Blog

Új SCAN to CAD csomagajánlatok Solidworks felhasználóknak

Egyetlen zökkenőmentes munkafolyamat a szkenneléstől a gyártásra kész 3D modellekig

Örömmel jelentjük be, hogy mostantól elérhetők nálunk kifejezetten a reverse engineering feladatokra megoldást nyújtó professzionális 3D szkennelés és CAD szoftver csomagajánlatok. Az Artec 3D csapata összefogott a világ vezető CAD szoftverfejlesztőivel, hogy a mérnökök és terméktervezők számára a lehető legjobb 3D tervezési élményt teremtsék meg. Az Artec Studio 11 egy régen várt funkcióval gazdagodott: a 3D szkennelt modellek egyszerűen, egyetlen kattintással exportálhatóvá váltak CAD programok számára jól értelmezhető formátumba.

Az Artec Studio 11 felhasználói már egyetlen kattintással tudnak 3D modelleket egyenesen Solidworks-be exportálni két professzionális plugin, a Geomagic és a DezignWorks segítségével. A Solidworks a világ egyik legelterjedtebb és legelismertebb CAD szoftvere, amely kifejezetten alkalmas reverse engineering, ipari formatervezői, gyors prototipizálási, elemzési és rengeteg más 3D modellezői feladat elvégzésére. A pluginek megvásárolhatók önállóan vagy az Artec 3D szkennereivel együtt különböző kedvezményes csomagokban.

 

solidworks_assembly_696

Termékek összeállítása Solidworks-szel

 

Az újonnan kiadott Geomagic plugint a 3D Systems fejlesztette kifejezetten azzal a céllal, hogy a 3D szkennelt modelleket tömör alkatrészekké alakítsa. A mesh felülethálók szerkesztésének és a pontfelhő feldolgozásának kombinációjával, továbbá automatikus és irányított tisztítással (nem kívánt részletek eltávolításával) gyors és pontos felületillesztés érhető el az organikus 3D szkennelt modell geometriákhoz, amelyek segítségével hasznos, szerkeszthető és tömör modelleket kaphatunk. Mostantól, gyakorlatilag bármilyen 3D szken fájl alapján gyártáskész terveket hozhatunk létre.

 

Geomagic plugin és csomag opciók

 • Geomagic for Solidworks
 • Eva + Geomagic for Solidworks + Artec Studio 11 1 éves liszensz
 • Spider + Geomagic for Solidworks + Artec Studio 11 1 éves liszensz
 • Space Spider + Geomagic for Solidworks + Artec Studio 11 1 éves liszensz
 • Eva + Spider + Geomagic for Solidworks + 2 db Artec Studio 11 1 éves liszensz
 • Eve + Space Spider + Geomagic for Solidworks + 2 db Artec Studio 11 1 éves liszensz

 

geomagic_for_solidworks_696

Funkció alapú tömör modell alkotás Solidworks-szel.

 

A DezignWorks plugint a Creative Dezign Concepts, a Solidworks hosszútávú partnere, és a 3D megoldások tapasztalt szakértője fejlesztette.  Ez a plugin is a Solidworks-szel való kompatibilitást külön szem előtt tartva lett fejlesztve.

 

DezignWorks plugin és csomag opciók

 • DezignWorks
 • Eva + DezignWorks + Artec Studio 11 1 éves liszensz
 • Spider + DezignWorks + Artec Studio 11 1 éves liszensz
 • Space Spider + DezignWorks + Artec Studio 11 1 éves liszensz
 • Eva + Spider + DezignWorks + 2 db Artec Studio 11 1 éves liszensz
 • Eva + Space Spider + DezignWorks + 2 db Artec Studio 11 1 éves liszensz

 

 scan_to_solid_696

Scan to solid Design X-szel

accuracy_analyser_696

Pontosság analízis – Design X.

 

A Design X felhasználók is hasonló, zökkenőmentes munkafolyamatot élvezhetnek a lehetőségnek köszönhetően, hogy közvetlenül exportálhatnak az Artec Studio 11-ből. Egyedi árajánlatot tudunk adni Artec szkennerek, Artec Studio 11 és Design X csomagokra is.

 

 

0