SHINING 3D szkennerek

Metrológiai és belépő Einscan 3D szkenner portfólió

A 2004-ben alapított Shining 3D nagypontosságú 3D digitalizáló eszközök, 3D szkennerek kutatására és fejlesztésére, gyártására és alkalmazásaira összpontosít. A vállalat elkötelezett amellett a terve mellett, hogy elérhető, hatékony és high-tech megoldásokat kínálva a 3D digitalizálás globálisan piacvezető szereplőjévé váljon. 3D szkennereik a technológia csúcsát egyben a versenytársakhoz képest elérhetőbb árszintet képviselnek.

shining 3d szkennerek

Aktuális SHINING 3D szkenner ajánlatok

shining 3d szkenner akció vásárlás

SHINING 3D metrológiai 3D szkennerek

A SHINING 3D átfogó, csúcskategóriás, metrológiai 3D szkenner kínálatában minden szakember talál az igényeinek megfelelő, a legnagyobb kihívásokat jelentő alkalmazásoknak is eleget tevő, VDI-VDE 2634 szabvány szerint tanúsított pontosságú eszközt. A digitalizálás a SHINING 3D szoftverében történik, amelyből az integrációnak köszönhetően egyetlen kattintással lehet átlépni a Geomagic Control X minőségellenőrző célszoftverbe a leggyorsabb mérési munkafolyamathoz. Természetesen az exportált adatokkal bármely más minőségellenőrző szoftverben is tovább lehet dolgozni.

Kiemelt metrológiai SHINING 3D szkennerek

ÚJDONSÁG: FreeScan Trio metrológiai lézerszkenner

98 db lézervonal
Marker nélküli lézerszkennelés
Max. 0,02 mm pontosság
Max. 0,01 mm felbontás
Textúrát nem rögzít
Beépített fotogrammetria

További információ

FreeScan Combo kézi 3D szkenner

13 db kék lézerkereszt,
7 db hiperfinom lézervonal,
Kék lézervonal, IR szken
Max. 0,02 mm pontosság
Max. 0,025 mm felbontás
Textúrát nem rögzít
IR módban nem szükségesek markerek

További információ

AutoScan Inspec 3D szkenner

Strukturált fény (kék)
Max. 0,01 mm pontosság
0,05 mm felbontás
Nagyon kicsi tárgyakhoz

További információ

OptimScan-5M Plus 3D szkenner

Strukturált fény (kék)
Max. 0,005 mm pontosság
Max. 0,04 mm felbontás
Nagyon kicsitől közepes méretekig

További információ

SHINING 3D Einscan 3D szkennerek

Az első EinScan 3D szkenner 2015-ös megjelenése óta az EinScan márka világszerte kedvelt választás lett a makerek, oktatási intézmények, KKV-k körében, valamint még a multinacionális gyártók műszaki részlegein is. Sokoldalú, elérhető árú és felhasználóbarát 3D szkennerek egyszerűbb digitalizálási, mérési és reverse engineering feladatok megoldására.

Kiemelt Einscan SHINING 3D szkennerek

EinScan-Pro 2X V2 kézi 3D szkenner

 

Kis súlyával és kompakt méretével az EinScan Pro 2X V2 mindenhova magunkkal vihető, akár mint egy laptop. Plug-and-play kialakításának köszönhetően korlátlan szkennelési élményt biztosít, akár kezdők számára is. Az Industrial Pack kiegészítővel a kézi szkenner automata forgóasztalos asztali tárgyszkennerként is használható.

A legújabb adatszkennelési hardver és optimalizált algoritmusok jelentős változást hoznak a szkennelési sebességben. Az Einscan Pro 2X 2020 3D szkenner akár 1 500 000 pontot is feldolgoz másodpercenként (30 képkocka/másodperc) gyors kézi szkennelési módban, a felvételek pontossága pedig 0,1 mm.

 

További információ

EinScan-SP asztali 3D szkenner

 

Az Einscan-SP egy sokoldalúan és könnyen kezelhető asztali 3D szkenner, amelyet mind gyors, automata forgóasztalos módban, mind egyesével felvételeket készítve is lehet használni. Ennek köszönhetően nagy mérettartományban és változatos tárgyakat lehet ezzel az eszközzel digitalizálni akár 50 mikron pontossággal. Kedvező árú és jó választás kis tárgyak 3D szkenneléséhez, amennyiben a szkennelési feladat sebessége nem kritikus elvárás.

További információ

Ha felkeltették érdeklődését valamelyik SHINING 3D szkenner vagy esetleg még nem tudja, melyik eszközre lenne szüksége, keresse specialistáinkat!

3D szkenner specialistáink állnak rendelkezésére alkalmazási területek feltárásával, éles tesztekkel, 3D szkenner és szoftver bemutatókkal. Keressen minket bizalommal!

  Érdekelne: *

  Név *

  Email cím *

  Telefonszám *

  Cégnév *

  Üzenet