logon_513

QUICKSURFACE reverse engineering szoftver

Híd a 3D szkennelés és a gyártás között – megfizethető és könnyen tanulható visszamodellező szoftver

A QUICKSURFACE egy egyszerű, erős, mégis megfizethető 3D reverse engineering szoftver.

 

A 3D szkennerek elérhetőbbek, mint bármikor korábban, főleg ahogy a felső kategóriás megoldások lejjebb lépnek a táplálék- (és ár-) láncon és egyre hozzáférhetőbbé válnak. Ezzel párhuzamosan egyre többünknek gyakoribb feladattá vált a háló (mesh) alapú adatokkal való munka. Már számos felső kategóriás ’pontfelhőből CAD’ reverse engineering szoftver létezik, de ár tekintetben ezek sokunk számára elérhetetlenek és az is megesik, hogy a választott 3D szkennerhez kötöttek.

 

Ez a helyzet alapozta meg a KVS QUICKSURFACE szoftver létjogosultságát. A QUICKSURFACE egy magas színvonalú, sokoldalú és szkenner-független reverse engineering szoftver. Röviden összefoglalva a QUICKSURFACE egy elérhető árú visszamodellező szoftver, amely lehetővé teszi analitikus adatok hatékony létrehozását mesh-alapú adatokból. Ezáltal segít megkapni azokat az eredményeket, amelyekre a gyártási folyamatoknak szüksége van: egy letisztult és korrekt geometriát.

quicksurface reverse engineering szoftver csomag

Nézze meg a QUICKSURFACE termékbemutatóját!

Milyen szoftver a QUICKSURFACE?

 • A QUICKSURFACE egy átfogó reverse engineering megoldás a 3D szkennelt poligonháló pontos, parametrikus CAD/CAM adattá konvertálására.
 • A QUICKSURFACE intuitív eszközöket nyújt Hibrid Paraméteres Modellezésre mind organikus és szögletes formákhoz.
 • A Quick Surface egy egyedülálló 3D reverse engineering célú szoftver, amely lehetővé teszi új és jobb tervek létrehozását kézzel fogható alkatrészek és termékek alapján.

Hogyan működik a QUICKSURFACE?

 • A beszkennelt tárgyakat STL, OBJ vagy PLY mesh vagy PTX pontfelhőként lehet importálni QUICKSURFACE-be. A mesh mérete, amelyet importálhatunk, nincs korlátozva.
 • A QUICKSURFACE egyszerűen kezelhető és erőteljes funkciói lehetővé teszik 2D-s vázlatok, extrudált 3D vázlatok, forgatott felületek, szabad formájú görbék, felületek és szögletes alakok megalkotását.
 • A QUICKSURFACE standard CAD műveletekre is képes, mint a vágás, forgatás, boolean, loft, sweep, extend műveletek, tükrözés vagy mintázás. Az élek befejezhetők lekerekítéssel vagy letörésekkel.
 • Tartsa kézben az eredményt az eltérések pontos szabályozásával! A QUICKSURFACE összetett, hibrid 3D modelleket tud létre hozni.
 • Modellezze újra a tárgyakat a lehető legnagyobb pontossággal a tervezési szándéknak megfelelően!
 • Amint készen van, exportálja az adatot az ipari szabványoknak megfelelő STEP vagy IGES fájl formátumban, vagy használja a kapott eredményeket 3D nyomtatáshoz és CNC megmunkáláshoz! A QUICKSURFACE-ből a SOLIDWORKS számára teljesen parametrikus modellfát exportálhatunk.

Már megjelent az új QUICKSURFACE 2022!

A munkafolyamat

3D szkennelt adat

3D szkennelt adatok importálása

A QUICKSURFACE bármely 3D szkennerrel kompatibilis, amel yképes .stl, .obj vagy .ptx fájlok átadására.

visszamodellezés a szoftverben

Reverse engineering

A szkennelt adatokra támaszkodva számos funkció segíti a gyors és hatékony visszamodellezést parametrikus, felület vagy hibrid modellekké.

