D nyomtatással és 3D nyomtató értékesítéssel, amelynek mára piacvezető szereplője lettünk. Az általunk forgalmazott 3D nyomtatóknak nemcsak forgalmazója vagyunk, de napi szintű, aktív felhasználója és képzett szervizközpontja is. A 3D nyomtatók mellé így üzembe helyezést, kezelési tréningeket és képzéseket is ajánlunk, örömmel osztjuk meg tudásunkat és tapasztalatunkat, hogy az általunk átadott gépeken már az első napon megindulhasson a termelés.

3D nyomtató választási tanácsadás és tesztmunkák

 

Amennyiben még keresi a munkafolyamataiba leginkább illeszkedő 3D nyomtató berendezést, vegye fel a kapcsolatot csapatunkkal! Minden érdeklődő rendelkezésére állunk műszaki konzultációval és tanácsadással, emellett további alkalmazási területek feltárásával, megtérülés számítással és tesztnyomtatásokkal támogatjuk a legmegfelelőbb 3D nyomtató kiválasztását.

Amennyiben még bizonytalan, hogy melyik 3D nyomtatót válassza, díjmentes konzultációt biztosítunk a megfelelő berendezés kiválasztásához!

Vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk megtalálni a megfelelő 3D nyomtatót, alapanyagokat és alkalmazási lehetőségeket!

  Érdekelne: *

  Név *

  Email cím *

  Telefonszám *

  Cégnév *

  Üzenet  FFF 3D nyomtató – sokféle alapanyag széleskörű alkalmazásához

   

  Az FFF, azaz a műanyagszál-olvasztásos 3D nyomtatók dobra tekercselt műanyagszálat olvasztanak még és ebből építkeznek rétegről-rétegre a nyomtató tálcájára. Széles alapanyagkínálat, valamint alacsony bekerülési és fenntartási költség jellemzi ezt a legelterjedtebb 3D nyomtatási technológiát.

  UltiMaker Factor 4

  Az UltiMaker Factor 4 FDM 3D nyomtatót kifejezetten gyártóüzemek számára, kisszériák, funkcionális prototípusok, tartós gyártóeszközök és ellenálló gépalkatrészek előállítására fejlesztette az UltiMaker. A műszaki anyagok támogatása, a direkt meghajtású kétfejes kialakítás, a fedélzeti folyamat riportálás, a tágas, fűtött munkatér és további innovatív fejlesztések együtt felelnek a páratlanul kiszámítható, konzisztens nyomtatási eredményekért.

  Ismerje meg az UltiMaker Factor 4 3D nyomtató rendszert!

  ultimaker s7 pro bundle 3d nyomtató vásárlás freedee budapest

  UltiMaker S7 Pro Bundle

  Az UltiMaker S7 Pro Bundle nagy termelékenységet, rugalmasságot és legszélesebb alapanyagkezelést biztosítja az S szériában.

  Ismerje meg az UltiMaker S7 Pro Bundle 3D nyomtató rendszert!

  UltiMaker 3D nyomtatók

  24/7 terhelhető, professzionális asztali FFF 3D nyomtatók.

  A kétfejes UltiMaker 3D nyomtatók az FFF gépek piacán közismerten az ipar elsődleges választásai, kiemelkedően sokoldalú, alapanyagok széles körével szépen dolgozó és megbízható gépek. A holland gyártó S szériája (S3, S5, S7) automatizált megoldásaival lehetővé teszi a folyamatos termelést manuális beavatkozás nélkül ipari alapanyagok széles választékából. Ezt emeli még magasabb, ipari szintre a Factor 4 modell, a legújabb, kifejezetten gyártóüzemek számára tervezett, robusztus UltiMaker nyomtató.

   

  Tovább az UltiMaker 3D nyomtatókhoz

  Craftbot 3D nyomtatók

  Világhírű, magyar fejlesztésű asztali FFF 3D nyomtatók. Erős mechanikával és kiemelkedő ár-érték aránnyal rendelkező magyar fejlesztésű 3D printerek, amelyek a nemzetközi porondon is rettentően népszerűek. A CraftUnique Kft. legnépszerűbb, belépő nyomtatója a Craftbot Plus Pro, legújabb, ipari felhasználásra tervezett szériájuk pedig a Craftbot Flow termékcsalád, amelynek IDEX gépei nagy munkateret és termelékenységet biztosítanak.

