FreeDee Printing Solutions

 

A FreeDee Printing Solutions 2012-ben azért jött létre, hogy együtt nőjön a 21. század egyik legizgalmasabb technológiájával, a 3D nyomtatással. Mára a hazai piacon vezető szereplője vagyunk az asztali 3D nyomtatók és profi 3D szkennerek forgalmazásának. Emellett az Admasys International csoport tagjaként már három országban vagyunk jelen: Magyarországon, Szlovákiában és Csehországban is vannak irodáink.

Az ipari használatra tervezett 3D nyomtatók és 3D szkennerek forgalmazása mellett foglalkozunk bérnyomtatással, tervezéssel és 3D szkenneléssel az ipar, a design szakma, az oktatás, az egészségügy és az otthoni felhasználók számára. Megalapítottuk a 3D Akadémiát, Magyarország első, additív gyártástechnológiáknak dedikált oktatási stúdióját, és elindítói vagyunk a 3DTech az Iskolákban programnak, amelynek célja a legfiatalabbak megismertetése a 3D technológiákkal.

A FreeDee Printing Solutions szerteágazó szolgáltatásai a vevők igényeire specializálódtak:

  • Értékesítés: 3D nyomtatók és 3D szkennerek beszerzése esetén segítünk eligazodni a különféle típusok között, vásárlás után pedig számíthat ránk karbantartási, szerviz és technológiai tréning szolgáltatásainkban is.
  • Szolgáltatás: FDM, SLA, SLS és folyamatos szálerősítéssel dolgozó kompozit 3D nyomtatóinkkal, fémnyomtatókkal, illetve más gyártástechnológiák területéről érkezett partnereinkkel közösen sokféle bérnyomtatási megrendelésnek magas precizitással és rugalmasan tudunk eleget tenni. Emellett 3D szkennelés, mérés, 3D modellezés és reverse engineering szolgáltatással is állunk rendelkezésre.
  • Tudásmegosztás: Tevékenységi körünknek az ismeretterjesztés is fontos része: a 3D nyomtatás legfontosabb eseményeiről, trendjeiről naponta új tartalmakkal bővülő blogon számolunk be, képzéseket tartunk a 3D Akadémián, hazai partnereinkkel esettanulmányokat készítünk és webinárokkal is igyekszünk segíteni a 3D technológiai ismeretek terjedését.

Partnereink az ipar minden területéről