SHINING 3D EinScan telepített és kézi 3D szkennerek

 

Belépés a 3D szkennelés világába

EinScan-Pro 2X 2020 kézi 3D szkenner

 

Kis súlyával és kompakt méretével az EinScan Pro 2X 2020 mindenhova magunkkal vihető, akár mint egy laptop. Plug-and-play kialakításának köszönhetően korlátlan szkennelési élményt biztosít, akár kezdők számára is. Az Industrial Pack kiegészítővel a kézi szkenner automata forgóasztalos asztali tárgyszkennerként is használható.

A legújabb adatszkennelési hardver és optimalizált algoritmusok jelentős változást hoznak a szkennelési sebességben. Az Einscan Pro 2X 2020 3D szkenner akár 1 500 000 pontot is feldolgoz másodpercenként (30 képkocka/másodperc) gyors kézi szkennelési módban, a felvételek pontossága pedig 0,1 mm.

 

Bővebb információ a termékről!

EinScan-SP asztali 3D szkenner

 

Az Einscan-SP egy sokoldalúan és könnyen kezelhető asztali 3D szkenner, amelyet mind gyors, automata forgóasztalos módban, mind egyesével felvételeket készítve is lehet használni. Ennek köszönhetően nagy mérettartományban és változatos tárgyakat lehet ezzel az eszközzel digitalizálni akár 50 mikron pontossággal. Kedvező árú és jó választás kis tárgyak 3D szkenneléséhez, amennyiben a szkennelési feladat sebessége nem kritikus elvárás.

Bővebb információ a termékről!

Einscan-SE 3D szkenner: a belépő szintű asztali szkenner

 

Az Einscan-SP kistestvére, az Einscan-SE egy sokoldalúan és könnyen kezelhető asztali 3D szkenner, amelyet mind gyors, automata forgóasztalos módban, mind egyesével felvételeket készítve is lehet használni. Ennek köszönhetően nagy mérettartományban lehet ezzel az eszközzel digitalizálni az SP-hez képest lassabban, kisebb mérettartományban és gyengébb pontossággal. Ennek megfelelően inkább hobbi és oktatási célra ajánlott, nagyon kedvező árú eszköz.

 

Bővebb információ a termékről!

Ha felkeltették érdeklődését valamelyik Shining 3D szkenner vagy esetleg még nem tudja, melyik eszközre lenne szüksége, keresse specialistáinkat!

3D szkenner specialistáink állnak rendelkezésére alkalmazási területek feltárásával, éles tesztekkel, 3D szkenner és szoftver bemutatókkal. Keressen minket bizalommal!

  Érdekelne: *

  Név *

  Email cím *

  Telefonszám *

  Cégnév *


  Üzenet