FREEDEE | 3D szkennerek
Minőségi asztali 3D nyomtatók, eszközök és szolgáltatások. A 3D nyomtatást érintő kérdéseivel, árajánlat kérésével keressen minket bizalommal!
freedee, 3D nyomtatás, 3D print, 3Dprinting, tárgynyomtatás, szkennelés, MiniMe, MakerBot, Cube, Sense szkenner, 3D nyomtató, 3D nyomtató ár, 3D szkennelés
5480971
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-5480971,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Artec Eva & Spider professzionális 3D szkennerek

Artec Eva & Spider professzionális 3D szkennerek

Az Artec 3D szkennerek alkalmazási területei, a típusokat összevető táblázat, referencia 3D modellek és csomagajánlataink.

Bővebben az Artec 3D szkennerekről!
Artec Eva

Artec Eva

Az Artec Group zászlóshajója, az Eva a legváltozatosabb szkennerük, ami tökéletes közepes méretű objektumok textúrázott szkenneléséhez, úgy mint az emberi arc, egy lámpa vagy akár egy kipufogórendszer.

Bővebben itt!
Artec Space Spider

Artec Space Spider

Az Artec Space Spider egy rendkívül precíz szkenner, ami tökéletes azoknak, akik kis tárgyakat szeretnének akár textúrával együtt digitalizálni és CAD programokban dolgozni tovább a modellel.
Bővebben itt!
DAVID SLS-2 szkenner

DAVID SLS-2 szkenner

A DAVID SLS-2 az innovatív Struktúrált Fény technológiát alkalmazza, amivel precíz 3D szkenfelvételek készíthetők. Mobilis, könnyű 3D szkenner, amit így egyszerűen a szkennelendő felület elé tudunk helyezni – legyen az akár egy pénzérme vagy egy kanapé !

Bővebben itt!
Sense szkenner

Sense szkenner

Kategóriájában a Sense 3D szkennernek van a legszélesebb szkennelési tartománya az auto-optimalizáló beállításnak köszönhetően.

Bővebben itt!