ZEISS GOM telepített és kézi 3D szkennerek

 

Rendkívül precíz, metrológiai digitalizálás

A FreeDee Kft. már egy évtizede szolgálja ki 3D szkennerekkel és nyomtatókkal a 3D megoldások iránt érdeklődő szakembereket. Újdonság, hogy mostantól a GOM ZEISS 3D szkennerekből álló #HandsOnMetrology termékpaletta is szerepel a kínálatunkban. Az új termékcsaláddal a professzionális digitalizálási rendszerek gyártói egy hozzánk közel álló célt tűztek ki maguk elé: arra törekednek, hogy minél több cég megismerhesse és kihasználhassa a rendkívül pontos, metrológiai adatrögzítés előnyeit és lehetőségeit, amely segítségével néhány perc alatt létrehozhatjuk egy fizikai tárgy pontos, digitális ikerpárját.

A jobb termékminőség elérése és folyamataik optimalizálása érdekében tervezők, technikusok, mérnökök, kutatók és különböző területek specialistái használják a #HandsOnMetrology 3D szkennereket, hiszen egyszerű használatot, rendkívüli precizitást és mobil adatrögzítést biztosítanak minden feladatnál.

Nézze meg a ZEISS és GOM összefogásból született #HandsOnMetrology  szkennerek bemutatkozó videóját!

ZEISS T-SCAN hawk kézi lézerszkenner

 

A T-SCAN hawk egy hordozható, 20 mikron pontosságú 3D lézerszkenner, amely az előre installált GOM Inspect szoftverrel együtt teljesen mobil, rugalmasan bevethető metrológiai mérőeszközként szolgál. A három szkennelési módnak és a beépített fotogrammetriának köszönhetően kis- és nagyméretű tárgyak, valamint változatos geometriák és anyagminőségek szkennelésére is képes.

 

Bővebb információ a termékről!

ZEISS T-SCAN, ‘a mobil mérőszoba’

 

A ZEISS T-SCAN szkenner három modulból: egy kézi lézerszkennerből (T-SCAN), egy kézi tapintó fejből (T-POINT) és egy ezeket pozícionáló külső kamera-rendszerből (T-TRACK) áll. A moduláris megoldás akár 20 köbméter térfogatban is lehetővé teszi a hihetetlenül gyors és az autóipari elvárásoknak megfelelő pontosságú digitalizálást.

Bővebb információ a termékről!

ATOS Q ipari strukturált fény szkenner

 

A por- és cseppálló ATOS Q kifejezetten ipari használatra lett fejlesztve, legyen szó mérőszobáról vagy gyártósorról. Használata gyors és megbízható mérési eredményeket biztosít nehezített terepen és bonyolult geometriák esetén is. Az ATOS Q ideális kis- és közepes méretű szerszámok, műanyag fröccsöntött alkatrészek, kokilla- és homoköntvények, hajlított, illetve préselt lemeztermékek mérésére, ellenőrzésére vagy visszamodellezésére.

 

Bővebb információ a termékről!

GOM SCAN 1, a legújabb #HandsOnMetrology 3D szkenner

 

A GOM Scan 1 3D szkenner egy kompakt és gyors asztali tárgyszkenner, amely a GOM ATOS Q által is használt, ipari sztenderdet állító Blue Light technológiával dolgozik. Ez az eljárás gyors, pontos, a zavaró környezeti fényhatásokat kiszűrő digitalizálást biztosít. A GOM Scan 1 a különböző alkalmazásokhoz három eltérő mérési térfogattal rendelhető, azaz 100, 200, valamint 400 milliméteres látómezővel.

Bővebb információ a termékről!

GOM Inspect Suite

 

A GOM Inspect Suite csomaggal könnyedén végezhet el bármilyen feladatot a vizsgálati folyamat során – egy szoftver, amely mindenre alkalmas. Ismerje meg most az ingyenesen elérhető vizsgálati funkciókat!

 

 

Bővebb információ a termékről!

Ha felkeltették érdeklődését valamelyik 3D szkenner vagy esetleg még nem tudja, melyik eszközre lenne szüksége, keresse specialistáinkat!

3D szkenner specialistáink állnak rendelkezésére alkalmazási területek feltárásával, éles tesztekkel, 3D szkenner és szoftver bemutatókkal. Keressen minket bizalommal!

  Érdekelne: *

  Név *

  Email cím *

  Telefonszám *

  Cégnév *


  Üzenet