miniFactory ipari 3D nyomtatók

High-temp és nagy munkaterű 3D nyomtatók fejlett technológiai megoldásokkal műszaki polimerek nyomtatásához

A finn miniFactory csapata kifejezetten az iparban elfogadott, terhelhető polimerek feldolgozására képes 3D nyomtatók fejlesztésére és gyártására specializálódott. Rajonganak a speciális, egyedi alkalmazásokra tanúsított, akár nehezen nyomtatható alapanyagokért is, emellett fontosnak tartják, hogy a nyomtatási folyamat a lehető legjobb műszaki tulajdonságokat eredményezze.

 

A miniFactory 3D nyomtatói több éves fejlesztés és tapasztalat, ipari know-how és a 3D nyomtatás lehetőségeinek folyamatos bővítése iránti megszállottság kombinációjának csúcspontját jelentik. A miniFactory 3D nyomtatók nemcsak magas üzemi hőmérsékleteket és ipari ismétlőképességet, de elérhető árat, valamint nyílt alapanyagrendszert, ezáltal a konkurenciához képest jóval alacsonyabb operatív költségeket kínálnak. Ezen kívül a csúcskategóriás miniFactory 3D nyomtatók számos nagyon praktikus kiegészítő funkciót is tartalmaznak, mint például az yomtatás utáni automatikus edzés vagy a gyártásfelügyelethez és minőségbiztosításhoz szükséges fejlett szoftver.

 

A FreeDee Kft. a MiniFactory hivatalos magyarországi partnere.

Kérdezzen vagy kérje ajánlatunkat!

Töltse le a miniFactory ‘Ultrapolimerek és alkalmazásaik’ útmutatót!

 

A miniFactory ebben az útmutatóban összegyűjtötte a legnépszerűbb 3D nyomtatható ultrapolimereket, ellenálló, hőálló alapanyagoakt és azok bevált alkalmazásait.

 

Mik azok az ultrapolimerek, és hol használhatók a legjobban? Tudjon meg többet a különböző hitelesített anyagok tulajdonságairól és főbb alkalmazási területeiről.

  Név*

  E-mail cím*

  Telefonszám*

  Cégnév*

  minifactory ignite 3d nyomtato

  miniFactory Ignite

  Nagy munkaterű high-temp 3D nyomtató ipari polimerek feldolgozásához

   

  A nyílt alapanyagrendszerű miniFactory Ignite 3D nyomtató kifejezetten ipari alkalmazásra készült. Egyetlen robusztus megoldásban kombinál nagy munkateret és magas nyomtatási hőmérsékleteket, széles műszaki alapanyag választékkal, fejlett minőségellenőrzéssel és kiváló költséghatékonysággal.

  Skálázza ipari gyártását a miniFactory legújabb, nagy alkatrészek termelékeny gyártására ajánlott high-temp nyomtatójával!

   

  >> tovább a miniFactory Ignite 3D nyomtatóhoz!

  miniFactory Ultra 2

  High-temp 3D nyomtató fejlett ultrapolimerek 3D nyomtatásához

   

  A nyílt alapanyagrendszerű miniFactory Ultra 2 high-temp nyomtató képes nyomtatni bármely, az Ön által preferált vagy a végterméknek 100%-ban megfelelő hőre lágyuló polimerrel. A 250 °C-ig fűthető munkatér, a beépített hőkezelő rendszer, az alapanyagszárító kamra és az egyedülálló minőségellenőrző rendszer mind az additív technológiák csúcskategóriáját képviseli és a legjobb eredményt biztosítja.

   

  >> tovább a miniFactory Ultra 2 3D nyomtatóhoz!

  aarni

  miniFactory Aarni

  Minőségbiztosítási rendszer

   

  A nyomatok minőségét biztosító, fejlett rendszer előfeltétele a 100%-ig megbízható, minden meghatározott követelménynek megfelelő additív gyártásnak. Hitelességet és átláthatóságot kölcsönöz a kritikus ultrapolimer alkatrészek 3D nyomtatási folyamatának.

   

  >> tovább az Aarni minőségbiztosítási rendszerhez!

  3 érv a miniFactory mellett

  Megbízható & egyszerű munkafolyamat

   

  10 éves tapasztalatukat beépítették termékeik egyszerű és érthető használhatóságába, lehetővé téve, hogy minden felhasználójuk sikeres 3D nyomatokat készítsen. Mivel a nagy teljesítményű polimer nyomtatás technológiaigényes, könnyen bonyolulttá válhat. A miniFactory tapasztalatának köszönhetően azonban sikerült megoldásaikat egyszerűen használhatóvá tenniük.

  Ésszerű befektetés & elégedett ügyfelek

   

  A miniFactory 3D nyomtatói egyedülálló megoldások, amelyek alapanyagok széles körének feldolgozására képesek az egyszerűbb alapanyagoktól a nagy teljesítményű ultrapolimerek 3D nyomtatásáig. Tartós kialakításuknak, nyílt alapanyagrendszerüknek, képességeiknek, valamint széles magasszintű alkalmazási lehetőségeiknek köszönhetően az egyik legköltséghatékonyabb megoldások a piacon.

  Garancia akár 5 évre

   

  A miniFactory 3D nyomtatókat napi ipari használatra tervezték. Az összeszerelési szakértelem a kiváló minőségű alkatrészekkel és az átfogó szerviz támogatással kombinálva akár 5 év garanciát is elérhetővé tesz. A miniFactory hazai partnere a FreeDee, így nemcsak gyártói, de lokális, anyanyelvi támogatásra is számíthat.

  Amennyiben még bizonytalan, hogy melyik 3D nyomtatót válassza, díjmentes konzultációt biztosítunk a megfelelő berendezés kiválasztásához!

  Vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk megtalálni a megfelelő 3D nyomtatót, alapanyagokat és alkalmazási lehetőségeket!

   Érdekelne: *

   Név *

   Email cím *

   Telefonszám *

   Cégnév *

   Üzenet