3D nyomtató tanácsadás

3D technológiai bemutató terem Budapesten

3D nyomtatók, 3D szkennerek és szolgáltatások legszélesebb választéka egy helyen

 

 • Minden eszköz és szolgáltatás vállalkozások és szakemberek számára
 • Minden 3D nyomtatási technológia, valamint telepített és kézi 3D szkennerek kirpóbálásának, megismerésének lehetősége egy helyen
 • Segítünk a legnagyobb értéket képviselő technológia kiválasztásában és ezáltal a gyors megtérülés elérésében

Vegye fel a kapcsolatot velünk!

 06 70 600 3783

Elégedett ügyfeleink közül

3D nyomtató tanácsadás #KísérletezésHelyett

A FreeDee Kft. 2012 óta foglalkozik 3D nyomtató és 3D szkenner értékesítéssel és a kapcsolódó szolgáltatásokkal. Az elmúlt évtizedben a technológia rendkívül kiforrott, az elérhető eszközök és alapanyagok köre pedig robbanásszerűen bővült. Ez egyértelműen megnehezíti a választást azok számára, akik még csak most szeretnének belépni a 3D nyomtatás világába. Minden esetben célunk elkerülni, hogy valaki a nem megfelelő 3D nyomtatási technológiába való fektetés miatt kiábrándul és lemond az additív gyártásban rejlő lehetőségek és versenyelőny kiaknázásáról, ezért a FreeDee Kft. alkalmazási területek feltárásával, 3D nyomtató tanácsadással és éles tesztekkel segíti a vállalkozásokat, hogy megtalálják az ő folyamataikba leginkább illeszkedő, legnagyobb hozzáadott értéket képviselő technológiát.

 

Amennyiben még nincs tapasztalata 3D nyomtatókkal vagy nem biztos az Ön számára leginkább megfelelő technológia típusában, választás előtt javasoljuk, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot. Szakértőink segítenek alaposan átgondolni az igényeket és elvárásokat, a lehetséges alkalmazási területeket, ahol a gyors, egyedi, házon belüli gyártás lehetősége jelentős eredményeket érhet el idő és költség-megtakarítás területén.

 

A cél, hogy közösen olyan megoldást találjunk, amely pár napos használata után partnereink már nem tudják elképzelni, hogyan dolgozhattak korábban 3D nyomtató nélkül.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje szakmai támogatásunkat!

Nagy 3D nyomtató és szkenner bemutatóterem

Látogassa meg 180 m2-es bemutatótermünket! Vegye kézbe a különböző eljárásokkal gyártott alkatrészeket, nézze meg működés közben a gépeket! Összehasonlítva az összes elérhető 3D nyomtató technológiát egy helyen, könnyebb kiválasztani a megfelelőt.

Szakértői tanácsadás

Már többszáz vállalatnak és szakembernek sikeresen segítettünk megtalálni és kihozni a maximumot a számukra optimális 3D technológiából. Örömmel megismerjük és segítjük Önt és az Ön projektjeit is.

Ingyenes ROI számítás

Tudjuk, hogy a 3D technológiákba való befektetést sem csak mérnöki szemmel kell megvizsgálni. Egyéni gyártási szimulációkra és a korábbi előállítási/beszerzési folyamatokra alapozva segítünk a javasolt 3D nyomtató megtérülési idejének kiszámításában is.

Ingyenes teszt

A javasolt berendezéseket minden esetben lehetőség van saját 3D modellel, saját projekttel is tesztelni. A benchmark nyomtatás során számíthat ránk a modell nyomtathatósági vizsgálatában, áttervezési javaslatokban és az alkalmazás szerinti alapanyag kiválasztásában is, így élesben tesztelheti a nyomtatásban rejlő legjobb lehetőségeket.

Írjon nekünk és kérjen időpontot!

  Érdekelne: *

  Név *

  Email cím *

  Telefonszám *

  Cégnév *

  Üzenet