VARBadge_Horizontal_BW

AZ ONYX KOMPOZIT 3D NYOMTATÓCSALÁD

Üdvözöli Önt a világ legjobb, elérhető árú, kifejezetten karbon alkatrészek 3D nyomtatására fejlesztett, asztali 3D nyomtatója. Az Onyx One nyomtatóval széles felhasználási körben készíthet funkcionális alkatrészeket a világszerte elismert, vágott szénszálas Onyx filamenttel. Az Onyx Proval pedig már folyamatos üveggyapot szálerősítést is adhat kompozit alkatrészeinek a még lenyűgözőbb ellenállóságért.

Rendelés

Nyomtatás az Onyx filamenttel

A Markforged gépe a világ egyetlen olyan 3D nyomtatója, amely minden részletében – hardver, szoftver és alapanyagok – arra a feladatra lett tervezve, hogy egyedi, vágott szénszálas alkatrészeket gyártson. Az Onyx egy forradalmi alapanyag kiemelkedő ellenállósággal, hőállósággal és kifogástalan felületi minőséggel. Tökéletes eredmény minden alkalommal.

mintanyomat-1000-537

ONYX ONE

 

Az Onyx One egyfejes 3D nyomtató a Markforged, vágott szénszállal dúsított Onyx filamentjével dolgozik.

Rendelés

ONYX PRO

 

Az Onyx Pro kétfejes 3D nyomtató a második extrúdert kizárólag a folyamatos üveggyapot szálerősítés hozzáadására használja. Így hoz létre olyan kiemelkedően ellenálló, ipari erősségű alkatrészeket és végtermékeket, amelyek híressé tették a Markforged márkát.

Rendelés

Kezdjen egy elsőrangú 3D nyomtatóval és fejlessze további funkciókkal igény szerint!

Nincs még egy olyan 3D nyomtató márka, amely ilyen nyíltan hozzáférhetővé és átjárhatóvá teszi a fejlesztéseit. Legyen az egy hardveres előrelépés vagy egy szoftverfrissítés, biztos lehet benne, hogy egyre többet tud majd kihozni a Markforged nyomtatóiból. A Markforged gépei, az Onyx One-tól kezdve frissíthetők a fejlettebb gépek képességeivel egészen a Mark Two modellig.

 

Amikor a vágott szénszálas alapanyagnál is strapabíróbb alkatrészek gyártására kerül sor, az Onyx One átalakítható Onyx Pro-ra egy gyors, helyszíni módosítással. Ez az egyetlen upgrade akár 5x erősebb modelleket eredményez. Amikor pedig az üveggyapot szálerősítés is kevés, az Onyx Pro upgrade-elhető egy Mark Two-ra, amellyel már folyamatos szénszál vagy akár kevlár erősítés is adható a nyomtatott tárgyaknak.

 

Onyx One ⇒ Onyx Pro ⇒ Mark Two

Eiger szoftver

A 3D nyomtatás minősége legalább annyira függ a nyomtató egyedi, technológiai megoldásaitól, mint az előkészítő szoftver fejlettségétől. A felhő alapú Markforged Eiger szoftver egyszerre sokoldalú, rugalmas és könnyen kezelhető. A szoftvert a termékcsomag tartalmazza.

Turbo Print (fejlesztés alatt)

A Turbo Print a Markforged következő szoftveres fejlesztése a felhasználóknak, amellyel minőségi kompromisszum nélkül fog tovább csökkeni az alkatrészek nyomtatási ideje.

Átlagosan 2x sebesség @ 100 mikron rétegmagasság

Technikai specifikációk

Építési térfogat: 320 mm x 132 mm x 154 mm

 

Z irányú rétegfelbontás: 100 mikron

 

Nyomtatott műanyagok:

  • Onyx

 

Szálerősítés:

  • üveggyapot (Onyx Pro)

A termékcsomag tartalma:

  • Onyx One 3D nyomtató Eiger szoftver hozzáféréssel
    800 cm3 Onyx filament
  • Onyx Pro 3D nyomtató Eiger szoftver hozzáféréssel
    800 cm3 Onyx filament
    50 cm3 üveggyapot
Rendelés