Egyszerűség, még bonyolult feladatok esetén is

 

All-inclusive, felhasználóközpontú szoftver

 

A GOM Inspect Suite-al könnyedén kezelhet komplex feladatokat is a teljes vizsgálati folyamat során: Az ellenőrizendő alkatrész 3D szkennelésétől a mesh szerkesztésen és CAD importáláson át, a GD&T és trend analízisig, valamint a digitális összeillesztésig és szabadalmi ellenőrzésig.

Ajánlatot kérek!
Kipróbálom a szoftvert!

Minden amire szüksége van az induláshoz

 

A GOM Inspect Suite-al egyszerűen és intuitív módon jelenítheti meg a felületi vizsgálatokat a teljes mérési folyamat alatt. A szoftvert minőségellenőrzés, termékfejlesztés és gyártás során használhatja lézerszkennerekkel, koordináta-mérőgépekkel rögzített 3D mérési adatok ellenőrzésére. Olyan vizsgálati funkciók állnak rendelkezésére, mint CAD adat importálás, poligon hálókészítés pontfelhőből, 3D vizsgálatok végrehajtása, és eredményeinek kényelmes jelentéssé exportálása.

Bármilyen vizsgálati kihívásra egyetlen felület

 

A GOM Inspect Suite a teljes munkafolyamatot támogatja: Szkenneljen, vizsgáljon, elemezzen – mindent megtehet egyetlen szoftverrel. Különböző alkalmazásokat kombinál egyetlen felhasználói felület: a holisztikus munkafolyamat és az állandó megjelenés érdekében.

Nézze meg a GOM Inspect Suite szoftvert működés közben:

Nagy precizitása tesztelve

 

 

A Physikalisch-Technische Bundenstalt (PTB) és a National Institute of Standards and Technology (NIST) intézmények tesztelték a GOM Inspect pontosságát, majd összehasonlították az eredményeket a referencia értékekkel.
A GOM Inspect szoftvert pedig a legkisebb mérési eltérésekkel rendelkező kategóriához rendelték (1. osztály)

Szeretne többet megtudni a GOM Inspect Suite szoftverről?