markforged-logo

MARKFORGED KOMPOZIT ÉS FÉM 3D NYOMTATÓK

Az alumínium ellenállósága a 3D nyomtatás könnyedségével

Ultrakönnyű és ellenálló kompozit alkatrészek a világ egyetlen, folyamatos karbon, kevlár és üveggyapot szálerősítéssel dolgozó 3D nyomtatóival.

airbus
ford
GE
harley
philips
us air force

2020 Additive Trends Report

A Markforged, fém és kompozit 3D nyomtatók  vezető gyártója május 26-án kiadott egy új additív gyártástrendeket és felhasználást vizsgáló tanulmányt, amely körbejárja, hogy a modern gyártók hogyan használják a 3D nyomtatást az ellátási lánc optimalizálása és a hozzáadott érték maximalizálása érdekében. A bemutatott esettanulmányok több mint 100 alkalmazást vizsgálnak az űrrepülés, a honvédelem, az autóipar, az oktatás, az elektronika, az orvostudomány és a gyártás területén; a részletezett alkalmazások takarnak prototípusokak, gyártóeszközöket és felszereléseket, végfelhasználásra kerülő alkatrészeket és karbantartási alkatrészeket is.
Kattintson a gombra az esettanulmányok böngészéséhez és a riport letöltéséhez!
Tovább a tanulmányhoz!

Az additív gyártás jövője

Erős, pontos és nagy teljesítményű alkatrészek kompozit 3D nyomtatással

A Markforged 2014-ben azzal a vízióval indult, hogy minden mérnök és gyártó kezébe egy olyan eszközt adjon, amivel erős anyagokból, szálerősítéssel, valóban funkcionális, 3D nyomtatott alkatrészeket tudnak gyártani napok, sőt órák leforgása alatt. A világon elsőként fejlesztettek olyan asztali 3D nyomtató portfóliót, amely gépek folyamatos szálerősítést alkalmazva gyártanak kompozit alkatrészeket. Legújabb fejlesztésük pedig egy új, innovatív fémnyomtatási módszer; a Metal X 3D nyomtató a fémalkatrészek additív gyártását is megfizethető közelségbe hozza. Víziójuknak és fejlesztési irányaiknak megfelelően az erős, ellenálló, funkcionális 3D nyomtatás a Markforged márka védjegyévé vált. A Markforged gépek felhasználójaként 11 különböző ipari alapanyaggal, köztük Onyx-szal, Nylonnal, folyamatos karbonszál-erősített vagy rozsdamentes acél alkatrészek 3D nyomtatásával gyorsíthatja fel a gyártási és innovációs feladatait. 

 

A kompozit anyagokkal való 3D nyomtatás sikeressége legalább annyira múlik a nyomtató technológiai bravúrjain, mint az előkészítő szoftver fejlettségén. A gyártói fejlesztésű Markforged Eiger szoftverrel a 3D modellek előkészítése kompozitok 3D nyomtatására az FDM printerekhez hasonlóan könnyen menedzselhető folyamat. 

Engedje meg, hogy a Markforged nyomtatóival készült kompozit alkatrész minősége és terhelhetősége győzze meg helyettünk!

IGÉNYELJEN INGYENES KOMPOZIT MINTÁT EZEN A LINKEN!

Töltse le a Markforged gépek technikai adatait és listaárait összevető táblázatot!

Név


E-mail cím


Telefonszám


Cégnév

A Markforged 3D nyomtatói:

Onyx One

Onyx One

Onyx One asztali 3D nyomtató

 

Nyomtatható alapanyagok:

  • Onyx

 

 

Ismerje meg jobban! >>

Onyx Pro

Onyx Pro

Onyx Pro kompozit 3D nyomtató

 

Nyomtatható alapanyagok:

  • Onyx
  • Üveggyapot szálerősítés

 

 

Ismerje meg jobban! >>

Mark Two

Mark Two

Mark Two professzionális kompozit 3D nyomtató

 

Nyomtatható alapanyagok:

  • Mindegyik műanyag
  • Mindegyik szálerősítés

 

 

Ismerje meg jobban! >>

X7 (Mark X)

X7 (Mark X)

X3, X5 és X7 ipari kompozit 3D nyomtatók

 

Nyomtatható alapanyagok:

  • Mindegyik műanyag
  • Mindegyik szálerősítés

 

Ismerje meg jobban! >>

Metal X

Fémnyomtató

 

A Metal X által alkalmazott ADAM (Atomic Diffusion Additive Manufacturing) egy teljesen új megoldás a fémek 3D nyomtatására, amely a 3D nyomtatás és a fröccsöntés technológiájának találkozásából született. Minden síkban egyformán erős, és akár más megmunkálással gyárthatatlan geometriájú fémalkatrészek órákon belüli felépítésére képes.

 

Nyomtatható alapanyagok:

  • Fém

 

Ismerje meg jobban! >>

A Markforged alapanyagai

Onyx, Nylon, Szénszál, Üveggyapot, Hőálló üveggyapot, Kevlár

 

A Markforged technológiája és alapanyagai elképesztően erős, kompozit alkatrészek 3D nyomtatását tették lehetővé. Az anyagok kombinációja egyre kiválóbb tulajdonságokat biztosít a végtermékeknek azáltal, hogy a bázis anyagokat (Onyx, Nylon) az általunk választott folyamatos szálerősítéssel nyomtatjuk ki.
A Markforged gépekkel így brutálisan szívós, szilárd, ellenálló és rugalmas alkatrészeket 3D nyomtathatunk magas hőállósággal és stabilitással.

 

Ismerje meg őket jobban!

MF-Auth-Value-Reseller-White