Dolgozzon a Formlabs professzionális, asztali SLA 3D nyomtatóival!

A Formlabs sztereolitográfiás 3D nyomtatói elhozzák az ipari szintű, professzionális, nagyfelbontású 3D nyomtatást a mérnökök, fogtechnikai szakemberek és digitális ékszerészek asztalára is. A folyékony műgyantából UV polimerizációval dolgozó gépek a 3D nyomtatók közül a legpontosabb és leginkább részletgazdag gyártásra képes berendezések. A Formlabs 2011. óta fejleszti 3D nyomtatóit és alapanyagait, így mára kiemelkedően felhasználóbarát (1-2 óra alatt elsajátítható kezelés), plug-n-play, megbízható, precíz gépeket és széles alapanyagpalettát kínálnak a felhasználóknak. Alapanyagaik között általános, ipari, egészségügyi és ékszerészeti 3D nyomtatásra alkalmas műgyanták is elérhetők, miközben folyamatosan jelennek meg újabb alapanyagaik ezzel tovább szélesítve a lehetséges alkalmazási területek körét.

Form 3 SLA 3D nyomtató

 

A legmodernebb Formlabs asztali, sztereolitográfiás 3D nyomtató 

Részletek >>

Form 3L SLA 3D nyomtató

 

A Form 3 nagyformátumú testvére dupla lézerteljesítménnyel

Részletek >>

Form 3B SLA 3D nyomtató

 

A Form 3B a biokomptabilis alapanyagok szakértője

Részletek >>

Töltse le a Formlabs SLA nyomtatók technikai adatait összehasonlító táblázatunkat!

Név*:

Email cím*:

Telefonszám*:

Cégnév:*Formlabs műgyanták

Form 3, 3L, 3B és 3B L 3D nyomtatóhoz

 

Találja meg a célnak leginkább megfelelő műgyantát a Formlabs sztenderd és felhasználás szerinti, funkcionális alapanyagai között! Amennyiben segítségre van szüksége a választásban, bármikor kérheti technikai csapatunk támogatását.

 

A Formlabs négy alap műgyantáján kívül több, adott felhasználási területre fejlesztett alapanyagot is kínál. Kínálatukban kemény, ellenálló, üveggel szilárdított, rugalmas, hőálló, biokompatibilis és kiégethető anyagokat is találhatunk. A fogászati célokra szánt Form 3B nyomtató biokompatibilis alapanyagai megfelelnek a laborok magas elvárásainak, különböző speciális fogtechnikai modell válik így nyomtathatóvá, a fúrósablonoktól az ideiglenes és állandó fogpótlásig.

Böngéssze a Formlabs alapanyagait webshopunkban >>

A teljes Formlabs SLA nyomtatási folyamat

Form Wash ultrahangos mosó és Form Cure UV kamra az SLA nyomatok utómunkájához

Az SLA nyomtatókkal készülő modellek nyomtatását alkoholos fürdő és anyagtól függően 1-2 óra UV utókezelés követi. A Form Wash mosó és Form Cure UV kamra ezeket az utómunka lépéseket hivatottak megkönnyíteni és automatizálni.

A Form Wash és Form Cure kiegészítőkkel időzíthetővé, tisztábbá és könnyebbé válnak a sztereolitográfiás 3D nyomtatási eljárással járó gyártás utáni feladatok.

Részletek >>

Részletgazdag alkatrészek fröccsöntött érzetű, sima felületekkel a Formlabs SLA nyomtatóival

sztenderd és funkcionális műgyantákból

Funkcionális alkatrészek támasztékok nélkül gyártása a Formlabs SLS nyomtatójával

erős és rugalmas nejlonból

Fuse 1 SLS 3D nyomtató

 

A szelektív lézerszinterezés ipari lehetőségei házon belül

 

Szállítás: iratkozzon fel értesítőnkre!

Részletek >>