Slide background

Kérjen további információt!

TERVEZÉSTŐL A MEGVALÓSÍTÁSIG

Tervezés,  3D modellezés

Van egy elképzelése, de nem ért a 3D tervezéshez? Mutassa be részletesen ötletét vagy egyeztessen időpontot és jöjjön be egy személyes konzultációra!

 

Miért jó, ha egy 3D nyomtató műhelyben tervezteti meg a kívánt tárgyat? Gyorsan és szakszerűen, a 3D nyomtathatóságot figyelembe véve készítjük el Önnek a 3D modellt.

Termékfejlesztés

Szaktudással rendelkező tervezőmérnökeink várják az Ön ötletét, amely alapján elindulhat a termékfejlesztés folyamata. Legyen szó magas minőségű designkoncepcióról, kis sorozat gyártásra szánt alkatrészről, csapatunk várja megkeresését.

 

A terméktervezés során a megrendelő elképzeléseit és igényeit megvizsgálva válik a design implementálhatóvá,  a gyárthatóság és a költséghatékonyság figyelembe vételével. Összetettebb rendszerek, szisztémák, új koncepciók, designkommunikáció kialakítása szintén lehetséges.

 

Kiegészítő információ: 3D modellezési megrendelés esetén a minimális rendelési érték: 30.000 Ft + ÁFA

Műszaki tervezés

Rendelkezésre állnak tervek esetleg műszaki rajz? Szeretné, ha instrukciói alapján a tervből valóság lenne? Kollégáink gond nélkül megtervezik és legyártják az elképzelt modell, alkatrészt az Ön igényei szerint.

 

Törött alkatrészek pótlására* is van lehetőség, amennyiben megvannak a kellő méretek vagy az eredeti alkatrész. Akár 3D szkenneléssel vagy modellezéssel replikálható vagy újragondolható egy alkatrész, legyen az egy makett hiányzó darabja vagy egy saját fejlesztésű eszközöd burkolata.

 

*Ez a szolgáltatás minden esetben egyéni, személyre szabott folyamatot követel meg, amelyet szaktudással rendelkező mérnökeink végeznek el, ebből adódóan  kereskedelmi forgalomban elérhető alkatrészek esetén azok pótlását nem ajánljuk additív gyártással a költséghatékony szolgáltatás érdekében.

Művészeti projektek

Legyen szó szinte bármilyen művészeti alkotásról, kiállított szoborról, térplasztikáról esetleg egy rendezvényre szánt díjról a 3D technológiák lényegesen leegyszerűsítik a tervezési és kivitelezési folyamatot. A már rendelkezésre álló skiccek fizikai valósággá való implementálását cégünk szívesen vállalja, a digitalizálás és tervezés által.

 

Szobrászok, konceptuális művészek, formatervezők, muzeológusok munkáját könnyítheti  meg a 3D modellezés. A tervek szkenneléssel kombinálhatók, új modellek készülhetnek létező tárgyak remixéből, akár 1:1-ben nyomtathatók és a 3D nyomtatások alapján öntőforma is készülhet. 

 

A digitális szobrászattal vagy 3D szkenneléssel támogatott modell elkészülte után vállaljuk annak nyomtatását a kívánt alapanyagból és technológiával az Ön igényei szerint.