CAD export

Használható CAD modell

Parametrikus tervek modell fával, IGES vagy STEP export. A QUICKSURFACE a legtöbb CAD modellező szoftverrel kompatibilis.

Tekintse meg a részletes munkafolyamatot és funkciókat partnerünk, a QUICKSURFACE hivatalos weboldalán!

Kompatibilis a CAD szoftvercsomagokkal

Miért van szüksége a QUICKSURFACE reverse engineering szoftverre?

A QUICKSURFACE egy komplett reverse engineering megoldás, amely jól kiegészít bármilyen 3D szkennert. Mérnökök számára tervezték, akik 3D modellezéssel szeretnének foglalkozni, de nincs idejük drága és összetett tradicionális CAD rendszerekben teljesen manuálisan feldolgozni a 3D szkennelt adatokat.

 

QUICKSURFACE – híd a 3D szkennelés és a gyártás között.

A QUICKSURFACE lehetőségei:

 • Gyártáshelyes tervek létrehozása
 • Törött alkatrészek és öntőminták CAD adatainak szerkesztése és javítása
 • A tervezési képességek szélesítése
 • Meglévő alkatrészek, termékek, műalkotások, szerszámok, divatcikkek, stb. reverse engineeringje
 • Egyedi termékek tervezése
 • 3D nyomtatáshoz vagy más gyártóeljárásokhoz újra modellezett adatok exportálása
 • Létező alkatrészek geometriájának CAD modellé alakítása új, átalakított tervek létrehozása
 • Illeszkedő alkatrészek tervezése
 • Modellek egyszerűsítése szimulációkhoz
 • Modellek előkészítése gyártáshoz
 • A gyártási idő felgyorsítására
 • A tervezés költségeinek csökkentése

Szeretné tesztelni a QUICKSURFACE-t? Kérje bemutatónkat!

Kapcsolatfelvétel

Miért válassza a QUICKSURFACE-t a reverse engineering és tervezési feladatok megoldására?

Quick surface szoftver

Sokoldalú funkcionalitás

A QUICKSURFACE alkalmas a geometria újra alkotására best fit algoritmusokkal, 3D vázlatok rajzolására referencia hálóra és felületek építésére. A QUICKSURFACE összetett hibrid 3D modelleket tud alkotni mind organikus, mind geometrikus formák alapján is. A parametrikus megközelítés és a valós idejű szórás elemzés olyan rugalmasságot és kontrollt ad, amelyek általában csak felsőbb kategóriás reverse engineering szoftverekben érhetőek el.

Egyszerűen kezelhető

A 3D szkennelt adatok visszamodellezéséhez könnyen használható eszközöket, valamint intuitív és gyors felhasználói felületet biztosít a QUICKSURFACE, ezáltal felgyorsítja a gyártási folyamatokat és költséget is spórol. A folyamat minden lépésében segíti a felhasználót az eltérés/szórás szabályozásával a legpontosabb eredmény elérésében. Amikor a visszamodellezett adatok pontossága kulcsfontosságú, a QUICKSURFACE nem okoz csalódást.

Megfizethető

A QUICKSURFACE az elérhető reverse engineering megoldások között a legköltséghatékonyabb, ezzel biztosítja hogy a felhasználó a legjobb eredményt kapja megfizethető áron. Noha jelentősen alacsonyabb áron elérhető, mint egy felső kategóriás reverse engineering szoftver, a QUICKSURFACE nem jelent kompromisszumot minőségben, sebességben és időben.

Bizonyított

Csatlakozzon elégedett vásárlóinkhoz az autóipar, légiközlekedés, egészségügy, ékszerészet, divat, világítás, additív gyártás és még sok más iparágból. Fedezze fel hatékony és intuitív a QUICKSURFACE használatának előnyeit!

Melyik QUICKSURFACE szoftver verziót érdemes választani?

