Dolgozzon a Formlabs professzionális, SLA és SLS 3D nyomtatóival!

A Formlabs sztereolitográfiás 3D nyomtatói elhozták az ipari szintű, professzionális, nagyfelbontású 3D nyomtatást a mérnökök, fogtechnikai szakemberek és digitális ékszerészek asztalára is. A folyékony műgyantából UV polimerizációval dolgozó gépek a 3D nyomtatók közül a legpontosabb és leginkább részletgazdag gyártásra képes berendezések. A Formlabs eddig nagyfelbontású, műgyantás nyomtatói mind SLA technológiával működtek, azonban 2024. április 17-én bemutatták a Form 4 és Form 4B nyomtatókat, amelyek maszkolt SLA technológiával és a Formlabs Low Force Display motorjával kínálnak a korábbi gépeknél akár 4x gyorsabb gyártást.

 

A Form Fuse 1, az amerikai Formlabs vállalat első szelektív lézerszinterezés elvén működő 3D nyomtatója, amely ezt az ipari, gyors, termelékeny nyomtatási technológiát teszi a multik és KKV-k számára is elérhetővé a korábbi gépek bekerülési költségének töredékéért.

A Formlabs 2011. óta fejleszti 3D nyomtatóit és alapanyagait, így mára kiemelkedően felhasználóbarát (1-2 óra alatt elsajátítható kezelés), plug-n-play, megbízható, precíz gépeket és széles alapanyagpalettát kínálnak a felhasználóknak. Alapanyagaik között általános, ipari, egészségügyi és ékszerészeti 3D nyomtatásra alkalmas műgyanták és poliamid porok is elérhetők, miközben folyamatosan jelennek meg újabb alapanyagaik ezzel tovább szélesítve a lehetséges alkalmazási területek körét.

Az Ön hivatalos hazai Formlabs szakértője – Dolgozzon a FreeDee-vel!

A FreeDee indulása még a cég 2012-es alapítása előtt kezdődött, amikor az alapítók a Kickstarteren támogatták az első Formlabs SLA nyomtató megvalósulását. A FreeDee ennek is köszönhetően lett a legelső és így legrégebbi hazai Formlabs márkaképviselet, ahol garantáljuk a piac legjobb árait, valamint a széleskörű szakmai támogatást és szerviz hátteret. A nálunk megvásárolt 3D nyomtatók támogatása nem szűnik meg az átadáshoz tartozó alapos kezelési tréninggel – a tőlünk vásárol gépek használatát egész élettartamuk alatt támogatjuk. A használat során felmerülő bármely kérdés megválaszolásával, tapasztalataink megosztásával segítjük a Formlabs 3D nyomtatók hosszútávú és eredményes használatát.

*** a legrégebbi hazai Formlabs képviselet *** árgarancia *** hosszútávú szakmai támogatás *** hivatalos szerviz ***

Formlabs mSLA és SLA 3D nyomtatás

Részletgazdag alkatrészek, mesterminták, prototípusok fröccsöntött érzetű, sima felületekkel a Formlabs sztereolitográfiás 3D nyomtatóival

sztenderd és funkcionális műgyantákból

Ugrás az mSLA/SLA nyomtatókhoz

formlabs sla nyomtatás

Formlabs SLS 3D nyomtatás

Funkcionális alkatrészek, kis sorozatok, bonyolult geometriák támasztékok nélkül gyártása a Formlabs SLS nyomtatójával

erős és rugalmas nejlonból

Ugrás az SLS nyomtatókhoz

formlabs sls nyomtatás

Formlabs mSLA 3D nyomtatók

Form 4 mSLA 3D nyomtató

 

A legújabb, asztali Formlabs 3D nyomtató, amely az  új Low Force Display™ nyomtatómotorral képes a korábbi gépeknél akár 4X gyorsabb gyártásra a megszokott precizitás mellett.

Részletek >>

Form 4B SLA 3D nyomtató

 

A Form 4B egy rendkívül gyors orvosi és fogászati célú, biokompatibilis 3D nyomtató, amely a legváltozatosabb alapanyag választékot kínálja a fogászat és a fogszabályozás számára. Az egészségügyön túl az élelmiszeripari alkatrészgyártásban is megállja a helyét.

