AUTOMATIZÁLT UTÓMUNKA ÁLLOMÁSOK

A PostProcess Technologies innovatív megoldást kínál a 3D nyomtatott elemek idő- és költséghatékony utómunkája által.

Intelligens, automatizált berendezéseik úttörőnek számítanak a post-printing iparágon belül, páratlan támaszanyaga eltávolítást és felületkezelést biztosítva bármely technológiával nyomtatott modellről is legyen szó. Az utómunka állomások segítik a termelékenység növelését, így a teljes potenciált kihasználhatjuk.

Megoldásaik mind polimer mind fémnyomtatás esetén kompatibilisek a következő technológiákkal: PolyJet, FDM, SLA, SLS, DLP, MJF, DMLS, DED, EBM

Ezeket a technológiákat manapság többek között repülőgépipar, autóipar, fogászatok, orvosi felhasználásban, fogyasztói cikkek vagy egyéb termékek előállítása során alkalmazzák. A PostProcess Technologies berendezései bármely területen alkalmazva megállják a helyüket.

 

3d nyomtato utomunka allomas

Berendezések

Támaszanyag eltávolítás

Hogyan is működik az automatizált támaszanyag eltávolítás?

Vortex Flow Technológia

 

A Vortex Flow technológia a támaszanyag illetve a műgyanta eltávolítására fókuszál. A 3D nyomtatott modell merítésén alapszik a cég egy saját fejlesztésű és szabadalmaztatott detergens anyagába, ami egy mechanikusan forgatott dobban helyezkedik el. Mindeközben a rendszer ultrahang hullámokat használ a magas frekvenciájú nyomás elérése érdekében a modell körül, ezzel gyenge kapcsolatot okozva, hogy a modell épségben maradjon.

Felületkezelés

Előtte/Utána

Ha felkeltette érdeklődését bármelyik automatizált post-printing rendszer, kérjen ajánlatot az [email protected] email címen!