Artec Leo – az Artec legújabb fejlesztése: villámgyors, vezeték nélküli kézi 3D szkenner professzionális felhasználók számára

Kényelmes digitalizálás: kövesse a szkenner HD kijelzőjén valós időben a 3D modell létrejöttét!

Az első 3D szkenner automata fedélzeti adatfeldolgozással. Az Artec Leot professzionális felhasználásra fejlesztették mégis azzal a kritériummal, hogy a kezelése ne legyen nehezebb egy videokameráénál. Szkennelés közben a felhasználó végig látja, hogyan áll össze a 3D modell a szkenner érintőkijelzőjén, amelyen a modellt megforgatva az is ellenőrizhető, hogy vannak-e kimaradt részek, melyek rögzítését pótolni kell.

Artec Leo brossúra letöltése
Árajánlat vagy személyes konzultáció kérése

3D szkenner beszámítás az Artec Leo árába

Cserélje be BÁRMELY régi 3D szkennerét 5000 € kedvezményért az Artec Leo árából

Mostani 3D szkennere már idejétmúlt?
Megbánta korábbi 3D szkenner választását?
Egy következő generációs készülékre szeretne frissíteni?

 

Jó hírünk van! Az Artec 3D korlátozott ideig bármelyik 3D szkennerét, legyen az új vagy használt, belépő szintű vagy csúcskategóriás eszköz, beszámítja az egyedülálló, MI-alapú, szupergyors és vezeték nélküli Artec Leo árába.

 

A részletekért lépjen kapcsolatba velünk az [email protected] címen vagy az oldal alján található űrlap segítségével.

3d szkenner beszámítás upgrade kedvezmény
Bearded_guy_HD_Leo

Fedezze fel az új, mesterséges intelligenciával fejlesztett HD módot

Az adott munkafolyamattól és a szükséges adattól függően könnyedén átválthat az alap SD szkennelési módról az új HD módra, hogy megtapasztalja a minőség egy új szintjét kézi 3D szkennerével.

Nagyobb személyre szabottság ugyanazzal az eszközzel! Ha kevés idő áll rendelkezésre és nem szükségesek finom részletek, kültéri, limitált akkumlátor töltési lehetőség esetén az SD mód a segítség. Azonban, az új HD mód által az Artec Leo és Eva 3D szkennereket egy gomb nyomással, azonnal sokkal erőteljesebb és sokoldalúbb 3D szkennerré alakíthatja, a finom vonalak és nehezen látható sarkak kiváló minőségű digitalizálására, mindezt igen rövid időn belül. 

Tudjon meg többet a HD mód előnyeiről!

2X nagyobb felbontás

 

Az Artec 3D mesterséges intelligenciát alkalmazó belső rendszere segítségével hihetetlenül pontos modelleket kapunk akár 0.2 mm-es felbontásban,

További Artec Leo-val digitalizált modellek!

Átütő sebesség

Az Artec Leo jelenleg a világ leggyorsabb kézi 3D szkennere, amely másodpercenként pontosan 80 képkocka rögzítésével képes rögzíteni a háromdimenziós adatokat. Ehhez az egyedülálló képességhez adódik a szkenner nagy látószöge, mely nemcsak nagyobb tárgyak pontos digitalizálását, de akár egész jelenetek részletes felvételét is lehetővé teszi. A szkenner közelítésével a pontosság még tovább növelhető és a legkisebb részletek is rögzíthetőkazokon a területeken, ahol szükséges.

Nézze meg termékbemutató videónkat!

A gyors és könnyed digitalizálás, majd 3D modellé alakítás már garantált.

A Jetski külső borításának 3D szkennelése 15 percet vett igénybe Artec Leo segítségével, ezt követően az utómunka még további 60 percig tartott az Artec Studioban.  Kasza György, jetski világbajnok járművét azzal a céllal szkenneltük, hogy egy továbbfejlesztett kompozit borítás kerülhessen rá, amelyhez a továbbiakban reverse engineering-re is szükség volt, hogy megfelelő CAD modellt kapjunk.

