3D szkenner beszámítás

Cserélje be BÁRMELY régi 3D szkennerét 5000 € kedvezményért az Artec Leo árából

Mostani 3D szkennere már idejétmúlt?
Megbánta korábbi 3D szkenner választását?
Egy következő generációs készülékre szeretne frissíteni?

 

Jó hírünk van! Korlátozott ideig bármelyik 3D szkennerét, legyen az új vagy használt, belépő szintű vagy csúcskategóriás eszköz, beszámítjuk az egyedülálló, MI-alapú, szupergyors és vezetéknélküli Artec Leo árába.

 

A részletekért lépjen kapcsolatba velünk az [email protected] címen vagy a lenti űrlap segítségével.

3d szkenner beszámítás upgrade kedvezmény

A gyors és pontos 3D szkennelés újradefiniálása a forradalmi Artec Leoval

Digitalizáljon villámgyorsan és teljes szabadsággal a világ első vezetéknélküli, mesterséges intelligencia alapú 3D szkennerével!

Vigyázz, kész, szkennel! Az Artec Leo full-color beépített érintőképernyője által nyújtott folyamatos és azonnali visszajelzés új szintre emeli a 3D szkennelés kényelmét és tempóját.

Az Artec Leo MI algoritmusokra támaszkodó szuperszámítógépe felgyorsítja a 3D szkennelést és minimalizálja a feleslegesen rögített adatokat.

Az Artec Leo nemcsak nagy objektumokban erős. HD módjával a nehezen szkennelhető felületek és apró részletek is elképesztő felbontással digitalizálhatók.

A 3D szkenner beszámítás folyamata 5000 € kedvezményért

Akár már Artec 3D, akár más márkájú 3D szkennerrel rendelkezik, ha szeretne fejlettebb modellre váltani, segítünk a következő lépésekben.

3d szkenner csere

Váltson könnyedén korszerűbb eszközre! Egyszerűen lépjen kapcsolatba velünk, hogy egyeztessük régi 3D szkennerének elszállítását.

3d szkenenr upgrade

Ne felejtse, hogy az ajánlat bármilyen típusú 3D szkenner esetén igénybe vehető. Nem kell a márkát, az eszköz korát vagy képességeit figyelembe venni.

3d szkenner beszámítás kedvezményért

Jelenlegi 3D szkennerét eljuttatjuk az Artec 3D gyártóhoz, akik ezt 5000 € kedvezménnyel honorálják az Artec Leo árából.

Fenntarthatóság

Amennyiben már nem használja elavult 3D szkennerét, eljárt fellette az idő, nem felel meg  jelenlegi céljainak, vagy csak egyszerűen már nem működik, ne hagyja, hogy a port gyűjtse vagy hulladéktelepen végezze! Az Artec 3D a beszámításra küldött 3D szkennerek felelős újrahasznosításáról is gondoskodik.

Készülékbeszámítás: cserélje le régi 3D szkennerét!

Részletesebb tájékoztatást szeretne?

Kérdései merültek fel az ajánlattal vagy az Artec Leo 3D szkennerrel kapcsolatban?*

Szeretne személyes eszközbemutatót vagy egyedi tesztmunkát kérni?

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot közvetlen az [email protected] email címen vagy ezen az űrlapon.

 

*Artec Leo rendelésenként egy 3D szkenner beszámítása, így egyszeri kedvezmény érvényesíthető.  Az ajánlat az Artec Leo szkennerre, oktatási csomagokra és az Artec Leo Prémium csomagra is vonatkozik. Több szkennert tartalmazó kedvezményes csomagajánlatra nem érvényesíthető. A promóció 2023. december 31-ig érvényesíthető. Az Artec 3D fenntartja a változtatás jogát.

  Érdekelne: *

  Név *

  Email cím *

  Telefonszám *

  Cégnév *

  Üzenet