Eva & Eva Lite
Eva & Eva Lite
Artec Leo
Artec Leo
Space Spider
Space Spider
Artec Micro
Artec Micro
Artec Ray II
Artec Ray II

Artec Micro – az Artec legújabb fejlesztése: egyedülálló, felhasználóbarát, asztali 3D szkenner professzionális felhasználók számára

Kényelmes, gyors, egyszerű digitalizálás: kövesse a professzionális asztali szkenner HD segítségével a 3D modell létrejöttét!

Az Artec Microt professzionális ipari felhasználásra fejlesztették ki első sorban kisebb gépi alkatrészek, fogászati  és ékszerész elemek gyártására. Szkennelés közben a felhasználó előben nyomon követheti, hogy hogyan áll össze a 3D modell. Az Artec Micro a legújabb szkennelési technológiát nyújtja, fejlett iker kamerákkal és kék LED-es lámpákkal melyek tökéletesen szinkronizálva vannak a Micro kettős tengelyű rotációs rendszerével (lengés és forgatás). Ennek köszönhetően a szkennelt tárgy tökéletes digitális másolatát kapjuk meg.

Artec Micro technikai brossúra letöltése
Árajánlat vagy személyes konzultáció kérése

Minőségellenőrzés

Számos iparágban egyre nagyobb szükség van a termékek lehető legmagasabb minőségének a biztosítására. A rendkívül nagy pontosságú, legfeljebb 10 mikron pontosságú szkennelés nem csak a 40 mikronos emberi láthatósági küszöb alatt marad, hanem a 3D szkennerek között is a legmodernebbnek számít.

Felhasználóbarát kialakítás

Teljes szabadsággal, a kijelzőn követve a folyamatot  vagy akár valós időben streamelve digitalizálhatjuk a kiszemelt tárgyakat egy kattintással.

Alkalmazási területek

A professzionális ipari precizitásának köszönhetően az Artec Micro kisméretű alkatrészek, fogászati termékek és ékszerek digitalizálására is alkalmas. Ahogy az Artec többi készüléke is, az Artec Micro is számos iparágban használható, a határ a csillagos ég.

Kulturális örökség megőrzése

Az Artec Micro lehetővé teszi a nagyon részletes apró kulturális tárgyak digitalizálását és megőrzését. Ezáltal könnyeden lehet megosztani a fájlokat kutatókkal vagy érdeklődőkkel a világ bármely táján.

Nincs szükség referenciapontokra

Ahogy az Artec többi fejlesztése, az Artec Micro való munka sem igényel manuálisan felragasztott referenciapontokat.

Példátlan textúra és geometria illesztés

Az egyedülálló optikai rendszer, amit az Artec fejlesztett, egy 3D és egy színes kamera kombinációja, melyek egyazon lencsén keresztül rögzítenek. Ez a technológia biztosítja a textúra legtökéletesebb illesztését a geometriához.

Nagy, professzionális lencserendszer

A különleges lencserendszer a szkenner teljes látószögén belül maximális pontossággal rögzíti az adatokat.

Az Artec Micro lézerszkenner használata

FELHASZNÁLÓBARÁT 3D SZKENNELÉS

Az összeszerelés után a Micro már készen is áll a szkennelésre. Egyszerűen csak helyezze be a tárgyat a kör alakú szkennelő felületre és kezdődhet a szkennelés. Számos intelligens felhasználóbarát program közül választhat, majd valós időben követheti a tárgy digitalizálását. Egy egyszerű bemutató oktatás keretein belül, profi Artec Micro használóvá válhat, minden előképzettség nélkül.

3D modellé alakítás

A Micro szkennerrel való pontos digitalizálást követően könnyen 3D modellé alakíthatjuk a pontfelhőnket.

Ide kattintva érhet el több modellt!

Technikai specifikáció

Pontosság: 0.01 mm

 

Felbontás: 0.029 mm

 

Szkennertípus: Desktop

 

Textúra rögzítés: Igen

 

Textúra felbontás: 6.4 mp

 

Színek: 24 bpp

 

Fényforrás: Kék LED

 

Támogatott Operációs Rendszerek: Windows 7, 8 vagy 10 x64

 

Méretek:  290 x 290 x 340 mm

 

Súly: 12 kg

Artec Studio 15 – világelső gyártói adatfeldolgozó szoftver

Az Artec Micro a cég által szabadalmazott algoritmusokat használ. Az Artec Studio 15 segítségével nyomon követhetjük a valós idejű digitális rögzítést. A szkennelés után a szoftver megkönnyíti az adatok feldolgozását. A szkennelést követően a végső 3D-modelleket exportálni lehet olyan formátumban, amely kompatibilis SOLIDWORKS, PolyWorks Inspector, Control X szoftverekkel.

Árajánlat vagy személyes konzultáció kérése