Artec Studio 3D szkennelő szoftver

Az Artec 3D saját fejlesztésű programja, az Artec Studio a piac legátfogóbb 3D szkennelő és adatfeldolgozó szoftvere. Az Artec Studio Autopilot funkciója hatalmas segítség a szkennelt modellel való munkában. Intuitív módon végigvezet a modellépítés lépésein automatikusan kiválasztva a leghatékonyabb algoritmusokat az adatok feldolgozására.

Az Artec fejlesztései a reverse enginering és a minőségügyi felhasználást is támogatják. A legújabb szoftverben nagy hangsúlyt fektettek az átjárhatóságra: egyetlen kattintással exportálhatunk CAD szoftverekbe, melyekkel együtt, csomagban is megvásárolhatók a szkennerek.

Töltse le brossuránkat!
Részletes termékjellemzők

A szoftver magas szinten végzi az automata illesztést, amely textúra és geometriaadatok együttes analizálásával manuális referenciapont kijelölés nélkül, tökéletesen illeszti össze a tárgy több oldaláról készült szken fájlokat.

A szoftver emellett széleskörű haladó beállításokat tesz elérhetővé a profi felhasználóknak.

A Freedee Kft. az Artec termékek hivatalos forgalmazója, minden általa forgalmazott Artec 3D szkennerrel kompatibilis az Artec Studio legújabb verziójú szoftvere. Lehetőség van egy vagy öt éves illetve örök liszensz vásárlására; valamint oktatási intézmények esetén díjmentesen tudjuk biztosítani a szoftvert a megvásárolt 3D szkenner mellé.

Bővebb tájékoztatás igénye esetén írjon nekünk.