Mlg több Artec Leo-val készült 3D modell!
leo_icobig_1

Teljesen mobil 3D szkennelési megoldás

A nagyteljesítményű, beépített processzor és akkumulátor valódi szabadságot biztosít a 3D szkennelés területén. Teljesen függetlenül más eszközöktől, vezetékek nélkül, szabadon körbesétálható a célobjektum.
Az Artec Leo mindig tudja hol van, és bármikor, szünet után is képes folytatni egy objektum digitalizálását bármilyen már szkennelt részhez automatikusan illesztve az új felvételeket.
leo_icobig_2

A világ legokosabb 3D szkennere

Olyan egyedülálló technológiák erősítik az Artec Leo képességeit, mint 2 az 1-ben optikai rendszer valamint egy 9 szabadsági fokú (degrees of freedom, DOF) inerciális rendszer. Az új Artec Leo NVIDIA Jetson TX2 processzora kétszer jobb teljesítményt biztosít az elődjéhez képest, miközben kevesebb mint 7,5 wattot fogyaszt. Emellett egy NVIDIA Denver 2 további 2 magot és lóerőt ad a heterogén multi-processzor környezethez, amely így már 6 darab 2 GHz magot használ a lehető leggyorsabb adatrögzítéshez és feldolgozáshoz.
leo_icobig_3

Felhasználóbarát kialakítás

Az ergonomikus kialakítás, beépített akkumulátor, érintőképernyő és vezeték nélküli gépkapcsolat egészen új szintre emeli a kézi 3D szkennelést. Teljes szabadsággal, a kijelzőn követve a folyamatot  vagy akár valós időben streamelve digitalizálhatjuk a kiszemelt tárgyakat.

leo_icobig_4

Alkalmazási területek

A széles szkennelhető mérettartománynak és precizitásának köszönhetően az Artec Leo kisméretű alkatrészek, emberek, autók, hajók vagy akár teljes jelenetek (például bűnügyi helyszínek) digitalizálására is alkalmas. Ahogy az Artec többi készüléke is, az Artec Leo is számos iparágban bevethető, úgy mint az alkatrészgyártás, minőségügy, reverse engineering,  egészségügy, bűnüldözés, VR fejlesztések, CGI és e-kereskedelem.

Beépített SSD

A beépített SSD meghajtó 256 Gb adat tárolására képes, amely kapacitás microSD kártyákkal bővíthető. A szkennelt állományok pedig a munka végén akár WiFin, Etherneten vagy felhőkapcsolaton keresztül is megoszthatók.

Nincs szükség referenciapontokra

Ahogy az Artec többi fejlesztése, az Artec Leoval való munka sem igényel manuálisan felragasztott referenciapontokat.

Megbízható pontosság

Az Artec Leo pontossága akár 0,1 mm. A 2022-es Artec Leo a teljes szkennelési folyamat közben stabilan tartja az optimális hőmérsékletet, hogy a lehető legjobb pontosságot érje el. Emellett a kalibrációs tanúsítvány és a kalibrációs kit garantálja a mindig megfelelő precizitást.

Beépített 9 szabadsági fokú inerciális rendszer

A beépített gyorsulásmérő, giroszkóp és iránytű információkkal szolgál az eszköz relatív pozíciójáról és környezetéről. A szkenner így képes különbséget tenni a célobjektum, az azt tartó felület vagy mögöttes fal között, ezzel automatikusan törölve a nem kívánatos adatokat.

3D HDR

A nehezen szkennelhető, trükkös objektumokat HDR-ben rögzíthetjük. Így könnyebbé válnak az olyan, átlagos 3D szkennerek számára nehezen rögzíthető felületek digitalizálása, mint a fekete vagy fényes részletek.

Példátlan textúra és geometria illesztés

Az egyedülálló optikai rendszer, amit az Artec fejlesztett, egy 3D és egy színes kamera kombinációja, melyek egyazon lencsén keresztül rögzítenek. Ez a technológia biztosítja a textúra legtökéletesebb illesztését a geometriához.

