FREEDEE | Eiger szoftver - FREEDEE
Minőségi asztali 3D nyomtatók, eszközök és szolgáltatások. A 3D nyomtatást érintő kérdéseivel, árajánlat kérésével keressen minket bizalommal!
freedee, 3D nyomtatás, 3D print, 3Dprinting, tárgynyomtatás, szkennelés, MiniMe, MakerBot, Cube, Sense szkenner, 3D nyomtató, 3D nyomtató ár, 3D szkennelés
5485027
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-5485027,page-child,parent-pageid-5484740,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
markforged-logo
szoftver ikon

Eiger 3D nyomtatás előkészítő szoftver

A kompozit anyagokkal való 3D nyomtatás sikeressége legalább annyira múlik a nyomtató egyedi, technológiai megoldásain, mint az előkészítő szoftver fejlettségén. A böngésző alapú Markforged Eiger szoftverrel a 3D modellek előkészítése nagyszilárdságú 3D nyomtatásra sokoldalú, rugalmas és könnyen menedzselhető folyamat. A szoftvert a termékcsomag tartalmazza.

Gyártásra optimalizált 3D nyomtatókezelés

 

A gyártói Eiger szoftver segítségével optimalizált szálerősítés adható a Markforged 3D nyomtatókon készülő munkákhoz. A 3D nyomtatásban megszokott előkészítési lépéseken, funkciókon és hatékony algoritmusokon túl az Eiger intelligens, fejlett megoldást nyújt a szálerősítés beépítésére. Maga a szoftver kifejezetten könnyen kezelhető, azonban szükség esetén belenyúlást enged a részletes beállításokba is. A program felhőalapú, böngészőből elérhető és azt szem előtt tartva fejlesztették, hogy bármely méretű, egy vagy akár 100 db Markforged nyomtatóval felszerelt szervezet számára is átláthatóságot és felhasználóbarát kezelhetőséget biztosítson.

Lényeges, hogy ahol azt a szervezeti előírások megkövetelik, lehetőség van a szoftver helyszíni telepítésére és tárolására.

Valós idejű megfigyelés

 

Az Eiger platform segítségével a Markforged gépeink és nyomtatásaink minden adata egy felületen nyomon követhető és kezelhető. A kapacitás ezáltal jobban tervezhető és egyszerűen nyomonkövethető a 3D nyomtatók számától függetlenül.

A szoftver ingyenesen tesztelhető a gyártói oldalon való regisztrációt követően.