Slide background

HIGH-TECH DÍJAK

Slide background

HELYSZÍNI 3D SZKENNELÉS ÉS NYOMTATÁS

Slide background

KÖZÖS ALKOTÁS

Slide background

EGYEDI AJÁNDÉK

A 3D nyomtatás a 21. század első felének egyik legnagyobb hatású újdonsága, a jövő egyik meghatározó technológiája. Sokak szerint ez az újítás megváltoztatja a gyártás, a design és a tárgyalkotás ma ismert mindennapi gyakorlatát. A FREEDEE Printing Solutions erre a modern és ígéretes technológiára, annak tömegesen elérhetővé tételére specializálódott.
Ez az oldalunk vállalatoknak, rendezvényszervezőknek, PR és marketing ügynökségeknek szól, akiknek felkelti fantáziáját a 3D nyomtatás alkalmazhatósága a céges kommunikációban, eseményeken vagy kampányokban. Örömmel vállalunk kitelepülést rendezvényeken, a nyomtatók bemutatását működés közben, logók, ajándékok, dekorációk nyomtatását, a trendek ismertetését és a felsoroltakon túl is rugalmasan bármilyen jó ötlet megvalósításában szívesen részt veszünk, ami a 3D nyomtatás kreatív felhasználására épít. Keressen minket elképzelésével!

dij

HIGH-TECH DÍJ

Kitelepülésünk alatt a vendégek közvetlen közelről vizsgálhatják meg a 3D nyomtatókat működés közben. Ön pedig akár olyan díjat adhat át kiemelt partnerének a vacsora végén, ami a saját szeme láttára lett rétegről rétegre kinyomtatva.

Az emberek többségének a 3D nyomtatás világa még rejtélyes, különleges dolog. Megjelenéseinken rendre látjuk, ahogy az emberek perceket töltenek el a működő nyomtatófej elvarázsolt vizsgálatával, és örömmel kérdeznek, beszélgetnek erről az új technológiáról. Ennél is különlegesebb élmény látni, ahogy a nekünk szánt díj a semmiből 3 dimenziós testet ölt.

KÖZÖS ALKOTÁS

3 dimenzióban rajzoló tollainkat kreatív, szórakoztató feladatokkal kombinálva segítünk vidám, közvetlen hangulatot teremteni.

A 3Doodler nyomtatótoll szárnyat és 3 dimenziós teret ad a vendégek fantáziájának. Tapasztalataink során bebizonyosodott, hogy a nyomtatótollal való alkotást legalább annyira, ha nem jobban, élvezik a felnőttek, mint a gyerekek.

3doodler-alkotasok
minime szobrok

EGYEDI AJÁNDÉK

Beszkenneljük partnertalálkozója résztvevőit, hogy találkozhassanak saját, 3 dimenziós másukkal!
A fénykép, a green box, a videó ideje lejárt. Lepje meg vendégeit egy valóban újszerű ajándékkal, a saját szobrukkal! 3D Sense szkennereinkkel akár 1 mm-es pontossággal 2-3 perc alatt képesek vagyunk szórakoztatóan létrehozni egy ember 3 dimenziós mását a virtuális világban.

Dobja fel rendezvényét 3D-vel! Nyújtson felejthetetlen élményt és pozícionálja magát a világ innovatív vállalatai közé!

Alakulásunk óta bebizonyosodott, hogy a 3D nyomtatás színes világának bemutatása nem csak érdekes, de rendkívüli és látványos program, amelynek nem csak a nappalinkban van helye. A 3D szkennelés, a nyomtatás, vagy akár rajzolás bemutatása és kipróbálása nagyszabású kampányok, rendezvények fő látványosságaként is megállja a helyét. Hozzáértő és lelkes csapatunknak az utóbbi években olyan vállalatokkal volt alkalma együtt dolgozni, mint a Telenor, a Nestlé, a CHS, a Continental vagy az Internet Hungary.

Szolgáltatások:

  • egyedi ajándékok, dekoráció, céglogók bérnyomtatása
  • emberek, csoportok, tárgyak 3D szkennelése
  • helyszíni 3D nyomtatás
  • térben rajzolás, tárgyalkotás 3D nyomtatótollal
  • szakértő tájékoztatás és felügyelet angol és magyar nyelven
  • szórakoztató feladatok 5-99 éves korig
Érdeklődni szeretnék!
Referenciáink
Goldenblog 2013 díjak
Goldenblog 2013 díjak
A Goldenblog 2013-as versenyére mi nyomtathattuk a különleges terv alapján készült díjakat.
OTP Mobil promó ajándék
OTP Mobil promó ajándék
A Simple alkalmazás bemutatójára SLA technológiával nyomtattuk ki az Éhezők Viadala nádiposzátáját 250 példányban.
A Játékkészítő szobra
A Játékkészítő szobra
Alföldi Róbertről és még 4 szereprőről készítettünk szobrot A Játékkészítő kellékeként.
Kitelepülés a Nestlé-vel
Kitelepülés a Nestlé-vel
2014-ben a Nestlé Digitális Napján élő 3D nyomtatással és nyomtató tollakkal szórakoztattuk a nagyérdeműt.
telenor logó