Dolgozzon a Formlabs professzionális, asztali SLA 3D nyomtatóival!

A Formlabs sztereolitográfiás 3D nyomtatói elhozzák az ipari szintű, professzionális, nagyfelbontású 3D nyomtatást a mérnökök, fogtechnikai szakemberek és digitális ékszerészek asztalára is. A folyékony műgyantából UV polimerizációval dolgozó gépek a 3D nyomtatók közül a legpontosabb és leginkább részletgazdag gyártásra képes berendezések. A Formlabs 2011. óta fejleszti 3D nyomtatóit és alapanyagait, így mára kiemelkedően felhasználóbarát (1-2 óra alatt elsajátítható kezelés), plug-n-play, megbízható, precíz gépeket és széles alapanyagpalettát kínálnak a felhasználóknak. Alapanyagaik között általános, ipari, egészségügyi és ékszerészeti 3D nyomtatásra alkalmas műgyanták is elérhetők, miközben folyamatosan jelennek meg újabb alapanyagaik ezzel tovább szélesítve a lehetséges alkalmazási területek körét.

Dolgozzon a FreeDee-vel!

A FreeDee indulása még a cég 2012-es alapítása előtt kezdődött, amikor az alapítók a Kickstarteren támogatták az első Formlabs SLA nyomtató megvalósulását. A FreeDee ennek is köszönhetően lett a legelső és így legrégebbi hazai Formlabs márkaképviselet, ahol garantáljuk a piac legjobb árait, valamint a széleskörű szakmai támogatást és szerviz hátteret. A nálunk megvásárolt Formlabs nyomtatók támogatása nem szűnik meg az átadáshoz tartozó alapos kezelési tréninggel – a tőlünk vásárol Formlabs nyomtatók használatát egész élettartamuk alatt támogatjuk. A használat során felmerülő bármely kérdés megválaszolásával, tapasztalataink megosztásával segítjük a Formlabs 3D nyomtatók hosszútávú és eredményes használatát.

*** a legrégebbi hazai Formlabs képviselet *** árgarancia *** hosszútávú szakmai támogatás *** hivatalos szerviz ***

Form 3 SLA 3D nyomtató

 

A legmodernebb Formlabs asztali, sztereolitográfiás 3D nyomtató 

Részletek >>

Form 3L SLA 3D nyomtató

 

A Form 3 nagyformátumú testvére dupla lézerteljesítménnyel

Részletek >>

Form 3B SLA 3D nyomtató

 

A Form 3B a biokomptabilis alapanyagok szakértője

Részletek >>

Töltse le a Formlabs SLA nyomtatók technikai adatait összehasonlító táblázatunkat!

  Név*:

  Email cím*:

  Telefonszám*:

  Cégnév:*  Formlabs műgyanták

  Form 3, 3L, 3B és 3B L 3D nyomtatóhoz

   

  Találja meg a célnak leginkább megfelelő műgyantát a Formlabs sztenderd és felhasználás szerinti, funkcionális alapanyagai között! Amennyiben segítségre van szüksége a választásban, bármikor kérheti technikai csapatunk támogatását.

   

  A Formlabs négy alap műgyantáján kívül több, adott felhasználási területre fejlesztett alapanyagot is kínál. Kínálatukban kemény, ellenálló, üveggel szilárdított, rugalmas, hőálló, biokompatibilis és kiégethető anyagokat is találhatunk. A fogászati célokra szánt Form 3B nyomtató biokompatibilis alapanyagai megfelelnek a laborok magas elvárásainak, különböző speciális fogtechnikai modell válik így nyomtathatóvá, a fúrósablonoktól az ideiglenes és állandó fogpótlásig.

  Böngéssze a Formlabs alapanyagait webshopunkban >>

  A teljes Formlabs SLA nyomtatási folyamat

  Form Wash ultrahangos mosó és Form Cure UV kamra az SLA nyomatok utómunkájához

  Az SLA nyomtatókkal készülő modellek nyomtatását alkoholos fürdő és anyagtól függően 1-2 óra UV utókezelés követi. A Form Wash mosó és Form Cure UV kamra ezeket az utómunka lépéseket hivatottak megkönnyíteni és automatizálni.

  A Form Wash és Form Cure kiegészítőkkel időzíthetővé, tisztábbá és könnyebbé válnak a sztereolitográfiás 3D nyomtatási eljárással járó gyártás utáni feladatok.

  Részletek >>

  Részletgazdag alkatrészek fröccsöntött érzetű, sima felületekkel a Formlabs SLA nyomtatóival

  sztenderd és funkcionális műgyantákból

  Funkcionális alkatrészek támasztékok nélkül gyártása a Formlabs SLS nyomtatójával

  erős és rugalmas nejlonból

  Fuse 1 SLS 3D nyomtató

   

  A szelektív lézerszinterezés ipari lehetőségei házon belül

   

  Szállítás: iratkozzon fel értesítőnkre!

  Részletek >>