Részletek >>

Formlabs SLA 3D nyomtatók

Form 3+ SLA 3D nyomtató

 

A legnépszerűbb Formlabs asztali, sztereolitográfiás 3D nyomtató

Formlabs Form 3+ 3D nyomtató
Részletek >>

Form 3L SLA 3D nyomtató

 

A Form 3 nagyformátumú testvére óriási munkatérrel és dupla lézerteljesítménnyel

Formlabs Form 3L 3D nyomtató
Részletek >>

Form 3B+ SLA 3D nyomtató

 

A Form 3B+ fogtechnikai 3D nyomtató biokomptabilis alapanyagokkal is dolgozik

Formlabs Form 3B+ biokompatibilis 3D nyomtató
Részletek >>
formlabs 3D nyomtató alapanyagok

SLA műgyanta alapanyagok

Form 3, 3+, 3L, 3B, 3B+ és 3B L 3D nyomtatóhoz

 

Találja meg a célnak leginkább megfelelő műgyantát a sztenderd és funkcionális alapanyagok között! Amennyiben segítségre van szüksége a választásban, bármikor kérheti technikai csapatunk támogatását.

 

A Formlabs négy alap műgyantáján kívül több, adott felhasználási területre fejlesztett alapanyagot is kínál. Kínálatukban kemény, ellenálló, üveggel szilárdított, rugalmas, hőálló, biokompatibilis és kiégethető anyagokat is találhatunk. A fogászati célokra szánt Form 3B nyomtató biokompatibilis alapanyagai megfelelnek a laborok magas elvárásainak, különböző speciális fogtechnikai modell válik így nyomtathatóvá, a fúrósablonoktól az ideiglenes és állandó fogpótlásig.

Böngéssze a Formlabs alapanyagait webshopunkban >>

Formlabs gyártásautomatizáló ökoszisztéma

Állítson fel feljesen automatizált, rugalmasan skálázható 3D nyomtató flottát!

A Formlabs automatizációs megoldásainak köszönhetően a Form 3/3+ nyomtató tulajdonosok 24/7 gyárthatnak az SLA gépekre jellemző, nagyfelbontású nyomatokat minimális operátori beavatkozás mellett. Az egyszerűen implementálható Form Auto, Fleet Control és a High Volume Resin System lehetővé teszi a kapacitás teljes kihasználását elkerülve, hogy tétlenül álljon akár egyetlen nyomtató is.

 

Kompatibilis nyomtató: Form 3, 3+, 3B, 3B+

Formlabs gyártásautomatizálás >>
formlabs gyártásautomatizálás

Formlabs SLS nyomtatás

Form Fuse 1+ SLS 3D nyomtató rendszer

 

A termelékeny szelektív lézerszinterezés ipari lehetőségei házon belül

Válassza a Form Fuse 1+ SLS nyomtatót és nyomtasson funkcionális alkatrészeket, prototípusokat vagy kisszériás sorozatokat ipari alapanyagokból néhány óra leforgása alatt házon belül!

 

Gyors és hatékony SLS nyomtatás erős, funkcionális alkatrészekhez és sorozatokhoz 24 órán belül.
A maximális teljesítményre és minimális hulladékra tervezett Fuse 1+ 30W kompakt ipari SLS 3D nyomtató példátlan nyomtatási sebességet és anyagválasztékot biztosít, hogy elérhető legyen a valóban gyors és könnyen skálázható, házon belüli gyártás. A három könnyen használható hardver, a Fuse 1+ nyomtató, a Fuse Sift alapanyag visszanyerő állomás és a Fuse Blast koptetó gondoskodik a nyomtatás előkészítésétől a porvisszanyerésen át az alkatrészek opcionális polírozásáig mindenért. A felhasználóbarát, fejlett szoftver és hardver a folyamat minden lépésében maximalizálja a hatékonyságot.

Form Fuse 1+ részletes termékaloldal >>
Fuse Sift és Fuse Blast termékaloldal >>
Fuse 1 SLS minta nyomtatás

Amennyiben még bizonytalan, hogy melyik 3D nyomtatót válassza, díjmentes konzultációt biztosítunk a megfelelő berendezés kiválasztásához!

Vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk megtalálni a megfelelő 3D nyomtatót, alapanyagokat és alkalmazási lehetőségeket!

  Érdekelne: *

  Név *

  Email cím *

  Telefonszám *

  Cégnév *

  Üzenet