   

  Tovább a Craftbot 3D nyomtatókhoz

  Raise3D 3D nyomtatók

  A Raise3D kétfejes, asztali FFF 3D nyomtatói professzionális, ipari alkalmazásra lettek fejlesztve. Gépeik kiváló nyomtatási minőséget, nagy munkateret és széles alapanyag hozzáférést biztosítanak. Egyik egyedülálló újításuk az FFF nyomtatás termelékenységét megsokszorozó Hyper FFF upgrade.

   

  Tovább a Raise3D 3D nyomtatókhoz

  BCN3D 3D nyomtatók

  Barcelonai székhelyű BCN3D a világ egyik vezető 3D nyomtatási megoldások fejlesztője és gyártója 2012-es alapításuk óta.  Független kétfejes (IDEX rendszerű) 3D nyomtatóik rugalmas és termelékeny felhasználást tesznek lehetővé: a duplikációtól a tükör módon át a multimateriális vagy többszínű 3D nyomtatásig.

   

  Tovább a BCN3D 3D nyomtatókhoz

  FFF+CFF 3D nyomtató – nagy szilárdságú alkatrészekhez

   

  Az FFF+CFF nyomtatás a Markforged fejlesztése. Az elsődleges FFF fej hőre lágyuló műanyagot nyomtat, míg a második fel az épülő alkatrész belsejébe folyamatos kompozit szálerősítést ágyaz, amely rendkívül erős, ellenálló eredményt biztosít.

  markforged mark two kompozit 3D nyomtató

  Markforged Mark Two asztali kompozit nyomtató

  A Mark Two 3D nyomtató a Markforged egyedülálló, folyamatos szálerősítésre képes technológiájának teljes funkcionalitását biztosítja. A folyamatos kompozit szálerősítésnek köszönhetően a Mark Two az alumínium szilárdságát is 1,5x meghaladó alkatrészek gyártására képes.

  Ismerje meg a Mark Two 3D nyomtatót!

  Markforged folyamatos szálerősítésre képes kompozit 3D nyomtatók

  Az alumínium mechanikai szilárdsága a 3D nyomtatás könnyedségével.

  A Markforged 3D nyomtatógyártó felismerte, hogy a kompozitok 3D printelése megoldást nyújthat azok számára, akiknek nem maga a fém alapanyag, hanem inkább a fém tulajdonságai, szilárdsága, ellenállósága a fontos. A világon elsőként olyan nyomtatókat fejlesztettek, amelyek folyamatos karbon, kevlár vagy üvegszálerősítést alkalmazva erős anyagokból gyártanak valóban funkcionális, 3D nyomtatott, kompozit alkatrészeket. A Markforged gépekkel nyomtatott alkatrészek nemcsak erősek, de pontosak és esztétikusak is, elsődleges felhazsnálásuk korábban marással készülő alumínium és műanyag beépülő és gyártóalkatrészek leváltása.

  Asztali 3D nyomtatóikhoz képest az X ipari széria nagyobb munkateret és termelékenységet, többféle alapanyagot, automatizáltabb működést és akár munkaközi minőségellenőrzést is lehetővé tesz.

   

  Tovább a Markforged 3D nyomtatókhoz

  Slide

  Letölthető tudásanyag:

  Hatékonyabb gyártósorok 3D nyomtatással

  Töltse le friss, hazai és nemzetközi példákat is tartalmazó útmutatónkat és ismerje meg a gyártósorokon már bizonyított, legjobb additív gyártás alkalmazási gyakorlatokat!

  FFF High-temp 3D nyomtató – magas hőmérsékletű alkalmazásokhoz

  minifactory ignite 3d nyomtato

  miniFactory Ignite

  A miniFactory legújabb nyomtatója, az Ignite akár 200 °C-ra képes fűteni 600 x 400 x 400 mm-es munkaterét 200 °C-os nyomtatótálca és akár 480 °C-os nyomtatási hőmérséklet mellett. Egyetlen robusztus megoldásban kombinál nagy munkateret és magas nyomtatási hőmérsékleteket, széles műszaki alapanyag választékkal, fejlett minőségellenőrzéssel és kiváló költséghatékonysággal.

