Kisméretű szkenner a nagy ötletek precíz megvalósításáért

 

Kompakt, mobilis és sokoldalú

 

A GOM Scan 1 megérkezett, hogy új lehetőségeket teremtsen. Az olyan ipari sztenderdek, mint a GOM projekciós technológiája és a Blue Light technológia együtt megadják a részletgazdag és pontos 3D meshek alapját. Miközben, az integrált GOM Inspect szoftver segít bármilyen projektről is legyen szó: 3D nyomtatás, visszamodellezés vagy különböző elemek vizsgálata. Induljon el ezen az úton és kezdjen bele saját projektjébe!

Ajánlatot kérek!
Letöltöm a termék brossúrát!

Egy erőteljes 3D szkenner

 

A GOM Scan 1 3D szkennert kompakt forma és robusztus kialakítás jellemzi, fejlett technológiával kivitelezve. A Blue Light technológiától kezdve a sztereó kamera rendszerig ennek az eszköznek a szenzora 3D adatok magas-precizitású feldolgozására lett kifejlesztve.

Kis méret, mobilitás és szuper egyszerű használat

 

A kis tömegű eszköz megengedi az intuitív 3D adatrögzítést. Könnyű kezelhetőségével, a GOM Scan 1 az egyszerű és gyors mérések specialistája, ha kis és közepes méretű tárgyakról van szó – akár korlátozott térben is.

Önellenőrző rendszer a valós életből vett problémák megoldására

 

A sztereó kamera rendszernek köszönhetően, a szenzor felismeri a környező körülmények változását és képes kompenzálni azokat. A rögzített adatok minőségének biztosítása érdekében a szenzor szoftvere folyamatosan ellenőrzi az érzékelő státuszát.

Válassza ki a megfelelő mérési tartományt!

 

A különböző alkalmazások különböző feltételeket követelnek meg. A GOM Scan 1 eszköz éppen ezért három különböző verzióban érhető el: MV 100, MV 200 és MV 400 közül választhat, azonban mindhárom szenzor magas-precizitású mérést eredmények a kisméretű tárgyaktól a köezepesekig.

Precizitás minden világítási körülményben: GOM Blue Light Technológia

 

A GOM SCan 1 új projekciós egysége a Blue Light Technológiát használja. Mivel az érzékelő keskeny sávú kék fénnyel működik, a zavaró környezeti fény kiszűrhető a felvétel során. Erős fényforrásának köszönhetően rövid mérési idő érhető el.

Az új GOM Scan 1 alkalmazási lehetőségei:

 

• 3D nyomtatás
• Visszamodellezés és gyártás során
• 3D modellek virtuális bemutatása
• Oktatásban és kutatásban
• Művészeti és műemlékmegőrzés
• Termékfejlesztés 
• Egészségügyi projektek

Rögzítse és alkossa meg ötleteit!

 

Az új GOM Scan 1 az Inspect Suite szoftverrel együtt használva olyan feladatokat támogat, mint a 3D nyomtatás, 3D modellezés és visszamodellezés. Magas minőségű adatrögzítés érhető el vele idő-hatékonyan, miközben az erőteljes mesh szerkesztő funkció egyszerűvé teszi adott alkatrészek cseréjét, precíz 3D modellek gyártását és új termékek fejlesztését. Bármilyen ötlete is legyen, a GOM Scan 1 professzionális ipari követelmények teljesülésével támogatja Önt annak megvalósításában!

Mérje és vizsgálja termékeit!

 

A GOM Scan 1 a GOM Inspect szoftverrel együtt a teljes munkafolyamatot támogatja. Segíti Önt a pontos és átfogó mérési eredmények elérésben, miközben az alkatrészek vizsgálata abszolút könnyeddé válik.  Importálja és illessze össze a CAD és mesh fájlokat, hozzon létre felületi összehasonlításokat és vizsgálati szakaszokat,  készítsen jelentéseket – egyszerűen és hatékonyan.

Technikai paraméterek ( MV100 / MV 200/ MV400)

 

Pontok száma per felvétel: 6 millió

 

Fényforrás: LED

 

Ponttávolság: 0.037 / 0.060 / 0.129 [mm]

 

Szkennelési terület: 100 x 65 / 200 x 125 / 400 x 250 [mm²]

 

Munkatávolság: 400 / 450 / 500 [mm]

 

Súly: 2.5 kg

Felkeltette érdeklődését?

 

Kérjen ajánlatot tőlünk!