Eva & Eva Lite
Eva & Eva Lite
Artec Leo
Artec Leo
Space Spider
Space Spider
Artec Micro
Artec Micro
Artec Ray
Artec Ray

Artec Leo – az Artec legújabb fejlesztése: egyedülálló, okos, kézi 3D szkenner professzionális felhasználók számára

Kényelmes digitalizálás: kövesse a szkenner HD kijelzőjén valós időben a 3D modell létrejöttét!

Az első 3D szkenner automata fedélzeti adatfeldolgozással. Az Artec Leot professzionális felhasználásra fejlesztették mégis azzal a kritériummal, hogy a kezelése ne legyen nehezebb egy videokameráénál. Szkennelés közben a felhasználó végig látja, hogyan áll össze a 3D modell a szkenner érintőkijelzőjén, amelyen a modellt megforgatva az is ellenőrizhető, hogy vannak-e kimaradt részek, melyek rögzítését pótolni kell.

Megújult Artec Leo brossúra letöltéseÁrajánlat vagy személyes konzultáció kérése
Bearded_guy_HD_Leo

Fedezze fel az új, mesterséges intelligenciával fejlesztett HD módot

Az adott munkafolyamattól és a szükséges adattól függően könnyedén átválthat az alap SD szkennelési módról az új HD módra, hogy megtapasztalja a minőség egy új szintjét kézi 3D szkennerével.

Nagyobb személyre szabottság ugyanazzal az eszközzel! Ha kevés idő áll rendelkezésre és nem szükségesek finom részletek, kültéri, limitált akkumlátor töltési lehetőség esetén az SD mód a segítség. Azonban, az új HD mód által az Artec Leo és Eva 3D szkennereket egy gomb nyomással, azonnal sokkal erőteljesebb és sokoldalúbb 3D szkennerré alakíthatja, a finom vonalak és nehezen látható sarkak kiváló minőségű digitalizálására, mindezt igen rövid időn belül. 

Tudjon meg többet a HD mód előnyeiről!

2X nagyobb felbontás

 

Az Artec3D mesterséges intelligenciát alkalmazó belső rendszere segítségével hihetetlenül pontos modelleket kapunk akár 0.2 mm-es felbontásban,

További Artec Leo-val digitalizált modellek!

Átütő sebesség

Az Aretc Leo jelenleg a világ leggyorsabb kézi 3D szkennere, amely másodpercenként pontosan 80 képkocka rögzítésével képes rögzíteni a háromdimenziós adatokat. Ehhez az egyedülálló képességhez adódik a szkenner nagy látószöge, mely nemcsak nagyobb tárgyak pontos digitalizálását, de akár egész jelenetek részletes felvételét is lehetővé teszi. A szkenner közelítésével a pontosság még tovább növelhető és a legkisebb részletek is rögzíthetőkazokon a területeken, ahol szükséges.

Nézze meg termékbemutató videónkat!

A gyors és könnyed digitalizálás, majd 3D modellé alakítás már garantált.

A Jetski külső borításának 3D szkennelése 15 percet vett igénybe Artec Leo segítségével, ezt követően az utómunka még további 60 percig tartott az Artec Studioban.  Kasza György, jetski világbajnok járművét azzal a céllal szkenneltük, hogy egy továbbfejlesztett kompozit borítás kerülhessen rá, amelyhez a továbbiakban reverse engineering-re is szükség volt, hogy megfelelő CAD modellt kapjunk.

Mlg több Artec Leo-val készült 3D modell!
leo_icobig_1

Teljesen mobil 3D szkennelési megoldás

A nagyteljesítményű, beépített processzor és akkumulátor valódi szabadságot biztosít a 3D szkennelés területén. Teljesen függetlenül más eszközöktől, vezetékek nélkül, szabadon körbesétálható a célobjektum.
leo_icobig_2

A világ legokosabb 3D szkennere

Olyan egyedülálló technológiák erősítik az Artec Leo képességeit, min: NVIDIA® Jetson™ platform, Quad-core ARM® Cortex®-A57 MPCore CPU ésNVIDIA Maxwell™ 1 TFLOPS GPU 256 NVIDIA® CUDA® magokkal, 2 az 1-ben optikai rendszer valamint egy 9 szabadsági fokú (degrees of freedom, DOF) inerciális rendszer.
leo_icobig_3

Felhasználóbarát kialakítás

Az ergonomikus kialakítás, beépített akkumulátor, érintőképernyő és vezetéknélküli gépkapcsolat egészen új szintre emeli a kézi 3D szkennelést. Teljes szabadsággal, a kijelzőn követve a folyamatot  vagy akár valós időben streamelve digitalizálhatjuk a kiszemelt tárgyakat.

leo_icobig_4

Alkalmazási területek

A széles szkennelhető mérettartománynak és precizitásának köszönhetően az Artec Leo kisméretű alkatrészek, emberek, autók, hajók vagy akár teljes jelenetek (például bűnügyi helyszínek) digitalizálására is alkalmas. Ahogy az Artec többi készüléke is, az Artec Leo is számos iparágban bevethető, úgy mint az alkatrészgyártás, minőségügy, reverse engineering,  egészségügy, bűnüldözés, VR fejlesztések, CGI és e-kereskedelem.

