Slide background

Kérjen további információt!

TERVEZÉSTŐL A MEGVALÓSÍTÁSIG

Tervezés, tanácsadás, 3D modellezés

Van egy elképzelésed, de nem értesz a 3D tervezéshez? Keress minket az arajanlat@freedee.hu e-mail címen és mutasd be részletesen az ötleted vagy egyeztess időpontot és gyere be egy személyes konzultációra! Szerencsére könnyen elérhető helyen, Budapest szívében, az Astoriánál találhatsz meg minket.
Miért jó, ha egy 3D nyomtató műhelyben tervezteted meg a kívánt tárgyat? Mert gyorsak, rugalmasak vagyunk és szakszerűen, a 3D nyomtathatóságot figyelembe véve készítjük el neked a 3D modellt.

Termékfejlesztés, Formatervezés

Termékfejlesztés, Formatervezés

Magas minőségű designkoncepciók létrehozása. Sorozatgyártásra alkalmas termékek tervezése a megrendelő elképzeléseit és igényeit ugyanúgy mint a gyárthatóságot és a kölcsékhatékonyságot figyelembevéve. Összetettebb rendszerek, szisztémák, új koncepciók, designkommunikáció kialakítása. Kis szériás sorozatok gyártáskész modellének tervezése és fejlesztése.

Alkatrészek pótlása és új alkatrészek tervezése

Alkatrészek pótlása és új alkatrészek tervezése

Elveszett, eltörött, már nem beszerezhető, sosem létezett vagy egyszerűen csak rossz úgy, ahogy eredetileg kitalálták? Amennyiben megvannak a kellő méretek vagy az eredeti alkatrész, akár 3D szkenneléssel, akár 3D modellezéssel replikálható vagy újragondolható egy alkatrész, legyen az egy makett hiányzó darabja vagy egy saját fejlesztésű eszközöd burkolata.

Prototípus gyártás

Prototípus gyártás

Jelenleg a leggyorsabb módja, hogy egy ötletet a kezedbe fogva is tesztelhess, ha megtervezed és kinyomtatod. Ezzel a módszerrel az új termékek piacra lépési ideje a töredékére csökkenthető. Segítünk megvalósítani az elképzelésed, tanácsadással támogatunk és együtt alakítjuk ki veled a lehető legjobb terméket.

Művészeti projektek

Művészeti projektek

Sok folyamat, főleg szobrász munkafolyamatok lerövidíthetők a 3D modellezés segítségével. A tervek szkenneléssel kombinálhatók, új modellek készülhetnek létező tárgyak remixéből, akár 1:1-ben nyomtathatók és a 3D nyomtatások alapján öntőforma is készülhet.