FREEDEE | 3D szkennerek
Minőségi asztali 3D nyomtatók, eszközök és szolgáltatások. A 3D nyomtatást érintő kérdéseivel, árajánlat kérésével keressen minket bizalommal!
freedee, 3D nyomtatás, 3D print, 3Dprinting, tárgynyomtatás, szkennelés, MiniMe, MakerBot, Cube, Sense szkenner, 3D nyomtató, 3D nyomtató ár, 3D szkennelés
5480971
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-5480971,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Az Ön munkáját is hatékonyabbá tehetné a 3D szkennelés?

Töltse le a különböző 3D szkennereket összevető technikai adatlapunkat, listaáraikat és gyakorlati, alkalmazási példáinkat!

Név*:

Email cím*:

Telefonszám*:

Cégnév:*Artec Eva & Spider professzionális 3D szkennerek

Artec Eva & Spider professzionális 3D szkennerek

Az Artec 3D szkennerek alkalmazási területei, a típusokat összevető táblázat, referencia 3D modellek és csomagajánlataink.

Bővebben az Artec 3D szkennerekről!
Artec Leo

Artec Leo

Az Artec legújabb fejlesztése az első, okos, AI alapú 3D szkenner automata fedélzeti adatfeldolgozással professzionális felhasználóknak.
Bővebben itt!
Artec Eva

Artec Eva

Az Artec Group zászlóshajója, az Eva a legváltozatosabb szkennerük, ami tökéletes közepes méretű objektumok textúrázott szkenneléséhez, úgy mint az emberi arc, egy lámpa vagy akár egy kipufogórendszer.

Bővebben itt!
Artec Space Spider

Artec Space Spider

Az Artec Space Spider egy rendkívül precíz szkenner, ami tökéletes azoknak, akik kis tárgyakat szeretnének akár textúrával együtt digitalizálni és CAD programokban dolgozni tovább a modellel.
Bővebben itt!
DAVID SLS-2 szkenner

DAVID SLS-2 szkenner

A DAVID SLS-2 az innovatív Struktúrált Fény technológiát alkalmazza, amivel precíz 3D szkenfelvételek készíthetők. Mobilis, könnyű 3D szkenner, amit így egyszerűen a szkennelendő felület elé tudunk helyezni – legyen az akár egy pénzérme vagy egy kanapé !

Bővebben itt!
Matter and Form asztali tárgyszkenner

Matter and Form asztali tárgyszkenner

Belépő szintű, asztali 3D tárgyszkenner kisebb méretű tárgyak gyors 3D szkenneléséhez.
Bővebben itt!
Sense szkenner

Sense szkenner

Kategóriájában a Sense 3D szkennernek van a legszélesebb szkennelési tartománya az auto-optimalizáló beállításnak köszönhetően.

Bővebben itt!