ONLINE ADDITÍV NAPOK

Kedves Látogató!

 

Köszönjük, hogy részt vett online kiállításunkon. A jelenlegi bizonytalan helyzetben a nagy létszámú személyes találkozókat pótolva szerettünk volna létrehozni egy olyan virtuális eseményt, amin élmény részt venni. Nézzen körül virtuális standunkon, tekintse meg az alkalomra felvett termékbemutató videóinkat és böngésszen esettanulmányaink között.

 

Amennyiben bármi felkelti érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot a lenti űrlapokon, a chat alkalmazásban vagy telefonon! Szakértő csapatunk rendelkezésére áll online vagy személyes konzultációval is az egészségügyi szabályok maximális betartása mellett, és természetesen gép tesztekkel és bemutatókkal is.

Üdvözöljük virtuális standunkon!

Kattintson a képre, hogy betöltsön a standunk 3D modellje!

A kiállítás megtekintését PC-n ajánljuk, kattintson a kép alján lévő nyílra, és automatikus körbevezetést kap.

Használja egerét a virtuális standunkon való navigáláshoz, és az egyes eszközöknél kattintson a további információkat rejtő jelölésekre!

ONLINE ADDITÍV NAPOK PROGRAMOK

Élő webinárok a 3D nyomtatás és 3D szkennelés alkalmazási területeiről

3d nyomtato ellatasi lanc tudasbazis oldal banner (1)

3D nyomtató, a megbízható beszállító

 

2020. október 20. 17 óra

 

Cégünk partnerei már élvezik a házon belüli additív gyártás adta biztonságot. Érdekelné hogyan érték ezt el?

 

Partnereink gyakorlataira és nemzetközi példákra építve végig vesszük azokat a területeket, amelyeket érdemes megvizsgálni, ha szeretnénk felderíteni a házon belüli 3D nyomtatási lehetőségeinket.

Nézze vissza a felvételt itt!

Hogyan tervezzünk 3D nyomtatásra?

 

Shapr3D x Markforged

 

2020. október 21. 14 óra

 

A Markforged valamint a Shapr3D közös webinárjából megtudhatjuk milyen előnyökkel jár, ha az additív gyártásra szánt terveinket tökéletesítjük. Egy olyan tervezési folyamatról lesz szó, amely során a gyártási költségek csökkentése, a sebesség avagy hatékonyság növelése a cél.

 

A megfelelő terv elkészítése segíti a hozam növelését, miközben időt és költséget takarítunk meg a gyártási folyamat során, biztosítva 3D nyomtatónk hatékony használatát.

Nézze vissza felvételről!
Markforgedx Shapr3D
jarmuszkenneles tudasbazis oldal banner

Jármű szkennelés a vezeték nélküli Artec Leo-val

 

2020. október 22. 16 óra

 

Egy jármű vagy egy jármű karosszéria elemeinek, vázának 3D szkennelésére számos esetben lehet szükség. A digitalizálása azonban sok szempontból kihívást is jelent, sok a csillogó és áttetsző felület, a jelentős befoglaló méret nagy mennyiségű adatot és hosszas szkennelést eredményez.

 

Milyen előnyökkel jár egy mobilis kézi szkenner? Milyen területeken hasznosíthatod a valós idejű adatfeldolgozást?

Ez mind kiderül élő webinárunkon.

Nézze vissza a felvételt itt!

Termékeink

3D nyomtatók és 3D szkennerek a FreeDee kínálatából

Artec Leo szembol
Space Spider
Artec Ray

Artec Leo

 

Az Artec legújabb és leggyorsabb 3D szkennere, amely 80 fps sebességgel saját, beépített számítógépén rögzíti és valós időben dolgozza fel az adatokat a fedélzeti képernyőn a felhasználó szeme láttára.

Artec Space Spider

 

Metrológiai 3D szkenner automata hőmérséklet szabályozással a tökéletes szkennelési eredményekért kisebb alkatrészek, tárgyak digitalizálásához.

Artec Ray

 

Az Artec Ray térszkenner eltér az Artec család többi szkennerétől, hiszen rendkívül nagy ható-távolsága lehetővé teszi nagyméretű tárgyak digitalizálását.

Kérjen bővebb tájékoztatást a kiválasztott 3D szkennerről kapcsolati űrlapunk segítségével!

 

 

Várjuk megkeresését!

Ultimaker_S5

Ultimaker S5 Pro Bundle

 

Az Ultimaker S5 Pro Bundle automatizált működésével teljesen átalakítja a 3D nyomtatási élményt és munkafolyamatot. Az automatikus alapanyagkezelés, egyszerre akár 6-féle betöltött alapanyag, hatékony levegőszűrés és pára kontroll együttesen lehetővé teszik a folyamatos termelést manuális beavatkozás nélkül ipari alapanyagok széles választékából.

