A BCN3D Technologies független kétfejes 3D nyomtatói

Akár dupla termelékenység magas minőségű, kétfejes 3D nyomtatókkal

Barcelonai székhelyű BCN3D a világ egyik vezető 3D nyomtatási megoldások fejlesztő és gyártója 2012-es alapításuk óta. Céljuk, hogy a legjobb minőségű eszközöket kínálják mind a szakemberek, mind az ipari szintű felhasználók számára. A független fejes megoldás rugalmas és nagyon termelékeny felhasználást tesz lehetővé: a duplikációtól a tükör módon át a multimateriális vagy többszínű 3D nyomtatásig. Ennek a technikának köszönhetően piacvezetők a kétfejes 3D nyomtatók piacán.

Ügyfeleink közé tartozik a Nissan, a BMW, a NASA, a Camper, a Louis Vuitton és a Massachusetts Institute of Technology (MIT).

A BCN3D NYOMTATÓK

A BCN3D nyomtatók független, kettős extrudálási rendszerrel vannak felszerelve, amely kiemelkedő az egyszerre több anyagból álló 3D nyomtatásban.

A BCN3D FILAMENTEK

A BASF és a Mitsubishi Chemical által gyártott BCN3D anyagok széles skáláját kínálja a professzionális, műszaki nyomtatásokhoz.

A BCN3D KIEGÉSZÍTŐK

Széles skálájával személyre szabható a 3D nyomtatók teljesítménye és a képességeik.

A BCN3D Stratos

A BCN3D Stratos egy egyszerű szeletelő szoftver, amelyet a gyorsaságra és a hatékonyságra terveztek, miközben továbbra is kiváló minőségű nyomatokat biztosít egy erőteljes 3D nyomtatási folyamathoz. A felhasználóbarát felület ingyenes és kompatibilis az összes BCN3D Sigma és Epsilon nyomtatóval.

BCN3D Sigma D25

BCN3D SIGMA D25

Belépés az asztali 3D nyomtatási megoldások világába

Fedezze fel a BCN3D legismertebb 3D nyomtatójának új generációját, amelyet úgy terveztek, hogy maximális termelékenységet biztosítson, köszönhetően a hatalmas nyomtatási mennyiségnek és a teljes csatlakoztathatóságnak. A független kettős extruder (IDEX) rendszerrel működő Sigma D25 gyorsan működőképes prototípusokat kínál minőséggel és pontossággal.

Ismerje meg!

BCN3D Epsilon W27

Ipari nyomtatás a munkapadján

Az Epsilon W27 egy nagy teljesítményű, professzionális 3D nyomtató, amelyet úgy terveztek, hogy szilárd alkatrészeket szállítson ipari minőségű anyagokból, köszönhetően olyan funkcióknak, mint a passzív fűtött kamra és a teljes burkolat. A független kettős extruder (IDEX) rendszerünkkel meghajtott Epsilon W27 kivételesen erős funkcionális alkatrészeket kínál minőséggel és pontossággal.

Ismerje meg!

BCN3D Epsilon W50

Az Epsilon W50 egy nagy teljesítményű, professzionális 3D nyomtató, amelyet nagyméretű alkatrészek ipari minőségű anyagokból történő nyomtatására terveztek olyan funkcióknak köszönhetően, mint a passzív fűtött kamra és a teljes burkolat. Az független kettős extruder (IDEX) rendszerrel működő Epsilon W50 kivételesen erős funkcionális alkatrészeket kínál magas minőséggel és nagy pontossággal.

Ismerje meg!

BCN3D Epsilon W27 sc

Az Epsilon W27 SC egy nagy teljesítményű professzionális 3D nyomtatási megoldás, amelyet úgy terveztek, hogy ipari minőségű anyagokból nyomtasson, köszönhetően olyan funkcióknak, mint a passzív fűtött kamra, a teljes burkolat és a páratartalom-szabályozott környezet.
A független kettős extruder (IDEX) rendszerünk által meghajtott Epsilon W27 kivételesen erős funkcionális alkatrészeket biztosít minőséggel és precizitással, míg az Smart Cabinet növeli a nyomtatók teljesítményét, optimális állapotban tartja az anyagokat, és jelentősen javítja az egyes nyomatok minőségét.

Ismerje meg!

BCN3D Epsilon W50 sc

Az Epsilon W50 SC egy nagy teljesítményű professzionális 3D nyomtatási megoldás, amelyet nagyméretű alkatrészek ipari minőségű anyagokból történő nyomtatásra terveztek, köszönhetően olyan funkcióknak, mint a passzív fűtött kamra, a teljes burkolat és a páratartalom-szabályozott környezet.

A független kettős extruder (IDEX) rendszerrel ellátott Epsilon W50 kivételesen erős funkcionális alkatrészeket képes nyomtatni, magas  minőséggel és nagy precizitással, míg az Smart Cabinet növeli a nyomtatók teljesítményét, optimális állapotban tartja az anyagokat, és jelentősen javítja az egyes nyomatok minőségét.

Ismerje meg!

Ipari alapanyag választékára optimalizálva

PLA

PLA

A PLA  a legelterjedtebb 3D nyomtatási anyag a piacon. Számos oka van annak, hogy ilyen széles körben használják: nem bocsát ki mérgező anyagokat, nem okoz vetemedést, alacsony olvadáspontja van, és ami a legfontosabb, az egyik legkönnyebben nyomtatható szál.
Tough PLA

Tough PLA

A Tough PLA -t az ABS nagy ütőképességére és szilárdságára, valamint a PLA merevségére tervezték.