Élénk színek

VCSEL fény technológia lehetővé teszi nehzen szkennelhető felületek digitalizálását még erős, akár vakító nappali fényviszonyok között is. A vaku intenzitása állítható, így a színek rögzítése tovább finomítható.

Nagy, professzionális lencserendszer

A különleges lencserendszer a szkenner teljes látószögén belül maximális pontossággal rögzíti az adatokat.

Számtalan integrációs lehetőség

A munkafolyamat automatizálásához a szkenner feje robotkarra vagy szállítószalagra rögzíthető, illetve több szkenner működése szoftveresen összehangolható.

Minőségügyi és reverse engineering feladatok automatizálásához a Geomagic szoftvereit ajánljuk.

Tökéletes formák & színek

Az Artec Leo csúcskategóriás technológiai megoldásai kifejezetten élénk textúra rögzítést, a fényviszonyokhoz való alkalmazkodást és precíz textúra-geometria illesztést tesznek lehetővé. A Leo kettő az egyben optikai rendszerrel, egy integrált szuperszámítógéppel, 9 szabadsági fokú helyzetérzékelőkkel és a vakuintenzitást változtató VCSEL fénytechnológiával rendelkezik.

Artec Studio – világelső gyártói adatfeldolgozó szoftver

Az Artec Leo két erős 3D programot és az Artec legújabb szabadalmazott algoritmusait használja. Az Artec Leo szoftvere, amely az intuitív érintőképernyős kezelést és a fedélzeti adatfeldolgozást lehetővé teszi, gyárilag az eszközre telepítve érkezik. A 3D szkennelés végeztével az adatokat az ipar által elismert Artec Studio programba kell importálni a komplexebb szerkesztési feladatok elvégzéséhez.

Az Artec Studio és Artec Cloud megoldásoknak köszönhetően még sokoldalúbban bevethető az Artec Leo. A szoftver lehetővé teszi, hogy akár egyből a felhőbe szkenneljünk, távolról irányítsuk az eszközt vagy akár saját funkcionalitást adjunk neki a dedikált API segítségével. A szkenner pedig csak egyre okosabb lesz a rendszeres firmware frissítésekkel. Az Artec Leo biztosítja a gyors adatrögzítést, majd egyszerűen átadja a szkennelt adatokat az Artec Studio szoftver számára, ahol akár a mesh-to-CAD analízis, a primitívek illesztése és számos fejlett funkció előnyeit élvezhetjük egyetlen programon belül.

Árajánlat vagy személyes konzultáció kérése

Rendkívül gyors, mobilis 3D szkennelés:

Kipróbálná a gyakorlatban? Esetleg még nem tudja, melyik 3D szkennert válassza?

 

Látogasson el stúdiónkba, ahol lehetősége nyílik díjmentes tesztelésre!

Szakértő kollégáink segítségével Ön is kipróbálhatja személyesen a gyakorlatban 3D szkennereinket.  A tesztelési folyamat egyben egy konzultációt is magába foglal, ahol igényei szerinti felhasználásban kaphat tanácsot cégünktől.

  Érdekelne: *

  Név *

  Email cím *

  Telefonszám *

  Cégnév *

  Üzenet  Artec Leo technikai specifikáció

  Pontosság: 0.1 mm

   

  Maximális felbontás: 0.2 mm

   

  Látószög: 838 × 488 mm

   

  Felvételi sebesség:  35 mln points/s

   

  Szkennertípus: Kézi

   

  Textúra rögzítés: Igen

   

  Textúra felbontás: 2.3 mp

   

  Színek: 24 bpp

   

  Fényforrás: VCSEL

   

  Támogatott Operációs Rendszerek: Windows 7, 8 vagy 10 x64

   

  Méretek:  231 x 162 230 mm

   

  Súly: 2.6 kg

   

  Minimum PC elvárások: 

   

  HD mód:

  Intel Core i7 vagy i9

  32GB RAM

  NVIDIA GPU + CUDA 6.0+

  min. 4 GB VRAM

  SD mód:

  Intel Core i5, i7 vagy i9

  32GB RAM

  GPU + 2 GB VRAM