  Ismerje meg a miniFactory Ignite 3D nyomtatókat!

  Intamsys Funmat Pro 410

  A Funmat Pro 410 kétfejes 3D nyomtató 305 x 305 x 406 mm-es munkatérben képes ipari, nagy hőállóságú műanyagok, például PEKK, PEEK és ULTEM nyomtatására.

  Ismerje meg az Intamsys Funmat Pro 410 nyomtatót!

  Minifactory ipari high-temp nyomtatók

  Nyílt rendszerű, ipari FFF nyomtatók kis és nagy munkatérrel nagy hőállóságú anyagok nyomtatásához.

  A MiniFactory nyomtatói 200-250°C-ra fűthető munkatérrel és akár 480 °C-os extruderrel kifejezetten olyan, magas hőmérsékleten extrudálható, az ipari alkalmazásokban elfogadott anyagok nagy megbízhatóságú nyomtatására lettek fejlesztve, mint az ULTEM, PEEK, PEKK, PC, PA, PA-CARBON, ABS vagy PPSU. A magas üzemi hőmérsékletek, a fejlett szoftveres megoldások és a robosztus kialakítás nagyon széles és megbízható alapanyagkezelést biztosítanak. Az Ultra 2 modell kifejezetten ultrapolimerek feldolgozására, míg a legújabb Ignite nagyméretű ipari alkatrészek nyomtatására kiváló választás

   

  Tovább a Minifactory 3D nyomtatókhoz

  EVO-tech, nagy formátumú, high-temp nyomtatók

  Nyílt rendszerű, fűtött és nagy munkaterű FFF nyomtatók nagy formátumú 3D nyomtatáshoz

  Az EVO-tech műszaki polimerek megbízható feldolgozására képes, nagy munkaterű 3D nyomtatókat kínál. Nyomtatóik felhasználóbarát felületükről, fejlett funkcióikról és nagyméretben is kiváló nyomtatási minőségükről ismertek. Az EVO-tech 3D nyomtatókat az akár nagyméretű, ellenálló műszaki műanyagokból gyártott funkcionális alkatrészeket, prototípusokat, gyártóeszközöket, sablonokat igénylő vállalkozások és szakemberek számára ajánljuk.

   

  Tovább az EVO-tech 3D nyomtatókhoz

  Intamsys high-temp nyomtatók

  Nyílt rendszerű FFF nyomtatók ipari, nagy hőállóságú anyagok nyomtatásához.

  Az Intamsys nyomtatói fűtött munkatérrel és akár 500 °C-ig fűthető extruderrel kifejezetten olyan, magas hőmérsékleten extrudálható, ipari anyagok nyomtatására lettek fejlesztve, mint az ABS, PEKK, PC, PA, ULTEM vagy PPSU.

   

  Tovább az Intamsys 3D nyomtatókhoz

  Nagy formátumú, granulátumos 3D nyomtató – robusztus prototípusokhoz, sablonokhoz és szerszámokhoz

  weber 3D nyomtató

  WEBER HybriDX-LT és HybriDX-ProminiFactory Ignite

  Mindkét hibrid eszköz – a HybriDX-LT és a HybriDX-Pro – ugyanazon az elven működik: a műanyag granulátumot megolvasztják, majd rétegről rétegre nyomtatják. Beépített, teljes értékű forgácsoló egységgel az alkatrészek azonnal megmunkálhatók ugyanazon a gépen.

  Ismerje meg a WEBER Additive granulátumos 3D nyomtatókat!

  WEBER additive granulátumos, nagy formátumú 3D nyomtatók

  A WEBER additive  granulátummal dolgozó, robusztus 3D nyomtató rendszereit nagy volumenű és összetett szerkezetek gyártására használják különböző iparágakban, mint például az autóiparban, a designban és az építészetben, a repülőgépiparban, a mélyépítésben és az infrastruktúrában, az olaj- és gáziparban, valamint a szerszámgyártásban.

