Blog

3D nyomtató pályázati lehetőség GINOP-1.2.9-20

Újabb pályázati nyílik, amellyel lehetőség van 3D nyomtató és 3D szkenner beszerzés támogatására is. A ’ GINOP-1.2.9-20 HÁTRÁNYOS HELYZETŰ TELEPÜLÉSEKEN MŰKÖDŐ MIKRO- ÉS KISVÁLLALKOZÁSOK FEJLESZTÉSEINEK TÁMOGATÁSA’ elnevezésű pályázat célja mikro- és kisvállalkozások fejlődésének támogatása, valamint a területi különbségek csökkentése, a térségi felzárkóztatás és a helyi gazdaság megerősítése.

 

A következő (4.) értékelési, beadási szakasz: 2021. november 9. 9:00-től 2021. december 9. 10:00-ig tart.

Vissza nem térítendő támogatás.

Rendelkezésre álló keretösszeg: 3 milliárd Ft

A támogatott támogatási kérelmek várható száma: 3500–4500 db

Igényelhető támogatás: 10-60 M Ft (A projekt elszámolható összköltsége nem haladhatja meg a legutolsó lezárt, teljes üzleti év éves beszámolója szerinti árbevétel kétszeresét.)

A támogatást igénylők köre: mikrovállalkozások legalább 1 lezárt üzleti évvel

Területi korlátozás: ’a Felhívás 1. számú szakmai mellékletben felsorolt – szabad vállalkozási zónának minősülő, vagy szabad vállalkozási zónának nem minősülő területen található, 5000 fő alatti -településen valósítják meg fejlesztéseiket’

 

Amennyiben szeretne 3D nyomtatóra vagy 3D szkennerre pályázni, keressen minket bizalommal a megfelelő berendezések kiválasztását érintő kérdésekkel és az adminisztrációban szükséges segítség kapcsán is! Díjmentes technológiai tanácsadással és éles, ingyenes tesztekkel segítjük a megfelelő 3D nyomtató és/vagy 3D szkenner kiválasztásában, hogy a legnagyobb hozzáadott értéket biztosító berendezések beszerzése biztosítsa az Ön projektje hosszútávú fenntarthatóságát.

 

3D nyomtató tanácsadás

 

Keresse a FreeDee szakértőit bizalommal!

[email protected]

0670 600 3783

0