Változatos alapanyag kínálattal, különböző technológiákkal szinte bármilyen területen kiszolgáljuk igényeidet az additív gyártás segítségével.

Legyen szó műszaki tervezésről vagy akár termékfejlesztésről, szaktudással rendelkező tervező csapatunk rendelkezésedre áll.

Kimagaslóan precíz szkennereinkkel vállaljuk meglévő tárgyak digitalizálását, reprodukcióját, átalakítását, valamint portré- és testszkennelést is.

Viszonylag kevesen gondolnak még arra, hogy prototípusgyártás helyett/mellett a végtermékek elkészítésére használják az additív gyártástechnológiákat, pedig jelenleg a 3D nyomtatás az egyik legrugalmasabb és legköltséghatékonyabb megoldást nyújtja kis szériák és nullsorozatok gyártására.

A DMLS technológia lehetővé teszi CAD modellek gyártását olyan fémporokból, mint például rozsdamentes acél, alumínium vagy akár titán. A 20-100 mikronos pontosságot produkáló, megbízható berendezés minőségi zárványmentes fémalkatrészek nyomtatását teszi lehetővé. A technológia orvosi és ipari alkalmazása kiemelkedő.

Szakmai tanácsadást és műszaki konzultációt vállalunk a 3D nyomtatás, 3D modellezés és 3D szkennelés területén pénz-visszafizetési garanciával!
A szakmai tanácsadás során személyesen teheti fel kérdéseit a FreeDee Printing Solutions műszaki vezetőjének.

Vállaljuk összetett geometriájú tárgyak 3D szkennelésen és/vagy méréseken alapuló, gyártási vagy archiválási célú 3D digitalizálását. A reverse engineering (magyarul visszamodellezés vagy visszafejtés) folyamat eredményeként létező, összetett formavilágú tárgyak, gyártmányok alapján szerkeszthető, szolid 3D modell készül. A digitális reprodukció célja általában újra gyártás, áttervezés, megőrzés vagy illeszkedő formák tervezése.

A 3D Akadémia egy olyan felszerelt, 3D technológiai oktatási stúdió, ahol mindenki, aki érdeklődik az additív gyártástechnológiák iránt, megtalálhatja a válaszokat a kérdéseire, kipróbálhat különböző eszközöket, tanulhat és kísérletezhet. Ennek érdekében rendszeresen alapvető tudást nyújtó 3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamokat tartunk, de haladó és speciális témájú képzések is elérhetők.

Dobja fel rendezvényét egy izgalmas, innovatív programmal!
Szakértő csapatunkkal, nyomtatóinkkal és szkennereinkkel vállalunk kitelepülést rendezvényekre, ahol az eseményhez illó helyszíni nyomtatással és szkenneléssel szórakoztatjuk a résztvevőket. Emellett kisebb csoportos tréningeket, képzéseket is tartunk.