Form 3

Kifogástalan eredmény, minden alkalommal

 

Méretezze gyártó és prototípusgyártó kapacitását a Form 3-mal, egy elérhető árú, ipari minőségű, terhelhető 3D nyomtatóval, amely megbízhatóan teljesíti a rábízott feladatokat!

Vásárolja meg a FreeDee-nél!

 

A FreeDee indulása még cégünk 2012-es alapítása előtt kezdődött azzal, amikor az alapítók a Kickstarteren támogatták az első Formlabs SLA nyomtató megvalósulását. A FreeDee ennek is köszönhetően lett a legrégebbi hazai Formlabs márkaképviselet, ahol garantáljuk a piac legjobb árait, valamint a széleskörű szakmai támogatást és szerviz hátteret. A nálunk megvásárolt Formlabs nyomtatók támogatása nem szűnik meg az átadáshoz tartozó alapos kezelési tréninggel – a tőlünk vásárol Formlabs nyomtatók használatát egész élettartamuk alatt támogatjuk. A használat során felmerülő bármely kérdés megválaszolásával, tapasztalataink megosztásával segítjük a Formlabs 3D nyomtatók hosszútávú és eredményes használatát.

Kérjen ingyenes minta nyomtatot!

Töltse le a Formlabs SLA nyomtatók technikai adatait összehasonlító táblázatunkat!

  Név*:

  Email cím*:

  Telefonszám*:

  Cégnév:*  25 – 300 μm

  rétegmagasság

  25 μm

  rétegfelbontás

  250 mW

  lézerteljesítmény

  14,5 × 14,5 × 18,5 cm

  munkatér

  A Formlabs SLA 3D nyomtatóit összevető táblázat (pdf)

  Ismerje meg az LFS 3D nyomtatás működését ⇒

  A Low Force Stereolithography (LFS)™ egy olyan sztereolitográfia alapú 3D nyomtatási technológia, amely rugalmas nyomtatótartállyal és lineáris levilágítási megoldással kiemelkedő nyomtatási minőséget és rendkívül megbízható működést tesz lehetővé.

  Hajszálpontos levilágítás

   

  A Formlabs által tervezett levilágító egység (LPU, Light Processing Unit) a gép belsejében lencsék és tükrök összetett rendszerére építve garantál precíz és ismételhető eredményeket.

   

  Parabola alakú tükör biztosítja, hogy a lézernyaláb mindig merőlegesen érkezzen meg a nyomtatótartályba, a szűrő felel a tökéletesen éles lézerfoltért, és nagyfrekvenciájú galvanométer teszi még gyorsabbá a nyomtatási folyamatot.

  Non-stop 3D nyomtatás

   

  A Form 3 szenzorai felügyelik a nyomtató teljesítményét, fenntartják az ideális nyomtatási környezetet és értesítik a felhasználót az aktuális státuszról.

   

  Kalibráció: A port is kiszűrő optikai szenzorok biztosítják a lézer pontos és akadálytalan útját. Könnyű alapanyagkezelés: Az alapanyagok cseréje az egyszerű kazettás rendszernek hála mindössze néhány másodperc. Egyszerű karbantartás: Az LPU, a műgyanta tartály, a hengerek és az optikai ablak is a felhasználó által cserélhető alkatrészek, amely hosszú élettertamot és probléma esetén gyors megoldást tesz lehetővé.

  Együtt nő a vállalkozásával

   

  Kezdje egy vagy több 3D nyomtatóval, és bővítse a kapacitást összhangban az igény növekedésével. Végezze ugyanazzal az eszközzel többek között prototípusok, funkcionális alkatrészek és koncepciómodellek gyártását.

   

  Elérhető ár, ipari minőség: A Form 3 az ipari 3D nyomtatók képességeit töredék áron teszi elérhetővé. Vágjon bele most:A Form 3 nyomtatók plug-n-play gépek, a dobozból kivéve speciális képzés nélkül is intuitív módon kezelhetők. Igény esetén pedig a FreeDee képzett szakemberei örömmel bemutatják a fájlelőkészítés és nyomtatás szakszerű folyamatát. Növelje versenyképességét: A házonbelüli 3D nyomtatás rendkívül felgyorsítja a fejlesztést és gyártást, rugalmasabb működéssel és a gyorsabb piacralépés lehetőségével segíti vállalkozása növekedését.

  Egy berendezés, 20+ professzionális alapanyag

  Számos általános felhasználású és speciális tulajdonságokkal bíró alapanyag között válogathat. A Formlabs SLA gépek közös kazettarendszerének köszönhetően a különböző alapanyagok mindegyik nyomtatóval kompatibilisek.

  Böngészés az elérhető alapanyagok között

  Automatizált utómunka

  A Form Wash mosó és a Form Cure UV kamra egyszerűsítik és automatizálják a műgyanta nyomatok gyártás utáni lemosását és UV utókezelését. Magas minőség kevesebb munkával.

  Form Wash és Cure

  Tegye hatékonnyá a prototípusgyártást és termelést fejlett és skálázható 3D nyomtatókkal!

  Megrendelem a Form 3-at!