Beépített SSD

A beépített SSD meghajtó 256 Gb adat tárolására képes, amely kapacitás microSD kártyákkal bővíthető. A szkennelt állományok pedig a munka végén akár WiFin, Etherneten vagy felhőkapcsolaton keresztül is megoszthatók.

Nincs szükség referenciapontokra

Ahogy az Artec többi fejlesztése, az Artec Leoval való munka sem igényel manuálisan felragasztott referenciapontokat.

Beépített 9 szabadsági fokú inerciális rendszer

A beépített gyorsulásmérő, giroszkóp és iránytű információkkal szolgál az eszköz relatív pozíciójáról és környezetéről. A szkenner így képes különbséget tenni a célobjektum, az azt tartó felület vagy mögöttes fal között, ezzel automatikusan törölve a nem kívánatos adatokat.

3D HDR

A nehezen szkennelhető, trükkös objektumokat HDR-ben rögzíthetjük. Így könnyebbé válnak az olyan, átlagos 3D szkennerek számára nehezen rögzíthető felületek digitalizálása, mint a fekete vagy fényes részletek.

Példátlan textúra és geometria illesztés

Az egyedülálló optikai rendszer, amit az Artec fejlesztett, egy 3D és egy színes kamera kombinációja, melyek egyazon lencsén keresztül rögzítenek. Ez a technológia biztosítja a textúra legtökéletesebb illesztését a geometriához.

Élénk színek

VCSEL fény technológia lehetővé teszi nehzen szkennelhető felületek digitalizálását még erős, akár vakító nappali fényviszonyok között is. A vaku intenzitása állítható, így a színek rögzítése tovább finomítható.

Nagy, professzionális lencserendszer

A különleges lencserendszer a szkenner teljes látószögén belül maximális pontossággal rögzíti az adatokat.

Számtalan integrációs lehetőség

A munkafolyamat automatizálásához a szkenner feje robotkarra vagy szállítószalagra rögzíthető, illetve több szkenner működése szoftveresen összehangolható.

Minőségügyi és reverse engineering feladatok automatizálásához a Geomagic szoftvereit ajánljuk.

Artec Studio 15- világelső gyártói adatfeldolgozó szoftver

Az Artec Leo két erős 3D programot és az Artec legújabb szabadalmazott algoritmusait használja. Az Artec Leo szoftvere, amely az intuitív érintőképernyős kezelést és a fedélzeti adatfeldolgozást lehetővé teszi, gyárilag az eszközre telepítve érkezik. A 3D szkennelés végeztével az adatokat az ipar által elismert Artec Studio 15 programba kell importálni a komplexebb szerkesztési feladatok elvégzéséhez.

Árajánlat vagy személyes konzultáció kérése

Rendkívül gyors, mobilis 3D szkennelés:

Kipróbálná a gyakorlatban?

 

Látogasson el stúdiónkba, ahol lehetősége nyílik díjmentes tesztelésre!

Szakértő kollégáink segítségével Ön is kipróbálhatja személyesen a gyakorlatban az Artec legújabb, első vezeték nélküli professzionális 3D szkennerét.  A tesztelési folyamat egyben egy konzultációt is magába foglal, ahol igényei szerinti felhasználásban kaphat tanácsot cégünktől.

Jelentkezzen időpontért:

  Név *

  Cégnév *

  Email cím *

  Telefonszám *

  Szeretnék értesülni a 3D nyomtatás és a FreeDee híreiről, akcióiról.  Technikai specifikáció

  Pontosság: 0.1 mm

   

  Maximális felbontás: 0.2 mm

   

  Látószög: 838 × 488 mm

   

  Felvételi sebesség:  35 mln points/s

   

  Szkennertípus: Kézi

   

  Textúra rögzítés: Igen

   

  Textúra felbontás: 2.3 mp

   

  Színek: 24 bpp

   

  Fényforrás: VCSEL

   

  Támogatott Operációs Rendszerek: Windows 7, 8 vagy 10 x64

   

  Méretek:  231 x 162 230 mm

   

  Súly: 2.6 kg

   

  Minimum PC elvárások: 

   

  HD mód:

  Intel Core i7 vagy i9

  32GB RAM

  NVIDIA GPU + CUDA 6.0+

  min. 4 GB VRAM

  SD mód:

  Intel Core i5, i7 vagy i9

  32GB RAM

  GPU + 2 GB VRAM