Látogassa meg a FreeDee standját 2024-ben is az Ipar Napjain!

Az idei Ipar Napjaira is számos újdonsággal készülünk.

Az utóbbi hetekben több új termék bejelentésre került, így három olyan 3D nyomtatót is ki tudunk állítani a 2024-es Ipar Napjain, amelyeket most lehet majd itthon először látni élőben. Emellett egésznapos 3D szkenner demóval, valamint a Nikon SLM Solution fémnyomtatókkal, a nagyformátumú Weber nyomtatókkal és a miniFactory Ignite-tal készült látványos nyomtatásokkal is készülünk a kiállításra. Fussa át oldalunkat a részletekért!

 

Regisztráljon ingyenes belépőért és keresse a FreeDee csapatát, az additív gyártás és 3D szkennelés újdonságait az A pavilon 101F standján!

Ingyenes belépő az Ipar Napjaira

3D NYOMTATÓ PREMIEREK
AZ IPAR NAPJAIN

Új kompozit, FFF, mSLA 3D nyomtatók és ipari alkalmazások a FreeDee standján

101F stand, A pavilon

freedee ipar napjai ipari 3d nyomtatas web 3d nyomtató bemutatók hero image

Nézze meg élőben most először:

ÚJDONSÁG

Markforged FX20 kompozit nyomtató

A legerősebb nyomtatott alkatrészek valódi kompozit 3D nyomtatással

 

Az FX20 a Markforged ipari zászlóshajója, amely méreteivel és az ULTEM9085 mátrix anyaggal egy új szintre emeli a gyártó folyamatos szálerősítéses kompozit nyomtatókínálatát.

A Markforged FX20 akár 200 °C-ra fűthető, 525 x 400 x 400 mm-es munkaterében képes nagyméretű, robusztus gép- és gyártóalkatrészek nyomtatására a legellenállóbb alapanyagokból, akár folyamatos karbonszállal erősített ULTEM9085 alapanyagból is.

Markforged FX20 FFF+CFF ipari kompozit nyomtató

ÚJDONSÁG

Formlabs Form 4 mSLA nyomtató

30%-kal nagyobb munkatér és akár 4x gyorsabb gyártási sebesség

 

A Formlabs 2024. április 17-én mutatta be legújabb nagypontosságú és egyben leggyorsabb műgyanta nyomtatóját, a Form 4 mSLA nyomtatót.  A Formlabs széles alapanyag könyvtárával kombinálva a Form 4 és a biokompatibilis Form 4B nyomtató új lehetőségeket teremt a gyors fejlesztésre és gyártásra. A Form 4 a korábbi Form 3 nyomtatóhoz képest 30%-kal nagyobb munkateret és akár 4x gyorsabb gyártási sebességet kínál.

formlabs form 4 nyomtato bemutato

A legújabb Formlabs Form 4 mSLA nyomtató

ÚJDONSÁG

UltiMaker Factor 4 nyomtató

Ipari teljesítmény és megbízhatóság a legújabb UltiMaker nyomtatóval

 

Az UltiMaker Factor 4 tágas, hármas szigetelésű, aktívan fűtött munkateret kínál, amely minden milliméterét képes hasznosítani a direkt meghajtású dual extruderes nyomtatófej. A felhasznált filamentek minőségének fenntartásáról és automatizált kezeléséről integrált alapanyag-kezelő rendszer gondoskodik. A legújabb UltiMaker nyomtató bármely gyártófolyamat optimális támogatója lehet.

A legújabb UltiMaker Factor 4 nyomtató

ÚJDONSÁG

Alkalmazási nyomatok csúcstechnológiákkal

Fémnyomtatás, nagyformátumú és high-temp alkalmazások

 

Vannak olyan 3D nyomtatók a portfóliónkban, amelyek akár magukban elfoglalnák a teljes standunkat, mindazonáltal igyekszünk ezekbe a technológiákba is kézzel fogható betekintést nyújtani a standunkon. Látogassa meg a standunkat és vizsgálja meg a Weber nagyformátumú és robotos rendszereivel gyártott modelleket, a Nikon SLM Solutions akár 12 lézeres fémnyomtatóival nyomtatott fémalkatrészeket, valamint a miniFactory high-temp nyomtatóival ultrapolimerekből készült nyomatokat!

 

A WEBER robotkaros 3D nyomtató rendszere a rugalmasan állítható építési térfogat kihasználásához egy 6 tengelyes ipari robotra és 280 °C- ra melegített moduláris nyomtatóasztalra támaszkodik.

Nikon SLM fémnyomtatókkal készült, komplex fémalkatrészek és high-end alkalmazási példák

A nyílt alapanyagrendszerű miniFactory Ignite 3D nyomtató egyetlen robusztus megoldásban kombinál nagy munkateret, magas nyomtatási hőmérsékleteket, széles műszaki alapanyag választékkal és fejlett gyártásközi minőségellenőrzéssel.

