FreeDee Printing Solutions

 

A FreeDee Printing Solutions 2012-ben azért jött létre, hogy együtt nőjön a 21. század egyik legizgalmasabb technológiájával, a 3D nyomtatással. A cég alapítója és elnöke a hazai internet fejlődésében (T-Com, Origo stb.) és a magyar startup ökoszisztémában meghatározó szerepet betöltő Simó György kockázati befektető. Mára a hazai piacon vezető szereplője vagyunk az asztali 3D nyomtatók és profi 3D szkennerek forgalmazásának. Foglalkozunk bérnyomtatással, tervezéssel és szkenneléssel az ipar, a design szakma, az oktatás, az egészségügy és az otthoni felhasználók számára. Megalapítottuk a 3D Akadémiát, Magyarország első, additív gyártástechnológiáknak dedikált oktatási stúdióját, és elindítói vagyunk a 3DTech az Iskolákban programnak, amelynek célja, hogy néhány éven belül minden magyar iskolában a mindennapok része lehessen a 3D nyomtatás.

A FREEDEE Printing Solutions szerteágazó szolgáltatásai a vevők igényeire specializálódtak:

  • FDM, sztereolitográfiás és folyamatos szálerősítéssel dolgozó kompozit 3D nyomtatóinkkal, illetve más gyártástechnológiák területéről érkezett partnereinkkel közösen sokféle bérnyomtatási megrendelésnek magas precizitással és rugalmasan tudunk eleget tenni. Emellett igény esetén 3D ­modellezést is vállalunk manuálisan vagy 3D test- és tárgyszkennereink segítségével.
  • 3D eszközök beszerzése esetén segítünk eligazodni a különféle típusok között, vásárlás után pedig számíthat ránk karbantartási, szerviz és tréning szolgáltatásainkban is.
  • Tevékenységi körünknek az ismeretterjesztés is fontos része: a 3D nyomtatás legfontosabb eseményeiről, trendjeiről naponta új tartalmakkal bővülő blogon számolunk be, létrehoztuk a 3D Akadémiát és elindítói vagyunk a 3DTech az Iskolákban programnak.