fb
 
FREEDEE | Artec Spider
Minőségi asztali 3D nyomtatók, eszközök és szolgáltatások. A 3D nyomtatást érintő kérdéseivel, árajánlat kérésével keressen minket bizalommal!
freedee, 3D nyomtatás, 3D print, 3Dprinting, tárgynyomtatás, szkennelés, MiniMe, MakerBot, Cube, Sense szkenner, 3D nyomtató, 3D nyomtató ár, 3D szkennelés
5481538
page,page-id-5481538,page-child,parent-pageid-5480971,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

icon_zero_in Bonyolult részletek, kimagasló precizitás kis tárgyakon is

Az Artec Eva-nál is precízebb, hihetetlenül jó felbontású Spiderrel a legösszetettebb eszközök és alkatrészek is beszkennelhetők, textúrájuk is rögzíthető. A több mérőműszer lehetővé teszi, hogy mindenfajta minőségi elvárásnak eleget tegyünk, kizárjuk a gyártási hibákat és mérjük az esetleges deformációkat.

cad Kifejezetten CAD felhasználóknak tervezve

Az Artec Spider tökéletes megoldás prototípus készítőknek és gyártóknak olyan iparágakban, mint a gyógyszerészet, autógyártás, űripar, minőség ellenőrzés, örökségvédelem és termék design.

EGYSZERŰ HASZNÁLAT NÉGY LÉPÉSBEN

A létrejött digitális fájl sokféle 3D formátumban (VRML, Obj, STL, Ply, Ascii, AOP, E57, PTX, E57, PTX) exportálható és kompatibilis olyan alkalmazásokkal, mint például az Autodesk Maya, 3DMax, Autocad, Pixologic ZBrush, Blender, XSI, Mudbox, Geomagic vagy a Rapidform. Ezenfelül a mérési adatok CSV formátumban is exportálhatók és kinyomtathatók.

josziv Számítógép minimum tulajdonságai


Processzor: I5 vagy I7 javasolt
Memória: 12 GB
Szkennerenként 1 db USB 2.0 port
Videókártyák: NVIDIA/ATI
Javasolt: NVIDIA GeForce 400 Series vagy jobb legalább 1GB memóriával.
Operációs rendszer: Windows 7 vagy Windows 8 – x64
Szabad tárhely: 300 MB az installáláshoz

Fontos, hogy a szkennerét használatba vétel előtt aktiválnia kell a my.artec3d.com weboldalon.

rossziv Nem támogatott

Windows XP
Windows Vista
32-bit OS
Intel videókártya
FirePro M6100 FireGL V

Nem javasolt

Xeon processzorok
SLI configuráció
NVIDIA Quadro sorozat
AMD processzorok

Az Artec Spider 3D szkennerről ennél bővebben tőlünk személyesen, emailben vagy telefonon valamint a gyártó hivatalos weboldalán tájékozódhat.

ÁRAJÁNLATOT KÉREK