FREEDEE | Bérnyomtatás
Minőségi asztali 3D nyomtatók, eszközök és szolgáltatások. A 3D nyomtatást érintő kérdéseivel, árajánlat kérésével keressen minket bizalommal!
freedee, 3D nyomtatás, 3D print, 3Dprinting, tárgynyomtatás, szkennelés, MiniMe, MakerBot, Cube, Sense szkenner, 3D nyomtató, 3D nyomtató ár, 3D szkennelés
17
page,page-id-17,page-parent,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Slide background Szentkirályi utca 8. BÉRNYOMTATÁS ÁRAJÁNLAT FFF / SLA technológia

Üdvözlünk 3D nyomtatás szolgáltatási oldalunkon! Legyen már kész 3D modelled vagy csak egy ötleted, mi segítünk megtalálni a legjobb megoldást. A 3D modellezéstől a 3D szkennelésen át a 3D nyomtatásig ajánlunk komplex megoldásokat számodra, hogy velünk biztosan megvalósíthasd terveid. Több mint 15 darab szálhúzásos műanyag (PLA és ABS) 3D nyomtatóval és egy 16 mikron pontosságra képes műgyanta 3D nyomtatóval teljesítjük a 3D nyomtatási megkereséseket. Nevezetesen a 3D nyomtatást Budapesten, a Szentkirályi utca 8. szám alatt végezzük Makerbot, Craftbot PLUS és Objet Eden 250 nyomtatóinkon.

A nagy és differenciált kapacitásainknak köszönhetően az egyedi, hobbi 3D modellek nyomtatása, a legapróbb, részletes tárgyak precíz létrehozása, a kemény, ellenálló gyártószerszámok 3D nyomtatása és a kisszériás sorozatgyártás sem akadály számunkra. A kész digitális modelleknek örülünk, de azoknak is örömmel segítünk, akiknek még csak egy ötlet áll rendelkezésére, kötődjön az az építészet, a home decor, az alkatrészgyártás, a termékfejlesztés, a hobbi felhasználás, az autóipar, az egészségügy vagy például az ékszerészet területéhez. Megoldásaink időt, pénzt és energiát takarítottak meg immár több száz hazai vállalkozásnak és még több magánembernek. Írd meg elképzeléseid és kérd árajánlatunkat az arajanlat@freedee.hu e-mail címen!

Van ötleted, de még nem tudsz 3D modellezni?

Nem gond, hisz 3D modellezést is vállalunk. Oszd meg velünk az elképzelésed és tervezőink elkészítik neked a modellt! Kattints ide több információért!

Már elkészítetted a 3D-s CAD modelled?

Küldd el nekünk az arajanlat@freedee.hu-ra .stl formátumban és az alapján adunk árajánlatot a 3D nyomtatásra. Nem csak egyedi nyomtatásokat, de kisszériás gyártást is vállalunk.

Lehet, hogy már más megtervezte a modellt?

Nézelődj például a Thingiverse.com-on és mi kinyomtatjuk Budapesten, ha ráakadsz a világhálón a keresett designra.

Fontosabb információk:

  • A 3D modellnek zárt formának kell lennie.
  • Maximális nyomtatási méret: 305 x 305 x 457 mm
  • Ideális falvastagság FDM nyomtatás esetében 2 mm-nél kezdődik, de a minimum falvastagság 1 mm. Műgyanta nyomtatás esetében sokkal vékonyabb is lehet.
  • Illesztéshez a ráhagyás minimum 0,2 mm

Nyomtatási anyagok: PLA, ABS, műgyanta

MUNKÁINK: PROTOTÍPUS KÉSZÍTÉS, KISSZÉRIÁS GYÁRTÁS, MESTERFORMA KÉSZÍTÉS, DESIGN TERMÉKEK, ALKATRÉSZ PÓTLÁS, EGYEDI DÍSZLET
TOVÁBBI MUNKÁINK AZ INSTAGRAMON