ZEISS GOM telepített és kézi 3D szkennerek

 

Rendkívül precíz, metrológiai digitalizálás

Nézze meg a ZEISS és GOM összefogásból született #HandsOnMetrology  szkennerek bemutatkozó videóját!

A FreeDee Kft. lassan egy évtizede szolgálja ki 3D szkennerekkel és nyomtatókkal a 3D megoldások iránt érdeklődő szakembereket. Újdonság, hogy mostantól a GOM ZEISS 3D szkennerekből álló #HandsOnMetrology termékpaletta is szerepel a kínálatunkban. Az új termékcsaláddal a professzionális digitalizálási rendszerek gyártói egy hozzánk közel álló célt tűztek ki maguk elé: arra törekednek, hogy minél több cég megismerhesse és kihasználhassa a rendkívül pontos, metrológiai adatrögzítés előnyeit és lehetőségeit, amely segítségével néhány perc alatt létrehozhatjuk egy fizikai tárgy pontos, digitális ikerpárját.

A jobb termékminőség elérése és folyamataik optimalizálása érdekében tervezők, technikusok, mérnökök, kutatók és különböző területek specialistái használják a #HandsOnMetrology 3D szkennereket, hiszen egyszerű használatot, rendkívüli precizitást és mobil adatrögzítést biztosítanak minden feladatnál.

T-SCAN hawk kézi 3D szkenner már tesztelhető nálunk!

ZEISS T-SCAN hawk kézi lézerszkenner

 

A T-SCAN hawk egy hordozható, 20 mikron pontosságú 3D lézerszkenner, amely az előre installált GOM Inspect szoftverrel együtt teljesen mobil, rugalmasan bevethető metrológiai mérőeszközként szolgál. A három szkennelési módnak és a beépített fotogrammetriának köszönhetően kis- és nagyméretű tárgyak, valamint változatos geometriák és anyagminőségek szkennelésére is képes.

 

Bővebb információ a termékről!

ZEISS T-SCAN, ‘a mobil mérőszoba’

 

A ZEISS T-SCAN szkenner három modulból: egy kézi lézerszkennerből (T-SCAN), egy kézi tapintó fejből (T-POINT) és egy ezeket pozícionáló külső kamera-rendszerből (T-TRACK) áll. A moduláris megoldás akár 20 köbméter térfogatban is lehetővé teszi a hihetetlenül gyors és az autóipari elvárásoknak megfelelő pontosságú digitalizálást.

Bővebb információ a termékről!

ATOS Q ipari strukturált fény szkenner

 

A por- és cseppálló ATOS Q kifejezetten ipari használatra lett fejlesztve, legyen szó mérőszobáról vagy gyártósorról. Használata gyors és megbízható mérési eredményeket biztosít nehezített terepen és bonyolult geometriák esetén is. Az ATOS Q ideális kis- és közepes méretű szerszámok, műanyag fröccsöntött alkatrészek, kokilla- és homoköntvények, hajlított, illetve préselt lemeztermékek mérésére, ellenőrzésére vagy visszamodellezésére.

 

Bővebb információ a termékről!

GOM SCAN 1, a legújabb #HandsOnMetrology 3D szkenner

 

A GOM Scan 1 3D szkenner egy kompakt és gyors asztali tárgyszkenner, amely a GOM ATOS Q által is használt, ipari sztenderdet állító Blue Light technológiával dolgozik. Ez az eljárás gyors, pontos, a zavaró környezeti fényhatásokat kiszűrő digitalizálást biztosít. A GOM Scan 1 a különböző alkalmazásokhoz három eltérő mérési térfogattal rendelhető, azaz 100, 200, valamint 400 milliméteres látómezővel.

Bővebb információ a termékről!

GOM Inspect Suite

 

A GOM Inspect Suite csomaggal könnyedén végezhet el bármilyen feladatot a vizsgálati folyamat során – egy szoftver, amely mindenre alkalmas. Ismerje meg most az ingyenesen elérhető vizsgálati funkciókat!

 

 

Bővebb információ a termékről!

Ha felkeltette érdeklődését bármelyik ZEISS GOM 3D szkenner, töltse le termék tájékoztató brossúráinkat!

    Név*:

    Email cím*:

    Telefonszám*:

    Cégnév:*