Form 3

Kifogástalan eredmény, minden alkalommal

 

Méretezze gyártó és prototípusgyártó kapacitását a Form 3-mal, egy elérhető árú, ipari minőségű, terhelhető 3D nyomtatóval, amely megbízhatóan teljesíti a rábízott feladatokat!

Rendelje meg most!
Kérjen ingyenes minta nyomtatot!

25 – 300 μm

rétegmagasság

25 μm

rétegfelbontás

250 mW

lézerteljesítmény

14,5 × 14,5 × 18,5 cm

munkatér

A Formlabs SLA 3D nyomtatóit összevető táblázat (pdf)

Ismerje meg az LFS 3D nyomtatás működését ⇒

A Low Force Stereolithography (LFS)™ egy olyan sztereolitográfia alapú 3D nyomtatási technológia, amely rugalmas nyomtatótartállyal és lineáris levilágítási megoldással kiemelkedő nyomtatási minőséget és rendkívül megbízható működést tesz lehetővé.

Hajszálpontos levilágítás

 

A Formlabs által tervezett levilágító egység (LPU, Light Processing Unit) a gép belsejében lencsék és tükrök összetett rendszerére építve garantál precíz és ismételhető eredményeket.

 

Parabola alakú tükör biztosítja, hogy a lézernyaláb mindig merőlegesen érkezzen meg a nyomtatótartályba, a szűrő felel a tökéletesen éles lézerfoltért, és nagyfrekvenciájú galvanométer teszi még gyorsabbá a nyomtatási folyamatot.

Non-stop 3D nyomtatás

 

A Form 3 szenzorai felügyelik a nyomtató teljesítményét, fenntartják az ideális nyomtatási környezetet és értesítik a felhasználót az aktuális státuszról.

 

Kalibráció: A port is kiszűrő optikai szenzorok biztosítják a lézer pontos és akadálytalan útját. Könnyű alapanyagkezelés: Az alapanyagok cseréje az egyszerű kazettás rendszernek hála mindössze néhány másodperc. Egyszerű karbantartás: Az LPU, a műgyanta tartály, a hengerek és az optikai ablak is a felhasználó által cserélhető alkatrészek, amely hosszú élettertamot és probléma esetén gyors megoldást tesz lehetővé.

Együtt nő a vállalkozásával

 

Kezdje egy vagy több 3D nyomtatóval, és bővítse a kapacitást összhangban az igény növekedésével. Végezze ugyanazzal az eszközzel többek között prototípusok, funkcionális alkatrészek és koncepciómodellek gyártását.

 

Elérhető ár, ipari minőség: A Form 3 az ipari 3D nyomtatók képességeit töredék áron teszi elérhetővé. Vágjon bele most:A Form 3 nyomtatók plug-n-play gépek, a dobozból kivéve speciális képzés nélkül is intuitív módon kezelhetők. Igény esetén pedig a FreeDee képzett szakemberei örömmel bemutatják a fájlelőkészítés és nyomtatás szakszerű folyamatát. Növelje versenyképességét: A házonbelüli 3D nyomtatás rendkívül felgyorsítja a fejlesztést és gyártást, rugalmasabb működéssel és a gyorsabb piacralépés lehetőségével segíti vállalkozása növekedését.

Egy berendezés, 20+ professzionális alapanyag

Számos általános felhasználású és speciális tulajdonságokkal bíró alapanyag között válogathat. A Formlabs SLA gépek közös kazettarendszerének köszönhetően a különböző alapanyagok mindegyik nyomtatóval kompatibilisek.

Böngészés az elérhető alapanyagok között

Automatizált utómunka

A Form Wash mosó és a Form Cure UV kamra egyszerűsítik és automatizálják a műgyanta nyomatok gyártás utáni lemosását és UV utókezelését. Magas minőség kevesebb munkával.

Form Wash és Cure

Tegye hatékonnyá a prototípusgyártást és termelést fejlett és skálázható 3D nyomtatókkal!

Megrendelem a Form 3-at!