FreeScan Trio: három kamera, 98 lézervonal, ultragyors szkennelési sebesség

A SHINING 3D, a 3D digitalizálási technológia egyik vezető innovátora november 6-án büszkén mutatta be a FreeScan Triót, a metrológiai 3D szkennelési megoldások csúcskategóriájának legújabb tagját. A szkennert a Formnexten, az additív gyártás és az összes kapcsolódó folyamat vezető kiállításán mutatják be először ezekben a napokban.

 

A FreeScan Combo hibrid 3D szkenner idei év eleji sikeres debütálása, valamint a cég nemrégiben szerzett ISO:17025 akkreditációja után a FreeScan Trio új mércét állít fel a metrológiai szintű 3D szkennelésben innovatív funkcióival és páratlan teljesítményével.

 

Gyors, marker nélküli digitalizálás 98 lézervonallal

 

A FreeScan Trio a lézeres 3D szkenner technológia figyelemreméltó fejlesztését mutatja be, markermentes szkennelési lehetőségeket kínál a 98 lézervonalas móddal és a három darab, 5 MP-es kamerarendszerrel. Nemcsak, de különösen a nagy tárgyakat tartalmazó projektek esetében, a markerek nélküli szkennelés jelentősen csökkenti az előkészítési időt, ami a lézerszkennerek munkafolyamatának sokszor legidőigényesebb lépése volt.

 

Ezen túlmenően a szkenner lenyűgözően gyors, akár 3 010 000 pont rögzítésére képes másodpercenként. Ezzel a kategóriájában a leggyorsabb kézi 3D szkennernek számít. A nagy, 650 x 580 mm-es látómező szintén segít a minél több adat minél gyorsabb felvételében.

 

Metrológiai digitalizálás 26 lézervonallal

 

A 98 lézervonalas, gyors 3D szkennelés mellett a FreeScan Trio még három üzemmódot kínál: egyvonalas, 7 párhuzamos vonalas és 26 keresztezett vonalas módot. Ezek a módok számos különféle projektet képesek megoldani minden iparágban, és a szkennert olyan sokoldalúsággal ruházzák fel, amely ma már minden SHINING 3D termékben megszokott. A markerekkel ezen módok mindegyike akár 0,02 mm-es pontosságot és akár 0,02 mm-es térfogati pontosságot is elér. Végül, de nem utolsósorban a FreeScan Trio fotogrammetriai móddal is fel van szerelve, amely a SHINING 3D praktikus, mágneses mértékrúdjaival működik, így nincs szükség extra kódolt célokra. Ez az üzemmód 0,02 mm + 0,015 mm/m-re szűkíti a térfogati pontosságot.

 

Akár nagyméretű összeállításokkal dolgozik, akár bonyolult alkatrészeket vizsgál, az új FreeScan Trio lézerszkenner megbízható és hatékony szövetséges minden mérnök vagy tervező számára.

 

 

 


 

Találja meg az Ön vállalkozása számára legnagyobb értéket biztosító 3D nyomtatót!

 

Forduljon a FreeDee szakértő csapatához! Próbálja ki, nézze meg az 3D nyomtatókat a FreeDee irodájában, kérjen tőlünk mintát vagy tesztelje saját modellel ezeket a világszerte népszerű berendezéseket!

 

  Mibel állhatunk rendelkezésre?*

  Üzenet*:

  Név*:

  Email cím*:

  Telefonszám*:

  Cégnév:*

   

  0