Keresse szintén a FreeDee standján!

FreeScan Combo

Alapfelszerelés a méréstechnikában. Vezető ár-érték arányú metrológiai kézi 3D szkenner hibrid fényforrással.

 

A 20 mikron pontosságra képes FreeScan Combo ideális választás metrológiai precizitást igénylő mérési, ellenőrzési és reverse engineering feladatokhoz. A kényelmesen kezelhető, mindössze 620 grammot nyomó kézi szkenner két fényforrással rendelkezik: 26 vonalas kék lézer és infravörös VCSEL technológiával is képes dolgozni.

 

A SHINING 3D szkennerek, köztük a FreeScan Combo is most jelentős kedvezménnyel rendelheti meg vezető reverse engineering és minőség-ellenőrzési célszoftverekkel egy csomagban. Érdeklődjön a standunkon és fejlessze átfogó megoldásokkal reverse engineering és minőség-ellenőrzési munkafolyamatait!

AutoScan Inspec asztali 3D szkenner

Kisméretű alkatrészek ellenőrzéséhez, méréséhez és visszamodellezéséhez

 

Az AutoScan Inpec egy teljesen automatizált, 10 mikron pontosságú, asztali 3D szkenner méret és minőségellenőrzési feladatokhoz. Az AutoScan Inspec a metrológiai pontosságot, nagy felbontást és teljesen automatizált munkafolyamatot intuitív felhasználói felülettel és egyszerű kezeléssel kombinálja. Kisméretű és összetett alkatrészek digitalizálására tervezték, azok minőségellenőrzéséhez, méréséhez és visszamodellezéséhez ajánljuk.

 

autoscan-inspec-metrologiai-3d-szkenner-vasarlas-freedee

AutoScan Inspec automata, asztali 3D szkenner

Artec Leo vezetéknélküli 3D szkenner

Egyedülállóan gyors és egyszerű digitalizálás

 

Legyen a cél gépelemek visszamodellezése, autó alvázak mérése, egy CNC munkaterének digitalizálása, pótalkatrészek digitális raktározása, vagy akár egy teljes jármű 3D szkennelése, a kézi Artec 3D szkennerek már számos hazai ipari partnerünknél bizonyítottak.
A FreeDee standján akár sajátkezűleg is tesztelhető Artec Leo most gyártói 3D szkenner beszámítási promóció keretében nagy kedvezménnyel érhető el azok számára, akik megbánták vagy kinőtték korábbi 3D szkenner választásukat.

Artec Leo kézi 3D szkenner

Form Fuse 1+ 30W SLS nyomtató

Kis és közepes szériák gyártása házon belül néhány óra alatt ipari poliamid anyagokból

 

A Fuse 1+ szelektív lézerszinterezéssel (SLS) dolgozó, kompakt 3D nyomtató rendszer, amely végre bármely vállalat számára elérhető közelségbe hozta a termelékeny és fejlett SLS additív technológiát. Megjelenése óta globálisan a legnépszerűbb SLS nyomtató rendszerré nőtte ki magát, amelyből a gyártó adatai alapján a legtöbbet adtak el a világon.

 

Form Fuse 1 SLS nyomtató rendszer

Raise3D Pro3 Hyper-FFF 3D nyomtató

Kétfejes FFF 3D nyomtatók Hyper Speed Upgrade-del

 

Az E2CF és a Pro3 sorozat a Raise3D legutóbbi, legfejlettebb, általunk is ajánlott 3D nyomtatói. A Pro3 sorozat tartalmazza a Pro3 és Pro3 Plus két professzionális dual-extruderes 3D nyomtatót, amelyek zökkenőmentes 3D nyomtatási élményt és kiváló minőségű 3D nyomtatási eredményeket biztosítanak a felhasználóknak.

 

Raise3D Pro3 nyomtató

Találkozzunk az Ipar Napjai kiállításon az A pavilon 101F standján!

Ingyenes belépő az Ipar Napjaira

Videónkban körülnézhet a FreeDee 2023-as standján is:

Nem szeretne a kiállításig várni?

Keressen minket bármikor bizalommal az additív gyártástechnológiákat vagy 3D szkennelést illető kérdéseivel.

Felszerelt bemutatóteremmel, szakképzett csapattal, díjmentes technikai konzultációval és éles tesztek lehetőségével állunk a 3D technológiák iránt érdeklődő és azok lehetőségeit már kihasználó hazai vállalatok rendelkezésére immár 2012 óta.

ipar napjai kapcsolat felvétel freedee 3d nyomtato tanacsadas

  Érdekelne: *

  Név *

  Email cím *

  Telefonszám *

  Cégnév *

  Üzenet