miniFactory Ignite

Nagy munkaterű high-temp 3D nyomtató ipari polimerek feldolgozásához

A nyílt alapanyagrendszerű miniFactory Ignite 3D nyomtató kifejezetten ipari alkalmazásra készült. Egyetlen robusztus megoldásban kombinál nagy munkateret és magas nyomtatási hőmérsékleteket, széles műszaki alapanyag választékkal, fejlett minőségellenőrzéssel és kiváló költséghatékonysággal. Skálázza ipari gyártását a miniFactory legújabb high-temp nyomtatójával!

Töltse le az Ignite nyomtató brossúráját (pdf)!

Nézze meg a gyártói termékbemutató videót!

Gyártói bevezető kedvezménnyel

A 2023 októberében bemutatott miniFactory Ignite 2024. január végéig előrendelési kedvezménnyel elérhető. Várható szállítás: 2024. Q2.

Kérjen ajánlatot tőlünk!

miniFactory Ignite – Nagy munkaterű, termelékeny, high-temp ipari 3D nyomtató megfizethető áron

Masszív nyomtatási térfogat

600 x 400 x 400 mm

 

Magas hőmérsékletek

Max. 480 °C nyomtatási hőmérséklet, 200°C nyomtatótálca, 200 °C munkatér

 

Alapanyagok

Nyílt rendszer, ULTEM AM9085F™, PACF, PC, ABS, ASA, PEKK-A, PVDF, PEEK, PEKK, stb.

 

Nyomtatófej

Két független fej modell- és támaszanyag nyomtatáshoz

 

Minőség biztosítás

miniFactory Aarni QA szoftver

 

Alapanyag szárítás

Integrált alapanyagkamra

Ipari ismétlőképesség, fejlett funkciók

Termelékeny

 

A továbbfejlesztett műszaki megoldások a szoftver optimalizálásával kombinálva nagyobb teljesítményt tesznek lehetővé a jól ismert miniFactory minőség mellett.

Erős

Az intelligens érzékelőkkel ellátott, fűtött kamra és az optimalizált légáramlás pontos hőmérséklet-szabályozást biztosít a legerősebb alkatrészek megbízható nyomtatásához.

Okos

 

Az Aarni valós idejű minőségbiztosítási technológia automatikus gyártásfelügyelettel együtt biztosítja a kiváló minőségű gyártást.

Termelékeny

 

A továbbfejlesztett műszaki megoldások a szoftver optimalizálásával kombinálva nagyobb teljesítményt tesznek lehetővé a jól ismert miniFactory minőség mellett.

Aarni – Folyamatfelügyeleti minőségbiztosítási rendszer

 

A csúcstechnológiás folyamatfelügyeleti rendszer biztosítja a minőségirányítást az Ön számára. Hagyja, hogy a rendszer felügyelje önmagát, és hitelesítse modelljeit ahogy még sosem ezelőtt.
Részletes Aarni információk a gyártói oldalon
aarni_

Ipari gyártásban elfogadott alapanyagok

Mérnöki alapanyagok

 

Támogassa gyártását műszaki polimerek széles skálájának 3D nyomtatásával!

Karbonszálas kompozitok

 

Gyártson nagyon erős, de kis súlyú alkatrészeket karbonszálas kompozit anyagokból akár fémalkatrészek leváltásához!

Validált alapanyagok

 

Légiközlekedés vagy a vasút számára gyárt alkatrészeket? FOR EN45545-2 vagy UL94-V0 tanúsítványra van szüksége? A miniFactory Ignite és Ultra 2 alapanyagai között biztosan talál megoldást.

Alapanyag és alkalmazás brossúra letöltése (pdf)

3 további érv a miniFactory Ignite mellett

Megbízható & egyszerű munkafolyamat

 

10 éves tapasztalatukat beépítették termékeik egyszerű és érthető használhatóságába, lehetővé téve, hogy minden felhasználójuk sikeres 3D nyomatokat készítsen. Mivel a nagy teljesítményű polimer nyomtatás technológiaigényes, könnyen bonyolulttá válhat. A miniFactory tapasztalatának köszönhetően azonban sikerült megoldásaikat egyszerűen használhatóvá tenniük.

Ésszerű befektetés & elégedett ügyfelek

 

A miniFactory Ignite 3D nyomtató egyedülálló megoldás, amely lehetővé teszi nagy teljesítményű polimerek és egyszerűbb alapanyagok megbízható 3D nyomtatását is. Tartós kialakításának, nyílt alapanyagrendszerének, képességeinek, valamint ár/munkatér arányának köszönhetően az egyik legköltséghatékonyabb megoldás a piacon.

Garancia akár 5 évre

 

A miniFactory 3D nyomtatókat napi ipari használatra tervezték. Az összeszerelési szakértelem a kiváló minőségű alkatrészekkel és az átfogó szerviz támogatással kombinálva akár 5 év garanciát is elérhetővé tesz. A miniFactory hazai partnere a FreeDee, így nemcsak gyártói, de lokális, anyanyelvi támogatásra is számíthat.

Amennyiben még bizonytalan, hogy melyik 3D nyomtatót válassza, díjmentes konzultációt biztosítunk a megfelelő berendezés kiválasztásához!

Vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk megtalálni a megfelelő 3D nyomtatót, alapanyagokat és alkalmazási lehetőségeket!

  Érdekelne: *

  Név *

  Email cím *

  Telefonszám *

  Cégnév *

  Üzenet