FreeDee Nyomdai Szolgáltató Művek Kft.

 

A FreeDee Kft. 2012-ben azért jött létre, hogy együtt nőjön a 21. század egyik legizgalmasabb technológiájával, a 3D nyomtatással. Úttörő partnereinknek és kitartó munkánknak hála mára a hazai piacon vezető szereplője vagyunk az asztali 3D nyomtatók és profi 3D szkennerek forgalmazásának. Emellett az Admasys International csoport tagjaként már négy országban vagyunk jelen: Magyarországon, Szlovákiában, Romániában és Csehországban vannak irodáink.

 

Az ipari használatra tervezett 3D nyomtatók és optikai 3D szkennerek forgalmazása mellett foglalkozunk bérnyomtatással, tervezéssel és 3D szkenneléssel az ipar, a design szakma, az oktatás, az egészségügy és az otthoni felhasználók számára. Megalapítottuk a 3D Akadémiát, Magyarország első, additív gyártástechnológiáknak dedikált oktatási stúdióját, és elindítói vagyunk a 3DTech az Iskolákban programnak, amelynek célja a legfiatalabbak megismertetése a 3D technológiákkal.

  • Értékesítés szakmai tanácsadással: 3D nyomtatók és 3D szkennerek beszerzése esetén műszaki konzultációval és alkalmazási területek feltárásával segítünk eligazodni a különféle eljárások, gép- és alapanyagtípusok között, vásárlás után pedig számíthat ránk karbantartási, szerviz és technológiai tréning szolgáltatásainkban is.
  • 3D nyomtatás és digitalizálás: FDM, SLA, SLS és folyamatos szálerősítéssel dolgozó kompozit 3D nyomtatóinkkal, fémnyomtatókkal, illetve más gyártástechnológiák területéről érkezett partnereinkkel közösen sokféle bérnyomtatási megrendelésnek magas precizitással és rugalmasan tudunk eleget tenni. Emellett 3D szkennelés, mérés, 3D modellezés és reverse engineering szolgáltatással is állunk rendelkezésre.
  • Tudásmegosztás: Tevékenységi körünknek az ismeretterjesztés is fontos része: a 3D nyomtatás legfontosabb eseményeiről, trendjeiről naponta új tartalmakkal bővülő blogon számolunk be, képzéseket tartunk a 3D Akadémián, hazai partnereinkkel esettanulmányokat készítünk és webinárokkal is igyekszünk segíteni a 3D technológiai ismeretek terjedését.

Ismerje meg csapatunkat!

Koperniczky Ferenc

Koperniczky Ferenc

Ügyvezető
Szabó Péter

Szabó Péter

CTO – Műszaki vezető
Szabó Diána

Szabó Diána

Értékesítés & marketing
Heitner Dóra

Heitner Dóra

Marketing manager
Bátyi Zoltán

Bátyi Zoltán

Mérnök értékesítő
Nádas Norbert

Nádas Norbert

Mérnök értékesítő
Szalay Bence

Szalay Bence

Mérnök értékesítő
Jósvai Dániel

Jósvai Dániel

Additív gyártástechnológiai mérnök / Szerviz vezető
Bozsóki Bálint

Bozsóki Bálint

Additív gyártástechnológiai mérnök
Vers Botond

Vers Botond

Additív gyártástechnológiai mérnök
Döme Mónika

Döme Mónika

Irodavezető
Fülöp Anita

Fülöp Anita

Értékesítés & marketing asszisztens

Partnereink az ipar minden területéről