Geomagic Control X piacvezető minőségellenőrző CAD szoftver

A minőségellenőrzés területén egyedülállóan sokoldalú és precíz szoftver, amely lehetővé teszi a tárgyak gyors és pontos ellenőrzését. Intelligens alakfelismerő funkciók segítik a modell orientációjának, dimenzióinak és tűréseinek meghatározását.

 

A Geomagic Control X átfogó minőségellenőrzési szoftver, amely egyszerű és hatékony munkafolyamatot biztosít. A Geomagic Control X  forradalmi, könnyen kezelhető, intuitív, átfogó vezérlésekkel és nyomon követhető, megismételhető munkafolyamatokkal áll a felhazsnálók rendelkezésére. A gyors, pontos, információ-gazdag jelentéskészítés és analízis lehetővé teszi a gyártási munkafolyamat termelékenységének növelését és a kiemelkedő minőség folyamatos biztosítását.

A Geomagic Control X főbb tulajdonságai

Támogatja az iparágak érintésmentes és optikai szkennereit, valamint a tapintó eszközök széles skáláját. Minden fontos CAD fájlformátum importálható, beleértve a CATIA®, az NX®, a Creo®, a Pro / ENGINEER®, a SOLIDWORKS®, a Solid Edge®, az Autodesk Inventor® , valamint a PMI és a GD & T adatait. Mindezek további költségek nélkül.

A Geomagic Control X egy teljesen friss, áttekinthető felhasználói felületet kínál, amellyel mindenki könnyedén és pontosan mérheti és elemezheti az alkatrészeket, függetlenül attól, hogy a gazdag lehetőségek teljes skáláját használja-e.

A Geomagic Control X egyszerűen követhető  és érthető munkafolyamatokat biztosít, amelyek lehetővé teszik a gyors és folyamatos tesztelést, az eredmények gyors generálását.

A CAD funkciókon alapuló intuitív méretezés növeli a hatékonyságot, miközben a fejlett PMI és GD & T támogatás tovább csökkenti az ellenőrzési modell befejezéséhez szükséges időt ezzel gyorsítva a munkát.

A riportok készítése a Geomagic Control X-ben rendkívül rugalmas, így a személyre szabott kommunikáció, az adatok értelmezése és a szükséges intézkedések meghatározása gyors és egyszerű.

A Geomagic Control X 3D szkennereinkkel csomagban kedvezményesen megvásárolható. Érdeklődjön a lehetőségről az [email protected] email címen!

Érdeklődik a Geomagic Control X szoftver iránt?

Tegye fel kérdéseit és kérje árajánlatunkat az [email protected] email címen vagy ezen az aloldalon az űrlap kitöltésével!