QUICKSURFACE Free Form

nettó €1995

A szabad formájú organikus modellező szoftver kompatibilis bármilyen 3D szkennerrel, ami STL, OBJ hálót vagy PTX pontfelhőt exportál.

Automatikus vagy manuális felület készítés összetett formákból.

Az eredményeket standard IGES, STEP fájl formátumokban, négyszöges hálóként (quad mesh) vagy OBJ-ként exportálja.

QUICKSURFACE Full

nettó €3995

A teljeskörű reverse engineering megoldás, kompatibilis bármely 3D szkennerrel, amely STL, OBJ hálót vagy PTX pontfelhőt exportál.

Hibrid parametrikus modellezés organikus és szögletes formákhoz.

Exportáljon adatokat szabványos IGES vagy STEP fájlformátumokban, vagy építsen teljesen parametrikus modellfát közvetlenül a SOLIDWORKS számára.

 • Windows 10 környezet
 • a szoftver elektronikusan kerül kézbesítésre
 • az árak 1 db kereskedelmi szoftver liszensz nettó árai 1 év frissítéssel
 • örökös liszenszek 1 év frissítéssel
 • upgrade lehetséges a verziók között

QUICKSURFACE szoftver verziók összehasonlítása

Döntsön saját tapasztalatai alapján, próbálja ki a QUICKSURFACE visszamodellező szoftvert!

 

Ha szeretné összehasonlítani egy másik megoldással, akkor a legjobb mód erre egy ’gyorsaság-teszt’, amely során ugyanazon alkatrész reverse engineering folyamatának idejét vetheti össze QUICKSURFACE-ben és egy másik szoftvercsomagban. A QUICKSURFACE egyszerűsége valóban sokkal gyorsabbá teszi a visszamodellezési és tervezési folyamatokat.

Miért válassza a QUICKSURFACE-t?

 

Nem hasonlítjuk a megoldást más reverse engineering szoftvercsomagokhoz, egyszerűen kiemeljük azon tulajdonságokat, amelyek megkülönböztetik a QUICKSURFACE-t:

 • A referencia háló automatikus részekre osztása helyett a felhasználó interaktívan választhat;
 • Megkötéseket tartalmazó legjobb illesztés (például egy henger irányának definiálása úgy, hogy egy tengellyel párhuzamos legyen, miközben legjobban illeszkedik a kijelölt pontokhoz);
 • A létrehozott primitívek közötti kapcsolat – párhuzamosság, merőlegesség, egybeesés, párhuzamos eltolás;
 • Gyors igazítás a kivont primitívek prioritása alapján;
 • Valós idejű eltérés színtértkép 2D-s vázlat módban;
 • Saját snap-to-mesh technológia szabadforma modellezéshez;
 • Az automatikusan létrehozott felületek módosításának képessége, ha a tervezési szándék megköveteli;
 • A QUICKSURFACE Free Formban a felhasználó manuálisan is állíthatja a felületek kontrollpontjainak felbontását és helyzetét, hogy elkerülje a felületnek a referenciahálóhoz való hibás illesztését, amely zajt tartalmazhat;
 • Valós idejű eltérés szabadformázásban, elősegítve egyszerűbb és kevesebb vezérlőponttal rendelkező felületek létrehozását ;
 • Parametrikus hibrid modellezés – a szabad formákból és az alapvető primitívekből kiindulva a felhasználó összetett CAD modellt építhet fel, és később a tervezési szándék alapján megváltoztathatja a felületeket;
 • A QSConnect modul útmutatást ad a felhasználónak egy hibamentes modell létrehozásához a SOLIDWORKS-ben;
 • A QUICKSURFACE nem rendelkezik hardverintegrációval 3D szkennerekhez, sem mesh-feldolgozó eszközökkel, amelyeket a modern 3D szkennerek biztosítanak. Ennek eredményeként a felhasználónak nem kell külön fizetnie a 3D szkennerek szoftverébe már beépített eszközökért;