Dolgozzon a Formlabs professzionális, SLA és SLS 3D nyomtatóival!

A Formlabs sztereolitográfiás 3D nyomtatói elhozzák az ipari szintű, professzionális, nagyfelbontású SLA 3D nyomtatást a mérnökök, fogtechnikai szakemberek és digitális ékszerészek asztalára is. A folyékony műgyantából UV polimerizációval dolgozó gépek a 3D nyomtatók közül a legpontosabb és leginkább részletgazdag gyártásra képes berendezések.

A Form Fuse 1, a vállalat első szelektív lézerszinterezés elvén működő 3D nyomtatója, amely ezt az ipari, gyors, termelékeny nyomtatási technológiát teszi a multik és KKV-k számára is elérhetővé a korábbi gépek bekerülési költségének töredékéért.

A Formlabs 2011. óta fejleszti 3D nyomtatóit és alapanyagait, így mára kiemelkedően felhasználóbarát (1-2 óra alatt elsajátítható kezelés), plug-n-play, megbízható, precíz gépeket és széles alapanyagpalettát kínálnak a felhasználóknak. Alapanyagaik között általános, ipari, egészségügyi és ékszerészeti 3D nyomtatásra alkalmas műgyanták és poliamid porok is elérhetők, miközben folyamatosan jelennek meg újabb alapanyagaik ezzel tovább szélesítve a lehetséges alkalmazási területek körét.

Az Ön hivatalos hazai Formlabs szakértője – Dolgozzon a FreeDee-vel!

A FreeDee indulása még a cég 2012-es alapítása előtt kezdődött, amikor az alapítók a Kickstarteren támogatták az első Formlabs SLA nyomtató megvalósulását. A FreeDee ennek is köszönhetően lett a legelső és így legrégebbi hazai Formlabs márkaképviselet, ahol garantáljuk a piac legjobb árait, valamint a széleskörű szakmai támogatást és szerviz hátteret. A nálunk megvásárolt 3D nyomtatók támogatása nem szűnik meg az átadáshoz tartozó alapos kezelési tréninggel – a tőlünk vásárol gépek használatát egész élettartamuk alatt támogatjuk. A használat során felmerülő bármely kérdés megválaszolásával, tapasztalataink megosztásával segítjük a Formlabs 3D nyomtatók hosszútávú és eredményes használatát.

*** a legrégebbi hazai Formlabs képviselet *** árgarancia *** hosszútávú szakmai támogatás *** hivatalos szerviz ***

Formlabs SLA 3D nyomtatás

Részletgazdag alkatrészek, mesterminták, prototípusok fröccsöntött érzetű, sima felületekkel a Formlabs SLA nyomtatóival

sztenderd és funkcionális műgyantákból

Ugrás az SLA nyomtatókhoz

Formlabs SLS 3D nyomtatás

Funkcionális alkatrészek, kis sorozatok, bonyolult geometriák támasztékok nélkül gyártása a Formlabs SLS nyomtatójával

erős és rugalmas nejlonból

Ugrás az SLS nyomtatókhoz

Formlabs SLA 3D nyomtatók

Form 3+ SLA 3D nyomtató

 

A legnépszerűbb Formlabs asztali, sztereolitográfiás 3D nyomtató

Részletek >>

Form 3L SLA 3D nyomtató

 

A Form 3 nagyformátumú testvére óriási munkatérrel és dupla lézerteljesítménnyel

Részletek >>

Form 3B+ SLA 3D nyomtató

 

A Form 3B+ fogtechnikai 3D nyomtató biokomptabilis alapanyagokkal is dolgozik

Részletek >>
formlabs sla műgyanták

SLA műgyanta alapanyagok

Form 3, 3+, 3L, 3B, 3B+ és 3B L 3D nyomtatóhoz

 

Találja meg a célnak leginkább megfelelő műgyantát a sztenderd és funkcionális alapanyagok között! Amennyiben segítségre van szüksége a választásban, bármikor kérheti technikai csapatunk támogatását.

 

A Formlabs négy alap műgyantáján kívül több, adott felhasználási területre fejlesztett alapanyagot is kínál. Kínálatukban kemény, ellenálló, üveggel szilárdított, rugalmas, hőálló, biokompatibilis és kiégethető anyagokat is találhatunk. A fogászati célokra szánt Form 3B nyomtató biokompatibilis alapanyagai megfelelnek a laborok magas elvárásainak, különböző speciális fogtechnikai modell válik így nyomtathatóvá, a fúrósablonoktól az ideiglenes és állandó fogpótlásig.

Böngéssze a Formlabs alapanyagait webshopunkban >>

Formlabs gyártásautomatizáló ökoszisztéma

Állítson fel feljesen automatizált, rugalmasan skálázható 3D nyomtató flottát!

A Formlabs automatizációs megoldásainak köszönhetően a Form 3/3+ nyomtató tulajdonosok 24/7 gyárthatnak az SLA gépekre jellemző, nagyfelbontású nyomatokat minimális operátori beavatkozás mellett. Az egyszerűen implementálható Form Auto, Fleet Control és a High Volume Resin System lehetővé teszi a kapacitás teljes kihasználását elkerülve, hogy tétlenül álljon akár egyetlen nyomtató is.

 

Kompatibilis nyomtató: Form 3, 3+, 3B, 3B+

Formlabs gyártásautomatizálás >>
formlabs gyártásautomatizálás

Formlabs SLS nyomtatás

Form Fuse 1 SLS 3D nyomtató

 

A szelektív lézerszinterezés ipari lehetőségei házon belül

Fuse 1 SLS 3D nyomtató és Fuse Sift utómunka állomás

Válassza a Form Fuse 1 SLS nyomtatót és nyomtasson funkcionális alkatrészeket, prototípusokat vagy kisszériás sorozatokat néhány óra leforgása alatt házon belül!
A szelektív lézerszinterezés (SLS nyomtatás) során egy precíz lézer olvasztja össze a nylon por finom rétegeit, amely erős, részletes és végfelhasználásra alkalmas, beépíthető alkatrészeket eredményez. Míg az elmúlt években több 3D nyomtatási technológia széles körben elterjedt, addig a szelektív lézerszinterezés területét egészen mostanáig a drága, high-end berendezések uralták. Ezt változtatja meg a Formlabs Fuse 1 nyomtató és a Fuse Sift utómunka állomás, amely mostantól a KKV-k számára is elérhetővé teszi az ipari SLS technológia házon belüli alkalmazását, azaz az ellenálló nylon anyagokból való gyors, beépítésre kész, ismételhető és minden geometriai kötöttségtől mentes egyedi és kisszériás gyártást.

Form Fuse 1 részletes termékaloldal >>
Fuse 1 SLS minta nyomtatás

Amennyiben még bizonytalan, hogy melyik 3D nyomtatót válassza, díjmentes konzultációt biztosítunk a megfelelő berendezés kiválasztásához!

Vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk megtalálni a megfelelő 3D nyomtatót, alapanyagokat és alkalmazási lehetőségeket!

  Érdekelne: *

  Név *

  Email cím *

  Telefonszám *

  Cégnév *


  Üzenet