UltiMaker Method szériás 3D nyomtatók

Mérnöki alkalmazásokra specializált

 

A Method sorozatot gyártóeszközök, szerszámok és végfelhasználói alkatrészek magas színvonalú gyártására tervezték. Aktívan fűtött építőkamráik, közvetlen meghajtásuk és merev fémvázuk megkönnyíti a mérnöki minőségű anyagok meghatározott tartományának 3D nyomtatását, nagy megismételhetőség és méretpontosság mellett 1,75 mm-es filament használatával.

ultimaker method xl

UltiMaker Method XL

Nagyméretű projektek 3D nyomtatása ipari minőségű anyagokkal

Szélesítse 3D nyomtatási képességeit a Method XL segítségével! Nagyobb alkatrészek, megnövelt teljesítmény és versenyképes árak. Tapasztalja meg az ipari gyártás pontosságát egy asztali 3D nyomtató rugalmassága mellett!

 

UltiMaker Method XL

UltiMaker Method, Method X és CF változataik

Lépcső az ipari és asztali 3D nyomtatás között

A MakerBot Method nyomtatók azonos munkatérrel, de eltérő képességekkel rendelkeznek. Míg a Method és kompozit (CF) változata csak 60 °C-ra tudja fűteni a munkaterét és egyszerűbb anyagok nyomtatására van optimalizálva, addig a Method X és a Method X CF változatát akár 110 °C-os kamra jellemzi és nehezebben nyomtatható anyagokhoz (ASA, ABS, PC-ABS, stb.) ajánljott.

 

UltiMaker Method

VECT hőszabályozó rendszer

A szabadalmaztatott VECT™ Thermal Regulation egyenletesen melegíti és szabályozza a nyomtatási munkateret, így a z-tengelyen kétszer erősebbek, az egész felületen pedig kétszer pontosabbak az alkatrészek. A Method XL emellett fűtött tálcával támogatja az optimális hőmérséklet kontrollt és a letapadást

Munkatér: max. 100 °C (Method XL)
Tálca: max. 105 °C (Method XL)

Dedikált nyomtatófejek

Megbízható 3D nyomtatás ABS-R vagy ABS szénszálas nyomtatószállal, hogy pontosan szimulálja a fröccsöntött műanyagok anyagminőségét! A dedikált nyomtatófejek biztosítják a lehető legjobb eredményt a kapcsolódó modell és támasz alapanyagok nyomtatásakor.

5″ kapacitív érintőképernyő

A beépített kijelző intuitív módon vezeti a felhasználót a nyomtatás és karbantartás lépésein, emellett folyamatos visszajelzést biztosít a nyomtatási folyamatról.

 

Oktatási célra keres profi 3D nyomtató megoldásokat?

Tovább a MakerBot 3D nyomtatókhoz

Amennyiben még bizonytalan, hogy melyik 3D nyomtatót válassza, díjmentes konzultációt biztosítunk a megfelelő berendezés kiválasztásához!

Vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk megtalálni a megfelelő 3D nyomtatót, alapanyagokat és alkalmazási lehetőségeket!

ultimaker 3d nyomtatók

  Érdekelne: *

  Név *

  Email cím *

  Telefonszám *

  Cégnév *

  Üzenet