Fuse Sift + Fuse Blast

Nyomtatottból tiszta, polírozott alkatrész akár 15 perc alatt

Fuse Sift

Kompakt és hatékony alapanyag kezelő és visszanyerő állomás

Fuse Blast

Teljesen automatizált koptató és polírozó állomás

Fuse SLS ökoszisztéma gyártói brosúra (pdf)

Gyors és automatizált SLS utómunka

A Fuse Sift felel a por szűréséért, mérséért, újrakeveréséért és tárolásáért, míg a Fuse Blast a nyomatok tökéletes tisztításáért és polírozásáért.

Fuse 1+ 30W SLS nyomtató

Fuse 1+ 30W SLS nyomtató

Gyors és megbízható 3D nyomtatás

Egyszerű üzembe helyezés, kezelés és gyors nyomtatás 30W lézerrel. A Fuse 1+ 30W kevesebb mint 24 óra alatt képes teli nyomtatni a munkaterét lehetővé téve a prototípusok és kis szériák egy napon belüli gyártását ellenálló  alapanyagokból.

 

Tovább a Fuse 1+ megtekintéséhez >>

Fuse Sift alapanyag kezelő állomás

Fuse Sift alapanyag kezelő állomás

Kényelmes és kompakt alapanyag visszanyerés

A Fuse Sift alapanyag kezelő állomás egyben szolgál a nyomatok kibontására, az alapanyag visszanyerésére, újrakeverésére és tárolására. A Fuse Sift kimérve adagolja és összekeveri a használt és friss port a megfelelő arányban, hogy ismét tökéletes nyomatok készülhessenek belőle.

Fuse Blast koptató és polírozó állomás

Fuse Blast koptató és polírozó állomás

Teljesen automatizált nyomat tisztítás és polírozás

A Fuse Blast egy fejlett, automatizált finishelő állomás SLS nyomatokhoz. Segít gyorsan eltávolítani az alkatrészek felületén megült port addig, amíg érintésre tökéletesen tiszták nem lesznek. Az opcionális polírozó kiegészítővel a Fuse Blast képes még simábbá, fél-fényes és szépen festhető felületűvé tenni a nyomatokat.

Fuse Sift

Kompakt és hatékony alapanyag kezelés

 

VISSZANYERÉS

Az alkatrészek kinyerése, a nem szinterezett por összegyűjtése és szűrése az újrahasznosítás előtt.

 

ELŐKÉSZÍTÉS

Az új és használt por automata mérése, összekeverése és tárolása a következő nyomtatásig.

 

KOMPAKT, TISZTA RENDSZER

A Fuse Sift HEPA szűrővel, valamint negatív légnyomású rendszerrel van szerelve, amely bent tartja a port, miközben lehetővé teszi a nyílt hozzáférést és az egyszerű tisztítást.

Formlabs Fuse SLS nyomtató rendszer ajánlatkérés

MINIMÁLIS VESZTESÉG

Alapanyag frissítési arány: 20-50% A Fuse Sift összegyűjti a nem szinterezett port és kiszűri a törmeléket, hogy a következő nyomatnál a megfelelő mennyiségű friss porral elkeverve újra felhasználható legyen a visszamaradt alapanyag.

 

AUTOMATIKUS PORKEVERÉS

A Fuse Sift automatikusan adagolja, összekeveri és tárolja a használt és az új port, így Ön csökkentheti a hulladék mennyiségét, és könnyen szabályozhatja a porellátást.

 

NYOMTATÁS SZÜNET NÉLKÜL

Csökkentse az állásidőt azáltal, hogy a moduláris felépítésű kamrákat cserélgeti a nyomtató és a Fuse Sift között a folyamatos, ciklikus munkafolyamathoz – még lehűlés közben is.

Fuse Blast

Teljesen automatizált tisztítás és polírozás

 

TISZTA

Válasszon az automatikus, asszisztált vagy teljesen kézi tisztítás között, hogy professzionális alkatrészeket kapjon eredményül, amelyek tapintásra 100%-ig tiszták.

 

POLÍROZOTT

Az opcionális polírozási kiegészítő és funkció lehetővé teszi, hogy sima, félfényes felületű alkatrészekkel még magasabb szintre emelje az ügyfélélményt.

 

AUTOMATIZÁLT

A legjobb megoldás az alkatrészek könnyű tisztítására a Fuse Blast. A 100%-ban kéz nélküli utófeldolgozás akár 10 perc alatt megtisztítja az alkatrészek teljes mennyiségét, előre programozott rutinokkal, amelyek kiküszöbölik a találgatásokat.

Formlabs Fuse SLS nyomtató rendszer ajánlatkérés

SOKOLDALÚ ÜZEMMÓDOK

Váltson a teljesen automatikus, kézi asszisztált és teljesen kézi üzemmódok között, hogy alapos tisztítást érjen el bármilyen alkatrészméret vagy geometria esetén.

 

ÜGYFÉL-KÉSZ, IONIZÁLT ALKATRÉSZEK

Tiszta tapintású alkatrészeket biztosít az ionizálónak köszönhetően, amely megakadályozza, hogy a por és a koptató média újra lerakódjon az alkatrészeken.

 

IDŐ ÉS KÖLTSÉG MEGTAKARÍTÁS

Minimalizálja a költségeket a hulladékot és a koptató anyagot szétválasztó rendszernek köszönhetően, amely akár négy-nyolcszorosára hosszabbítja a koptató anyag élettartamát, miközben a Fuse Blast 80%-kal csökkenti a Fuse Sifthez szükséges munkaidőt is.

Belépő szintű munkafolyamat: Porvisszanyerő készlet

Megfizethető SLS utómunka készlet kis mennyiségű gyártáshoz vagy ritkábban nyomtatott anyagok használatához.

Ez az SLS nyomtatókhoz készült, többfunkciós kézi utómunka készlet a Fuse Sift alternatívája. Tökéletes a kis példányszámban gyártó felhasználók számára vagy ritkán használt alapanyagokhoz, miközben a Fuse Siftben továbbra is a gyakrabban preferált nyomtatópor utómunkáját végezzük. Kényelmessé teszi az alkatrészek tisztítását, valamint a használt port kinyerését és összekeverését a következő nyomat előkészítéséhez. A Fuse SLS utómunka készlet azt is lehetővé teszi, hogy zökkenőmentesen váltson az anyagok között a Fuse szériás SLS nyomtatókon anélkül, hogy ki kellene tisztítania a Fuse Siftet.

Rendelés a webshopban

Amennyiben még bizonytalan, hogy melyik eszközre van szüksége, díjmentes konzultációt biztosítunk a megfelelő berendezés kiválasztásához!

Vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk megtalálni a megfelelő 3D nyomtatót, alapanyagokat, kiegészítőket és alkalmazási lehetőségeket

  Érdekelne: *

  Név *

  Email cím *

  Telefonszám *

  Cégnév *

  Üzenet