Artec Studio 3D szkennelő szoftver

Az Artec 3D saját fejlesztésű programja, az Artec 3D szkennereket támogató Artec Studio a piac legátfogóbb 3D szkennelő és adatfeldolgozó szoftvere. Az Artec Studio Autopilot funkciója hatalmas segítség a szkennelt modellel való utómunkában. Intuitív módon végig vezeti a felhasználót a lépéseken, sőt akár manuális beavatkozás nélkül automatikusan végigmegy a modellépítés lépésein kiválasztva a leghatékonyabb algoritmusokat az adatok feldolgozására.

Az Artec Studio fejlesztései és egyre bővülő funkciói a reverse enginering és a minőségügyi felhasználást is támogatják. Emellett nagy hangsúlyt fektetnek az átjárhatóságra is: egyetlen kattintással exportálhatunk CAD, reverse engineering és minőségellenőrző célszoftverekbe, melyekkel együtt, csomagban is megvásárolhatók a szkennerek.

Fussa át a funkciólistát az artec3d.com oldalon!
artec-studio-18-3d-szkennelő-szoftver

Folyamatos fejlesztés évről évre

2020 | AS15

 

AI-alapú HD mód a 2-szer nagyobb felbontásért Leo és Eva szkennerekhez, első szkennelés CAD-hez funkciók, egykattintásos mérések és 15-ször gyorsabb, mint az AS14.

2021 | AS16

 

Kibővített CAD-eszközök ellenőrzéshez és visszafejtéshez, 2x gyorsabb HD mód, 10x gyorsabb projektbetöltés és fotorealisztikus textúra a CGI modellekhez.

2022 | AS17

 

Speciális CAD-műveletek bővítése: boolean műveletek, automatikus felületképzés, nullapont-igazítás és továbbfejlesztett target támogatás metrológiához, gyorsabb és rendkívül intuitív fotótextúra, valamint egy kattintással exportálható az Artec Cloudba.

2023 | AS18

 

A több szkenneres projektekhez bevezetett Smart Fusion, 2x gyorsabb globális regisztráció, 4x gyorsabb HD mód, továbbfejlesztett reverse engineering és minőségellenőrző csomag, új felhasználói felület.

2024 | AS19

 

Hamarosan! Az Artec 3D óriási hangsúlyt fektet a szoftver folyamatos fejlesztésére.

Az AI alapokon fejlesztett szoftver magas szinten végzi az automata illesztést, amely textúra és geometriaadatok együttes analizálásával manuális referenciapont kijelölés nélkül, tökéletesen illeszti össze a tárgy több oldaláról készült szken fájlokat. Emellett a szoftver széleskörű haladó beállításokat is elérhetővé tesz a profi felhasználóknak.

Az Artec Studio kezelése könnyű, pár óra alatt meg tudjuk tanítani a sikeres digitalizáláshoz és az adatok további felhasználásához szükséges alapokat.

Az Artec Studio 18 újdonságai

A Freedee Kft. az Artec termékek hivatalos forgalmazója, minden általa forgalmazott Artec 3D szkennerrel kompatibilis az Artec Studio legújabb verziójú szoftvere. Lehetőség van egy vagy öt éves illetve örök liszensz vásárlására; valamint oktatási intézmények esetén díjmentesen tudjuk biztosítani a szoftvert a megvásárolt 3D szkenner mellé.

Bővebb tájékoztatás igénye esetén írjon nekünk.