Megérkeztek az INTAMSYS költséghatékony, high-temp 3D nyomtatói!

A 3D nyomtatás végtelen lehetősége

INTAMSYS FUNMAT HT

Egyfejes 3D nyomtató, zárt, fűtött munkatérrel, valamint max. 450°C-os extruderrel a strapabíró, funkcionális alapanyagok 3D nyomtatása érdekében, amelyek stabil nyomtatási körülményeket igényelnek. A berendezéssel nagy méretű, ipari minőségű modelleket gyárthatunk a 260 x 260 x 260 mm-es munkatérben.

INTAMSYS FUNMAT PRO 410

Praktikus, kétfejű 3D nyomtató 305x305x406 mm-es munkatérrel a nagy hőállóságú, funkcionális alkatrészek 3D nyomtatása érdekében. Kompatibilis olyan alapanyagokkal, mint a PA, PA-CF, PC, ASA és ABS, valamint a PEEK, ULTEM és PPSU is kiválasztható a strapabíró modellek érdekében. A megbízható használathoz olyan funkciók járulnak hozzá, mint az automatikus szintezés, illetve a túlmelegedés elleni védelem.

INTAMSYS FUNMAT PRO 610 HT

A Funmat Pro 610 HT 610 x 508 x 508 mm-es munkaterületű, kétfejes 3D nyomtató. Hatalmas lehetőségek rejlenek a nagy hőállóságú, funkcionális alkatrészek ipari 3D nyomtatása területén. Ideális nagy, nagy teljesítményű funkcionális anyagok nyomtatásához olyan anyagok felhasználásával, mint a PEEK, ULTEM™(PEI), PPSU stb.

Funkcionális alapanyagok széles választéka

ABS

CF

NYLON

PPSU

PEEK

ULTEM 1010

ULTEM 8085

TPU

PA

Felkeltették érdeklődését az Intamsys berendezései? Esetleg még nem tudja, melyik 3D nyomtatót válassza?

Vegye fel a kapcsolatot specialistáinkkal, akik szakmai konzultációval, alkalmazási területek feltárásával és tesztekkel segíthetnek a döntésben!

  Érdekelne: *

  Név *

  Email cím *

  Telefonszám *

  Cégnév *

  Üzenet