Slide background

Ultimaker asztali 3D nyomtatók

A világ legnépszerűbb
open source 3D nyomtatói

Elérhető, professzionális asztali 3D nyomtatás

Pontos, ismételhető eredmények elérhető árú és megbízható asztali FDM 3D nyomtatókkal – az első lépés az üzleti siker felé. Az Ultimaker gépei az egész világon ismertek kiemelkedő nyomtatási minőségükről, ipari megbízhatóságukról és egyszerű kezelhetőségükről. Mint a legnépszerűbb asztali 3D nyomtatógyártó, termékei képességeit elképesztő pontosság, a PLA/ABS megoldásokon túl ipari alapanyaghasználat és terhelhetőség jellemzi. Az Ultimaker 2+ modellek ezt a minőséget kifejezetten alacsony áron teszik elérhetővé, míg az Ultimaker 3 és Ultimaker S5 modellek műszaki megoldásai a professzionális, kétfejes 3D nyomtatást hozták el a mérnökök és fejlesztők asztalára.

ULTIMAKER S5

A legújabb, kifejezetten ipari felhasználásra fejlesztett, kiemelkedő nyomtatási térfogatú, filament adagolás érzékelőkkel felszerelt, kétfejes Ultimaker gép. Az Ultimaker S5 gépeket olyan nemzetközi gyártók ajánlják, mint az Airbus, a Volkswagen, a Renault, a Ford vagy a ZEISS.

Részletek >>
Ultimaker 3 #1

ULTIMAKER 3

A kétfejes Ultimaker 3 nyomtatót fejlett műszaki megoldásai és megbízhatósága világszerte az egyik leginkább preferált asztali FDM 3D nyomtató-választássá tették.

Részletek >>
Ultimaker 3 Extended #1

ULTIMAKER 3 Extended

Az Ultimaker 3 10 cm-rel magasabb nyomtatási térfogatú testvére. Az Ultimaker 3 gépeket olyan nemzetközi gyártók ajánlják, mint az Airbus, a Volkswagen Group, vagy a Continental.

Részletek >>
ultimaker-2-plus

ULTIMAKER 2+

A díjnyertes Ultimaker 2 fejlesztett utódja

Részletek >>
ultimaker-2-plus-extended

ULTIMAKER 2+ Extended

A díjnyertes Ultimaker 2 fejlesztett utódja nagyobb nyomtatási térfogattal

Részletek >>
original

ULTIMAKER ORIGINAL+

Minőségi DIY 3D nyomtató kit

Részletek >>
cura

CURA SZELETELŐ SZOFTVER

Megbízható, open source, 3D nyomtatás előkészítő szoftver Windows-ra, MacOS-re és Linuxra. A kezdőknek egyszerű kezelést, a profiknak pedig rengeteg haladó beállítást tesz lehetővé.

Letöltés az Ultimaker oldalán
mobilapp

ULTIMAKER APP

Ingyenes mobilalkalmazás iOS-re és Androidra. Útmutatók, tippek, trükkök, használati útmutatók és a legfrissebb Ultimaker történetek egy alkalmazásban.

Ultimaker-Google-Logo
Ultimaker-Apple-Logo

Töltse le az Ultimaker 3D nyomtatók technikai specifikációit  és árait összehasonlító táblázatot!

Név*:

Email cím*:

Cégnév:*

Telefonszám*:Kérjük, írd be az ellenőrző kódot az üres mezőbe!*

captcha