További Ultimaker termékek!
Tájékoztató brossúra letöltése
craftbot_xl

Craftbot Flow IDEX XL

 

A CraftBot 3D nyomtatói ebben az árkategóriában minőségben és teljesítményben is kiemelkedők, könnyű megbízni bennük és megszeretni őket. Nincs szükség szerelgetésre: egy CraftBot kicsomagolás után azonnal működőképes. A Craftbot FLOW IDEX XL modell a vadonatúj termékcsalád nagyobbik kétfejes 3D nyomtatója impresszív, 425 x 250 x 500 mm-es munkatérrel.

További Craftbot termékek!
methodx_meretjo_

Makerbot Method X

 

A Method és MethodX 3D nyomtatók  kompatibilisek a Model 1C Extruderrel, így lehetőség nyílik kompozit alapanyagokkal való nyomtatásra. A METHOD Carbon Fiber edition csomaggal olyan erős és pontos három dimenziós modellek nyomtathatóak, mint korábban még soha a Method egyedi desktop berendezésén.

További Makerbot termékek!
sinterit-lisa-pro

Sinterit Lisa Pro

 

A Sinterit Lisa Pro 3D nyomtató elhozza a szelektív lézer színterezés sokoldalú technológiáját a mérnöki asztalokra. Magas színvonalú kialakítása és alacsony bekerülési és fenntartási költsége elérhető közelségbe hozza az SLS nyomtatást a KKV-k számára is, és gyors, biztos megtérülést tesz lehetővé.

További Sinterit termékek!
Kérjen ingyenes mintát!
Markforged_Mark_Two
markforged_x7
markforged_metal-x

Markforged Mark Two

 

A Mark Two nyomtatóval bármely erősítés (karbon, kevlár, üveggyapot, hőálló üveggyapot) kombinálható bármely Markforged 3D nyomtató alapanyaggal (Nylon, Onyx), így minden feladat gyorsan és könnyen, célirányos anyagválasztással oldható meg.

Markforged X7

 

A Markforged X7 az egyik legsokoldalúbb teherbíró és pontos 3D nyomtató a piacon. Hihetetlenül erős, kompozit alkatrészek ipari léptékű 3D nyomtatására képes. Ennek az egyedülálló 3D nyomtatási képességnek és a beépített precizitás-ellenőrző szenzorrendszernek köszönhetően az X7 3D nyomtatónak minden komoly gyártóüzemben foglalt helye van.

Markforged Metal X

 

A Markforged az immár 4. generációs kompozit 3D nyomtatási megoldásaira építve alkotta meg a Metal X-et, ami egy teljesen új típusú fémnyomtató. A műanyag hordozóanyaggal kötött fémpor nyomtatásával kiküszöbölték a biztonsági kockázatokat, amelyeket más fémnyomtatási technológiák felvetnek, miközben olyan új lehetőségeket tettek elérhetővé, mint a súly- és költségcsökkenést is lehetővé tevő zárt-cellás kitöltés.

form_3
form_3L

Formlabs Form 3

 

Méretezze gyártó és prototípusgyártó kapacitását a Form 3-mal, egy elérhető árú, ipari minőségű, terhelhető 3D nyomtatóval, amely megbízhatóan teljesíti a rábízott feladatokat!

Formlabs Form 3L

 

A Form 3 nagytestvére, a Form 3L egy példátlanul elérhető árú, nagyformátumú SLA 3D nyomtató ipari minőségű és gyors additív gyártásra tervezve.

dws_xfab_3500
dws_XPRO Q

DWS XFAB 3500SD

 

Az XFAB 3500SD az asztali XFAB széria legfejlettebb DWS 3D nyomtatója. A nagy felbontást a standalone gépek széles, ipari alapanyagválasztékával és nagyobb teljesítménnyel ötvözi.

DWS XPRO Q

 

A DWS legnagyobb munkaterű és legtermelékenyebb ipari 3D nyomtatója kifejezetten folyamatos gyártásra tervezve. A nagy termelékenység és a pontosság széles anyagválasztékkal kombinálva nagyon sokoldalúvá és szinte bármilyen ipari alkalmazásra alkalmassá teszi ezeket a nyomtatókat. Az XPRO Q ezt a termelékenységet 4 db beépített Solid State BluEdge® lézerrel emeli a maximumra.

Kérjen bővebb tájékoztatást a kiválasztott 3D nyomtatóról kapcsolati űrlapunk segítségével!

 

Várjuk megkeresését!

Ha már körbe járta online kiállításunkat, látogasson el webshopunkba is, ahol 3D nyomtató és alapanyag kedvezményekkel ünnepeljük a FreeDee Kft. 8. születésnapját!

Tekintse meg kedvezményeinket!