Az anyag kiváló eredményeket mutat a rétegtapadásban, és tökéletesen illeszkedik szerszámozáshoz vagy gyártási segédanyagokhoz, ahol nagy ütés szükséges. A Tough PLA egy könnyen nyomtatható anyag, nagyon jó felületi minőséggel.

TPU

TPU

A TPU egy 3D nyomtatási alkatrészekhez használt elasztomer, amely rugalmas tulajdonságokkal rendelkezik, és ellenáll az olajnak, zsírnak és kopásnak. Népszerű anyag, amely megtalálható mobiltelefon-tokokban, drótköpenyekben, tömlőkben, autós tömítésekben, lábbelikben és sok más, rugalmasságot igénylő tárgyban.
PETG

PETG

A PET-G egy elterjedt 3D nyomtatási anyag, amely hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, mint az ABS, de nincs nagy összehúzódási aránya, megkönnyítve a nyomtatást és a nyomtatási felületre való ragasztást. A PET-et széles körben használják élelmiszer-ipari csomagolásban, ruházatban, hajóvitorlában és sok más termékben, mivel ez a világon a leggyakoribb polimer. Újrahasznosítható és élelmiszer-biztonságos.
BVOH

BVOH

A BVOH egy vízben oldódó hőre lágyuló műanyag, amelyet az FFF gyártási folyamatára optimalizáltak. A BVOH-unk kiterjeszti a kompatibilitást a legtöbb BCN3D filamenttel, és könnyen kinyomtatható a hordozó létrehozásához, majd feloldható normál vízzel.
A BVOH támasztékok a PVA-val összehasonlítva jobb felületi minőséget tesznek lehetővé, jobb mechanikai tulajdonságok érdekében orientálják az alkatrészt, sőt többkomponensű modellek és mechanizmusok nyomtatását is lehetővé teszik gyors oldódással és könnyű leválasztással.
PVA

PVA

A PVA egy olyan anyag, amelyet széles körben használnak a 3D nyomtatásban, mint vízben oldódó támasztóanyagot. Emiatt az anyag teljesen eltér a többitől, ezt figyelembe kell venni az izzószálas nyomtatáskor.
ABS

ABS

Az ABS ütés- és hőállósága miatt széles körben használt anyag a 3D nyomtatásban. Nagyon sokféle dolog készül ebből az anyagból, például a billentyűzet, amellyel ezt a cikket írjuk, ABS-ből készülnek a Lego-darabok, sportfelszerelések, autóalkatrészek és főzőeszközök.
PP

PP

A PP egy hőre lágyuló polimer, amely nagy vegyszerállósággal és stabilitással rendelkezik, így kiváló anyag olyan alkatrészek gyártásához, amelyek élelmiszerrel, vegyi anyagokkal vagy a szabadban érintkezhetnek. Fő felhasználási területei közé tartozik a mikrohullámú sütőben használható ételtartók, kerti bútorok és sebészeti hálók különféle műtétekhez.
PA

PA

A PA, amelyet leginkább kereskedelmi nevén, a Nylonról ismernek, egy rugalmas polimer, amely elképesztő tartóssággal és szakítószilárdsággal rendelkezik. Tulajdonságai miatt ez az anyag számos területen használható, beleértve a textilgyártást, az autóipart, a konyhai eszközöket, a szerszámokat és a sportruházatot. 
PAHT CF15

PAHT CF15

A PAHT CF15 (szénszállal erősített magas hőmérsékletű poliamid) egy kompozit szál, amely erősebb és merevebb, mint a hagyományos PA, ellenáll a magas üzemi hőmérsékletnek, valamint nagyon ellenáll a hajlítási és nyíróerőnek. Ez alkalmassá teszi az izzószálat nagy igénybevételnek kitett végfelhasználású alkatrészek nyomtatására. 
PP GF30

PP GF30

A PP GF30 (üvegszál-erősítésű polipropilén) egy olyan kompozit anyag, amely nagyobb szilárdságot és merevséget kínál, mint a PP. Magas vegyi és mechanikai ellenálló képessége ideálissá teszi ezt az izzószálat olyan kültéri részek nyomtatásához, amelyeknek nagy igénybevételnek kell ellenállniuk.
PET CF15

PET CF15

A PET CF15 (polietilén-tereftalát szénszál-erősítésű) a legkönnyebben nyomtatható szénszálas anyag, és közvetlenül üvegre nyomtatható. Egyesíti a nagy méretstabilitást és a nagyon alacsony nedvességfelvételt a párás üzemi környezetben történő alkalmazásokhoz. Hőálló tulajdonsága, szilárdsága és merevsége miatt ez az izzószál kiválóan alkalmas ipari alkalmazások széles körében.
Metal Pack

Metal Pack

Az Ultrafuse 316L egy 80% rozsdamentes acélporból és 20% polimertartalomból álló szál, amelyet úgy terveztek, hogy FDM technológiával könnyen nyomtatható legyen. Ennek az anyagnak a maximális ellenállása és keménysége a kötés eltávolítása és szinterezése után érhető el, ami lehetővé teszi a funkcionális alkatrészek sorozatgyártását nagyon alacsony költségek mellett.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk megtalálni a megfelelő 3D nyomtatót, alapanyagokat és alkalmazási lehetőségeket!

  Érdekelne: *

  Név *

  Email cím *

  Telefonszám *

  Cégnév *

  Üzenet