VARBadge_Horizontal_BW

MARKFORGED ONYX PRO kompozit nyomtató

Üdvözöli Önt a világ legjobb, elérhető árú, kifejezetten karbon alkatrészek 3D nyomtatására fejlesztett, asztali 3D nyomtatója. Az Onyx Pro FFF+CFF kompozit 3D nyomtatóval folyamatos üvegszálerősítést építhet darabolt karbonszálas kompozit alkatrészei szerkezetébe a lenyűgöző ellenállóságért.

Ajánlatkérés

Nyomtatás az Onyx filamenttel

A Markforged gépe a világ egyetlen olyan 3D nyomtatója, amely minden részletében – hardver, szoftver és alapanyagok – arra a feladatra lett tervezve, hogy egyedi, vágott szénszálas alkatrészeket gyártson. Az Onyx egy forradalmi alapanyag kiemelkedő ellenállósággal, hőállósággal és kifogástalan felületi minőséggel. Tökéletes eredmény minden alkalommal.

mintanyomat-1000-537

ONYX PRO

 

Az Onyx Pro kétfejes 3D nyomtató a második extrúdert kizárólag a folyamatos üveggyapot szálerősítés hozzáadására használja. Így hoz létre olyan kiemelkedően ellenálló, ipari erősségű alkatrészeket és végtermékeket, amelyek híressé tették a Markforged márkát.

Érdeklődés

Eiger szoftver

A 3D nyomtatás minősége legalább annyira függ a nyomtató egyedi, technológiai megoldásaitól, mint az előkészítő szoftver fejlettségétől. A felhő alapú Markforged Eiger szoftver egyszerre sokoldalú, rugalmas és könnyen kezelhető. A szoftvert a termékcsomag tartalmazza.

Technikai specifikációk

Építési térfogat: 320 mm x 132 mm x 154 mm

 

Z irányú rétegfelbontás: 100 mikron

 

Nyomtatott műanyagok:

  • Onyx

 

Szálerősítés:

  • üvegszál (Onyx Pro)