Üdvözöljük szkennelés szolgáltatás oldalunkon!

A 3D szkennelés folyamatáról röviden

A 3D szkennelési megbízásokat külsős helyszínen vagy az irodánkban Artec Leo, Artec Eva vagy Space Spider szkennerrel végezzük a feladatnak és az igényeknek megfelelően. Tárgyak szkennelésére általában az Artec Space Spider szkennerünket használjuk, amelyekkel +-50-75 mikron pontosságú szkennelés végezhető.

Teljes alakos emberszkenneléshez vagy hasonlóan nagyobb méretű tárgyak szkenneléséhez az Artec Leo vagy Artec Eva szkenner megfelelő, a precizitási igény függvényében. A szkennelés végeredményeként létrejövő 3D modell lehet textúrázott vagy textúra nélküli mesh háló.

Írjon nekünk!

  Név *

  Email cím *

  Telefonszám *

  Cégnév


  Tárgy*


  Üzenet*


  Fájl csatolása

  (maximum 5 Mb, stl, obj, stp, step, thing, makerbot)
  Nagyobb/ részletesebb fájl küldése esetén kérjük emailben csatolja azokat: [email protected]  Szeretnék értesülni a 3D nyomtatás és a FreeDee híreiről, akcióiról.  Árajánlatkérés menete

  • Csatoljon fotót az adott tárgyról illetve írja meg befoglaló méreteit amennyiben lehetséges!

   

  • A technikai lehetőségekről és korlátokról minden esetben egyedi tájékoztatást nyújtunk az adott igények alapján.

   

  • 3D szkennelés esetén a minimális rendelési költség 30.000 Ft+ ÁFA, amely egy óra szkennelési folyamatot jelent.
  • Egy ember szkennelése körülbelül 15 percet vesz igénybe és szükséges a lehető legnagyobb fokú mozdulatlanság ezalatt az idő alatt. Ebből fakadóan állatok szkennelését nem tudjuk vállalni.

   

   

  • Tárgyak szkennelése esetén általában kérjük, hogy néhány napra nálunk maradhasson a tárgy, amíg a tökéletes digitális modell el nem készül. Fénykép alapján nem tudjuk vállalni a 3D modell elkészítését!

  Világbajnok jetski szken

  Az Artec Leo 3D szkennerrel a jetski külső borításának digitalizálása 15 percet vett igénybe összesen, az Artec Studioban a további utómunka folyamat további 60 percet. Ennyi idő alatt állt össze az itt látható 3D modell, amely Kasza György világbajnok járművéről készült. A szkennelés célja ebben az esetben a  kompozit borítás létrehozása volt, amely tökéletesen illeszkedik a felülethez.

  Görkorcsolya 3D szkenneléssel

  Ezt a különleges görkorcsolyát megrendelésre szkenneltük be Artec Spider 3D szkennerrel. A teljes modell több szkenből állt össze, amit az Artec 3D egyedülállóan fejlett szoftvere illesztett össze.
  Az Artec 3D szkennereivel készült modelleket olyan projektekhez ajánljuk, ahol fontos a mérnöki pontosság, a precíz részletek, illetve, hogy minden oldalról be legyen szkennelve a tárgy.