FREEDEE | Markforged - FREEDEE
Minőségi asztali 3D nyomtatók, eszközök és szolgáltatások. A 3D nyomtatást érintő kérdéseivel, árajánlat kérésével keressen minket bizalommal!
freedee, 3D nyomtatás, 3D print, 3Dprinting, tárgynyomtatás, szkennelés, MiniMe, MakerBot, Cube, Sense szkenner, 3D nyomtató, 3D nyomtató ár, 3D szkennelés
5484740
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-5484740,page-parent,page-child,parent-pageid-5479523,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
markforged-logo

MARKFORGED KOMPOZIT ÉS FÉM 3D NYOMTATÓK

Az alumínium ellenállósága a 3D nyomtatás könnyedségével

Ultrakönnyű és ellenálló kompozit alkatrészek a világ egyetlen, folyamatos karbon, kevlár és üveggyapot szálerősítéssel dolgozó 3D nyomtatóival.

Akik már a Markforged 3D nyomtatóival dolgoznak:

airbus
ford
GE
harley
philips
us air force

Az additív gyártás jövője

Erős, pontos és nagy teljesítményű alkatrészek kompozit 3D nyomtatással

A Markforged 2014-ben azzal a vízióval indult, hogy minden mérnök és gyártó kezébe egy olyan eszközt adjon, amivel erős anyagokból, szálerősítéssel, valóban funkcionális, 3D nyomtatott alkatrészeket tudnak gyártani napok, sőt órák leforgása alatt. A világon elsőként fejlesztettek olyan asztali 3D nyomtató portfóliót, amely gépek folyamatos szálerősítést alkalmazva gyártanak kompozit alkatrészeket. Legújabb fejlesztésük pedig egy új, innovatív fémnyomtatási módszer; a Metal X 3D nyomtató a fémalkatrészek additív gyártását is megfizethető közelségbe hozza. Víziójuknak és fejlesztési irányaiknak megfelelően az erős, ellenálló, funkcionális 3D nyomtatás a Markforged márka védjegyévé vált. A Markforged gépek felhasználójaként 11 különböző ipari alapanyaggal, köztük Onyx-szal, Nylonnal, folyamatos karbonszál-erősített vagy rozsdamentes acél alkatrészek 3D nyomtatásával gyorsíthatja fel a gyártási és innovációs feladatait. 

 

A kompozit anyagokkal való 3D nyomtatás sikeressége legalább annyira múlik a nyomtató technológiai bravúrjain, mint az előkészítő szoftver fejlettségén. A gyártói fejlesztésű Markforged Eiger szoftverrel a 3D modellek előkészítése kompozitok 3D nyomtatására az FDM printerekhez hasonlóan könnyen menedzselhető folyamat. 

 

Hivatalos magyarországi forgalmazóként irodánkban a Markforged 3D nyomtatókkal készült mintanyomtatások és a Mark Two 3D nyomtató 2017. szeptemberétől működés közben is megtekinthető, valamint tesztelhető.

Töltse le a Markforged gépek technikai adatait és listaárait összevető táblázatot!

Név


E-mail cím


Telefonszám


Cégnév

A Markforged 3D nyomtatói:

Onyx One

Onyx One

Onyx One asztali 3D nyomtató

 

Nyomtatható alapanyagok:

  • Onyx

 

 

Ismerje meg jobban! >>

Onyx Pro

Onyx Pro

Onyx Pro kompozit 3D nyomtató

 

Nyomtatható alapanyagok:

  • Onyx
  • Üveggyapot szálerősítés

 

 

Ismerje meg jobban! >>

Mark Two

Mark Two

Mark Two professzionális kompozit 3D nyomtató

 

Nyomtatható alapanyagok:

  • Mindegyik műanyag
  • Mindegyik szálerősítés

 

 

Ismerje meg jobban! >>

X7 (Mark X)

X7 (Mark X)

X3, X5 és X7 ipari kompozit 3D nyomtatók

 

Nyomtatható alapanyagok:

  • Mindegyik műanyag
  • Mindegyik szálerősítés

 

Ismerje meg jobban! >>

Metal X

Fémnyomtató

 

A Metal X által alkalmazott ADAM (Atomic Diffusion Additive Manufacturing) egy teljesen új megoldás a fémek 3D nyomtatására, amely a 3D nyomtatás és a fröccsöntés technológiájának találkozásából született. Minden síkban egyformán erős, és akár más megmunkálással gyárthatatlan geometriájú fémalkatrészek órákon belüli felépítésére képes.

 

Nyomtatható alapanyagok:

  • Fém

 

Ismerje meg jobban! >>

A Markforged alapanyagai

Onyx, Nylon, Szénszál, Üveggyapot, Hőálló üveggyapot, Kevlár

 

A Markforged technológiája és alapanyagai elképesztően erős, kompozit alkatrészek 3D nyomtatását tették lehetővé. Az anyagok kombinációja egyre kiválóbb tulajdonságokat biztosít a végtermékeknek azáltal, hogy a bázis anyagokat (Onyx, Nylon) az általunk választott folyamatos szálerősítéssel nyomtatjuk ki.
A Markforged gépekkel így brutálisan szívós, szilárd, ellenálló és rugalmas alkatrészeket 3D nyomtathatunk magas hőállósággal és stabilitással.

 

Ismerje meg őket jobban!

MF-Auth-Value-Reseller-White