  A WEBER pellet extruderes 3D nyomtató rendszerek ugyanazokat a granulátumokat használják fel alapanyagként, mint a hagyományos fröccsöntőgépek, így a szélesebb körben elterjedt 3D nyomtatási technológiáknál is környezetbarátabb és gazdaságosabb gyártást kínálnak, ami ebben a méretben nem elhanyagolható. A WEBER additive a hagyományosnak mondható 3D nyomtatók mellett hibrid és robotkaros megoldásokat is kínál.

   

  Tovább a WEBER additive 3D nyomtatókhoz

  SLA 3D nyomtató – nagy precizitás, apró részletek

   

  Az SLA eljárás során lézerrel szilárdítjuk meg UV fényre térhálósodó műgyanta leheletvékony rétegeit. A legpontosabb és legapróbb részletek gyártására képes 3D nyomtató eljárás.

  Form 4 és Form 4B asztali mSLA nyomtatók

  A Formlabs sztereolitográfiás 3D nyomtatói elhozzák az ipari szintű, professzionális, nagyfelbontású és villámgyors 3D nyomtatást a mérnökök, fogtechnikai szakemberek és digitális ékszerészek asztalára is. A Form 4 mérnöki alapanyagokkal, míg a 4B jelölésű gépeik fogtechnikai, orvosi vagy akár élelmiszeripari felhasználású, biokompatibilis anyagokkal is dolgoznak.

  Ismerje meg az ipari célú Form 4 mSLA nyomtatót!

  Ismerje meg a nagyformátumú Form L SLA nyomtatót!

  Formlabs SLA és mSLA nyomtatók

  A Form 4, Form 3+ és a nagyméretű Form 3L+ sztereolitográfiás 3D nyomtatókkal kiemelkedő részletességű modelleket nyomtathatunk fröccsöntött simaságú felületekkel. Míg a korábbi Form nyomtatók mind SLA technológiát alkalmaztak, addig a legújabb, maszkolt SLA eljárásra építő Form 4 a megszokott minőséget akár 4X gyorsabb gyártással képes kombinálni. A Formlabs széles mérnöki alapanyag palettája biztosítja az SLA és mSLA nyomtatóinak sokoldalú felhasználási lehetőségét. A Form 4B, Form 3B+ és 3LB nyomtatók a fogtechnikák, fogorvosok számára biztosítanak elérhető árú házon belüli 3D nyomtató megoldást biokompatibilis alapanyagokkal szélesítve az alap műgyanta kínálatot.

   

  Tovább a Formlabs 3D nyomtatókhoz

  DWS Systems SLA nyomtatók

  A DWS Systems ipari SLA nyomtatói utánozhatatlan precizitást és felbontást (10 mikron) tesznek elérhetővé nagy munkatérben. A márka fejlett, ipari alapanyagai széleskörű alkalmazásra adnak lehetőséget. A legmagasabb minőségű nyomtatások leggyorsabb gyártásáért az XPRO Q típusban 4 db szabadalmaztatott Solid State BluEdge® lézer felel.

   

  Tovább a DWS Systems 3D nyomtatókhoz

  SLS 3D nyomtató – termelékenység és teljes formai szabadság

   

  SLS nyomtatás, azaz szelektív lézerszinterezés során egy precíz lézer olvasztja össze a nyomtatókamra tálcájára felhordott nylon por finom rétegeit a gyártandó alkatrészek keresztmetszetében. A technológia különlegessége, hogy a teljes munkatér kihasználható és nincs szükség támasz szerkezetekre, mivel a fel nem használt por kitölti a tárgyak közötti teret és elvégzi az alátámasztást is.

  Fuse 1 SLS 3D nyomtató és Fuse Sift utómunka állomás

  Form Fuse 1 SLS 3D nyomtató

  A Form Fuse 1 előnyei közé tartozik a nagy munkatér, a kompakt, intuitív kialakítás, az átgondolt rendszernek és a galvo lézernek köszönhető termelékenység, valamint az ellenálló poliamid alapanyagok.

  Ismerje meg a Form Fuse 1 SLS 3D nyomtatót!

  Formlabs Fuse 1 SLS 3D nyomtató

  A Formlabs első SLS gépe, a Form Fuse 1 nyomtató kisebb műhelyek, mérnöki szolgáltatók, gyártó vállalatok, termékfejlesztő KKV-k számára is elérhetővé teszi az ipari, termelékeny SLS nyomtatás házon belüli alkalmazását, azaz az ellenálló nylon anyagokból való gyors, beépítésre kész és minden geometriai kötöttségtől mentes egyedi és kisszériás gyártást.

   

  Tovább a Form Fuse 1 3D nyomtatóhoz

  PRODWAYS ipari SLS 3D nyomtatók

  A PRODWAYS professzionális ipari SLS 3D nyomtatókat gyárt egyedülálló módon nyílt alapanyagrendszerrel, így megoldásaik jellemzően megfelelőbb alapanyagválasztást, alacsonyabb operatív költségeket és gyorsabb megtérülést tesznek elérhetővé.

   

  Tovább a PRODWAYS SLS 3D nyomtatókhoz

  Fémnyomtatók – önálló munkaállomások és integrélható rendszerek

   

  Porral, huzallal és kötött porral dolgozó fémnyomtató megoldások. Olvassa el blogcikkünket a különböző fémnyomtatási eljárások áttekintéséhez!

  SLM fémnyomtatók

  Fedezze fel és élvezze a szelektív lézerolvasztásos fémnyomtató technológia határtalan lehetőségeit! Az SLM Solutions vállalat a fémnyomtató additív gyártástechnológiák úttörőjeként az ipari fém 3D nyomtatók vezető gyártója és szállítója.

  Ismerje meg az SLM fémnyomtatókat!

  SLM fémnyomtató

  Markforged Metal X fémnyomtató

  Metal X fémnyomtató rendszer alacsony bekerülési és fenntartási költségeivel elérhető közelségbe hozza a fémnyomtatást. Az eljárás az FDM nyomtatás és a fémfröccsöntés technológiájára épít. Elsődleges előnyei a sokféle alapanyag (rozsdamentes acél, szerszámacélok, tiszta réz, inkonel, hamarosan titán, stb.), az irodai környezetbe telepíthetőség, biztonságos alapanyag, az egyszerű támasz eltávolítás, és az egyszerű kezelés.

  Ismerje meg a Metal X fémnyomtatót!

  Meltio fémnyomtató megoldások

  A Meltio 3D fémnyomtatói a felrakó hegesztő gépekhez hasonló elven képesek porral vagy huzallal nyomtatni fémalkatrészeket. A technológia előnye például a kedvező árú alapanyag, a gyorsaság, és robotkarra szerelve a méretkorlát hiánya, a többtengelyes gyártás vagy a létező alkatrészre nyomtatás lehetősége.

  Ismerje meg a Meltio fémnyomtatókat!

  meltio

  3D nyomtató utómunka automatizálás

  3d nyomtato utomunka allomas

  PostProcess utómunka állomások

  A támaszeltávolítást automatizáló, illetve vegyi és fizikai felületkezelést biztosító utómunka állomások a mindig tökéletes, egyenletes minőségű végeredményért. Főként nagy, termelékeny 3D nyomtató parkkal rendelkező gyártók és szolgáltatók számára ajánlott berendezések a manuális utómunka feladatok minimalizálása céljából.

  Tovább a PostProcess berendezésekhez

  Alapanyagok és kiegészítők 3D nyomtatókhoz a shop.freedee.hu-n

   

  A FreeDee-re a 3D nyomtató átvétele után is számíthat. A legtöbb általunk forgalmazott 3D nyomtatónak nemcsak az értékesítéséért, de szervizeléséért is felelünk, kiterjsztett garanciát is kínálunk, valamint örömmel segítjük partnereinket a használat során felmerülő összes technikai kérdésben, például a céloknak megfelelő alapanyagok kiválasztásában is. A szakmai támogatás mellett 3D nyomtató alapanyagok és alkatrészek, kiegészítő berendezések beszerzésében is számíthat ránk. Az alapanyagok és kiegészítők webshopunkon is rendelhetők, de partnereinknek gyakran segítünk ott nem megtalálható termékek beszerzésében is.

  Böngéssze a 3D nyomtató filamenteket, műgyanta és por alapanyagokat a shop.freedee.hu-n!

  3D szkennerek digitalizálási, mérési feladatokhoz

   

  Fussa át 3D szkenner kínálatunkat is ezen a linken!

  3d szkennerek